marți, 10 aprilie 2012

SOCIETATEA CIVILA “AILALTA”


In atentia tuturor membrilor SCMD si a partenerilor din Consiliul National al Societatii Civile (CNSC)

In deplin acord cu stapanul sau de la Cotroceni, astazi 10.04.2012, “baciul ungurean” cheama la Palatul Victoria societatea civila “de buna calitate”. Adica tuterii prezidentiali, baietii “fini”, cu sponsorizari externe din ONG-uri, alti civici de serviciu si resturile sindicatelor timorate. Ideea este inchegarea, pe sistem Putin, in slujba Basescului, a unui “Forum Civic”, de “buna calitate” care sa voteze cum trebuie… contra abureli si promisiuni.

Noi, ailalti, “nesimtitii”, “ciumpalacii”, “viermii”, “betivii”, “puturosii”, etc, ne pregatim de propria noastra actiune civica de 1 Mai. Anul acesta, 1 Mai, va demonstra lumii daca ne meritam sau nu soarta ca popor, ca de natiune nici nu mai poate fi vorba.

Jos Basescu! Jos “pedeleii”, jos “unepereii”, jos “udemereii” … oriunde s-ar afla! Adica in orice partid au migrat strategic, in perspectiva alegerilor! Pe noi, “baciul ungurean” nu ne poate prosti, pentru ca ne-a furat déjà “oile” si acum vrea sa le vanda pe sub mana, de parca Rosia Montana si Cuprumin-ul sunt ale ma-sii, asa cum Fundatia Gojdu a fost a lui tat-su!

Tuturor celor care nu au meritat invitatia, le uram sarbatori fericite!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU