miercuri, 22 martie 2023

Ultimele precizari

ULTIMELE PRECIZARI

PRIVIND MITINGUL DE VINERI, 24 MARTIE 2023

-         In atentia rezervistilor si pensionarilor civili –

 

Adunarea participantilor in Piata Victoriei va avea loc intre 10.30 -11.00;

Marsul pe directia Piata Victoriei – Ministerul Justitiei (Parlament) si retur va incepe dupa ora 12.00.

Am convenit cu domnii Mihai ZLAT - vicepresedinte FSNPPC si Cosmin DOROBANTU - presedintele FSANP, ca aceia dintre dvs. care, din motive de sanatate, nu pot participa la mars, sa astepte intoarcerea coloanelor in Piata Victoriei. Veti putea, astfel, sa va exprimati netarmurita recunostinta fata de Guvernul care ne minte globalist, cu ajutorul teleastelor nauce, ca pensiile militare, distruse constant prin OUG-uri neconstitutionale, din 6 decembrie 2015 si pana astazi, vor trebui, definitiv, reduse sub limita cosului minim de subzistenta. Ca asa sunt ordinele de la Bruxelles! Altfel, vom pierde cea ce pierdem constant, de 34 de ani – miliarde!

In realitate si CE si Banca Mondiala au subliniat ca pensiile militare au fost deja micsorate la ultima expresie, ele stiind ca nu au nicio legatura cu Bugetul de Asigurari Sociale din care se acopera pensiile civile si cu procentul de 9,4% din PIB, prevazut, caz unic, de Romania, in PNRR. In  fapt,  pentru  a continua exrternalizarea pe bani grei a Apararii, adica distrugerea structurii militare romanesti, Guvernul a platit cu 2 milioane euro, doi experti colaboratori ai CE, opiniile personale si propunerile acestora, aiuristice pentru ca se bazeaza pe textul ticalos trimis de la Bucuresti, fiindu-ne prezentate drept ordine.

Ca opinie personala, principalul vinovat, dezmintit de la Bruxelles, chiar de adversarul nostru,  Dragos PASLARU, ar fi, nu trombonistul BUDAI sau interesatii, exclusiv electoral, CIUCA si CIOLACU, ci Marcel BOLOS.

Fie ca apele sa se aleaga, sindromul oii sa ne paraseasca si toti românii sa se trezeasca la realitate, vineri, 24 martie 2023!

Va asteptam la 10.30, in alveola centrala, alaturi de reprezentantii SCMD/CNSC!

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

                             „Col.(r) dr. Mircea DOGARU