vineri, 11 octombrie 2019

APEL CATRE REZERVISTI



APEL CATRE REZERVISTI
MITINGUL DIN 25 OCTOMBRIE

Stimati camarazi,
Pana in seara zilei de 09 octombrie a.c., ati fost intoxicati de diversi “binevoitori” cu misiune, ca nu mai tinem mitingul, ca nu se stie cine ne-a promis marea cu sarea si mariri de pensii din ianuarie. De parca n-am avea o experienta de 10 ani, noi, cei de la SCMD, sa stim cat valoreaza promisiunile politicienilor, inclusiv cele asumate in scris. Anterior, ati fost pacaliti de diversi naivi cu grade mari, care au pupat mana care ne loveste, anuntandu-ne ca va curge lapte si miere, ca au batut ei palma ba cu Fifor, ba cu Les! Si ati uitat ca de 10 ani SCMD va prezice cu exactitate viitorul si lupta in mod concret pentru drepturile tuturor, nu pentru automultumirea unora, care simt doar nevoia sa fie bagati in seama!
Spre argumentarea celor de mai sus, va reamintim ca CNR al SCMD a decis iesirea noastra in strada pe 25 Octombrie a.c., prin vot in unanimitate, inca din data de 18 august (cu ocazia implinirii a 10 ani de existenta) si ca am depus solicitarile catre Primarie, pe 9 septembrie a.c. Mai mult, in toate comunicatele SCMD am anuntat ca vom iesi in strada de Ziua Armatei, in uniforma sau cu elemente de uniforma, cine doreste, “indiferent ce guvern va avea Romania la acea data. Daca va avea!” Cine a gandit in perspectiva? Daca sunteti interesati, va vom explica alta data ce ni se intampla, “pas cu pas” sau “pas cu sas”, de la intrarea noastra ca popor si ca Tara pe drumul Golgotei, din momentul in care doamna Dancila a refuzat sugestia de a nu candida la prezidentiale si de a accepta ca mai multe partide sa aiba un candidat unic, din Societatea Civila si pana in martie – mai anul viitor, cand se va dezlantui Iadul in centrul Tarii. Cat despre domnii Fifor si Les, care si-au asumat prin semnatura ca primarul, toate ticalosiile comise impotriva noastra de directiile Financiara si General Juridica ale MApN, SCMD i-a dat in judecata in urma cu doi ani si speram sa castigam astazi, cand nu mai reprezinta nimic. La fel pe LOV care a dezlantuit, in ianuarie 2017, campania ticaloasa impotriva “pensiilor nesimtite ale militarilor” si care, astazi, da din colt in colt. Naivilor care incearca s-o disculpe, le reamintim declaratiile doamnei, din ziua de 17 mai 2017, la orele 12.00 cand, in conferinta de presa a anuntat ca a desfiintat, prin Art.40 al Legii sistemului unitar de salarizare, problema pensiilor speciale “ale militarilor”. In urma desantului conducerii SCMD, executat la orele 13.00, la conducerea Camerei Deputatilor, la orele 14.00, aceeasi duduie a iesit plina de furie, in fata presei, declarand: “La cererea conducerii de partid, am eliminat Art.40 din Proiectul legii. Dar, vor vedea domnii colonei, in toamna!” Si am vazut OUG 59/2017, a marii tradari nationale, care a dus la eliminarea din Sistemul de Aparare a peste 20.000 de cadre si ne-a inghetat pensiile pe viata!
Incepand de ieri, 10 Octombrie, aceleasi voci, extern si bine directionate sau doar manipulate pe fudulia prostului si pe ambitia imposturii, va demobilizeaza cu intrebarea: “Impotriva cui mai iesim noi, in strada, pe 25 Octombrie?”.
Stimati camarazi,
 SCMD nu a iesit niciodata, in strada, IMPOTRIVA cuiva! Am iesit intotdeauna si iesim si acum PENTRU ceva! Pentru drepturile legitime, nu numai ale noastre, ale rezervistilor, ci si ale tuturor categoriilor socio-profesionale, militari si civili, pentru ca am jurat, pe Tricolor, sa aparam toti cetatenii acestei Tari. Drepturi cuvenite intr-un stat democratic, la munca, salarii si pensii decente, sanatate, cultura etc. Si, mai presus de toate, am jurat si suntem obligati sa aparam dreptul poporului roman la existenta nationala si statala, drept la care atenteaza diverse oficine straine care, dupa ce ne-au furat totul, ne vand astazi la bucata, ca sclavi pe piata muncii sau a viciilor sexuale, cu sprijinul a tot felul de agenti de influenta pe care incearca sa ni-i impuna de 30 de ani ca presedinti, premieri sau ministri. Si, mai ales pentru ca, vizandu-se de 30 de ani desfiintarea Romaniei ca stat national – unitar, destructurarea armatei, politiei, serviciilor de informatii si contrainformatii, este un obiectiv prioritar, atins printr-o ofensiva mediatica, imagologica si psihologica, fara precedent, impotriva noastra. Suntem mintiti, manipulati, batjocoriti, umiliti, aruncati ca prada oprobiului public, doar, doar vom parasi, “pe cale naturala, sistemul”! Iar tradarea merge pana la desfiintarea, in aceste zile, a gruparilor mobile de jandarmi, adica a ultimilor 28.000 de militari specializati in lupta impotriva gherilelor urbane. Fara militari, fara guvern, fara parlament, cine va reactiona cand vor pocni grenadele la Odorhei? Iohannis?
In concluzie, vom iesi pe 25 Octombrie, in Piata Victoriei, PREVENTIV, asa cum am prevazut inca de la 18 august, pentru a atrage atentia guvernantilor, indiferent cine vor fi acestia, sa nu mai indrazneasca sa execute orbeste sau cu exces de zel “sugestiile” externe, in ceea ce ne priveste pe noi, romanii. Militarii si politistii Tarii nu mai tolereaza! Vom inmana guvernului lista noastra de solutii, deja cunoscuta si negociata la varf, cu reprezentantii partidelor parlamentare, dar si revendicarile aliatilor nostri civili (salariati, pensionari, revolutionari etc.), pentru ca ii vom chema in sprijin pe toti cei nemultumiti de Legea salarizarii si legislatia la pensii.
Daca Piata Victoriei va fi plina pe 25 Octombrie, incepand cu orele 10.00 - 10.30 (MITINGUL INCEPE LA ORELE 11.00), mesajul nostru va trece de slugile autohtone, fiind receptionat si de calaii externi!
Va astepta, asadar, pentru a dovedi ca suntem elita vointei nationale, pe 25 Octombrie, in Piata Victoriei!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
         Col.(r) dr. Mircea DOGARU