miercuri, 25 aprilie 2012

Motiunea de cenzura si mitingul din 1 Mai a.c.

Doamnelor si domnilor,

Pentru data de 1 Mai, Opozitia politica nu a primit drept de manifestare de protest ci drept de “Arminden”. Adica de manifestare culturala, ca nu-i putem spune de manifestare campeneasca, datorita restrictiilor impuse de Legea picnicului. Primarul Sectorului 5 Capitala, pe care il felicitam pentru aceasta izbanda, a obtinut dreptul de a organiza in Parcul Izvor o manifestare culturala pe data de 1 Mai. Fara bere, fara gratare, pentru ca nu este loc special amenajat.

Opozitia civica (Consiliul National al Societatii Civile) a obtinut, prin SCMD, dreptul de a organiza un miting de protest impotriva Puterii asasine, pe data de 1 Mai, in Piata Victoriei, cu incepere de la 11.00. Ni s-a refuzat marsul cu depunere de coroane spre Piata Universitatii sau spre Piata Revolutiei, sub pretextul hilar ca va fi circulatie mare la pranz si Politia, aruncata in derizoriu ca efective de recenta “reforma”, nu poate acoperi zona.

Vom protesta asadar in Piata Victoriei si vom trimite prin delegati punctele de vedere ale Programului “Platformei Civice“  la Guvern, Presedintie, Parlament si TVR.

Protestam impotriva furtului calificat, practicat de catre actuala Putere, cu tupeu, prin calcarea in picioare nu numai a Constitutiei ci chiar a propriilor lor legi ticaloase, impotriva pensionarilor, bugetarilor, revolutionarilor, elevilor, studentilor, persoanelor cu dizabilitati. Protestam pentru toti cei care sunt furati astazi, cu acte in neregula, ca in codru! Protestam pentru vanzarea pe nimic a ultimelor resurse ale natiunii si aruncarea datoriilor companiilor implicate, tot in spinarea noastra, a tuturor. Protestam impotriva distrugerii sistemului de asistenta medicala, impotriva distrugerii invatamantului, a legislatiei muncii, a legislatiei pensiilor si, in ceea ce ne priveste pe noi, “fostii militari” si “fostii politisti”, impotriva desfiintarii categoriei noastre socio-profesionale, prin transformarea in “asistati” sau “beneficiari”, care primesc nu pensii ci, conform Legii 263/2010, “ajutoare sociale lunare” de la stat. Care ajutoare, indiferent de cuantum, pot fi acordate sau … retrase.

Daca motiunea de cenzura nu trece vineri, 27.04.2012, presiunea strazii trebuie sa-si spuna cuvantul, pentru ca vinovatii sa fie pedepsiti si jaful sa inceteze imediat! Daca motiunea de cenzura va trece, cu atat mai mult trebuie ca presiunea strazii sa se faca simtita, deoarece Basescu devine arbitrul situatiei si-si va bate joc de Parlament si de clasa politica, de doua ori, pana la a impune Guvernul … Ungureanu 2! Asa cum a procedat in cazul Guvernelor Boc 1, 2, 3, 4 … Cu atat mai mult, daca motiunea va trece, va trebui sa fim in strada, cat mai multi, pentru ca mafia coruptiei interne si internationale sa priceapa ca nu mai are nici o sansa in Romania, cu actualii experti in furat, mintit si lichidat sperantele, vietile oamenilor si viitorul Romaniei.

Ii invitam alaturi de noi, pana la orele 13.30-14.00, pe toti participantii la manifestarea culturala din Parcul Izvor si promitem ca dupa terminarea mitingului din Piata Victoriei ne vom face si noi promenada spre Parcul Izvor. Indiferent, asadar, de rezultatul motiunii de cenzura, pe data de 1 Mai, si Piata Victoriei si Parcul Izvor trebuie sa geama de lume, pentru ca dl Jeffrey Franks si alti reprezentanti ai spoliatorilor nostri sa priceapa ca a trecut vremea cand isi puteau pingeli gratis pantofii in Romania!

Jos Guvernul!

Jos Basescu!

Jos regimul vinovat de genocid, subminarea economiei nationale si tradare!

Libertate!

Va asteptam pe 1 Mai, zi de lupta prin definitie, in piata predestinata – PIATA VICTORIEI!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU