ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

luni, 31 iulie 2023

Negocieri Guvern - Confederatiile sindicale

                              NEGOCIERI GUVERN – CONFEDERATIILE SINDICALE,

LA MINISTERUL MUNCII

 

Noul ministru al Muncii, doamna deputat  Simona Bucura – Oprescu, a invitat confederatiile sindicale la discutii pe tema noii legislatii privind salarizarea bugetarilor si pensiile, in perioada 07-18.08.2022. Negocierile se vor purta, punctual, pe familii ocupationale.

Prima familie ocupationala abordata va fi (reminiscenta de la ministrul Raluca Turcan, dovada ca planul este unic si ordinul acelasi) Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala”.

SCMD va fi prezent alaturi de alte formnatiuni sindicale ale CSN Meridian.

Lista completa o vom publica peste doua zile, cand va deveni oficiala.

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

          Col.(r)dr. Mircea DOGARU