vineri, 4 octombrie 2019

APEL


APEL
-         Catre toti sindicalistii din MAI si Justitie. Lideri sau simpli membri! -
SUBIECT
MITING, 25 0CT0MBRIE 2019, PIATA VICTORIEI

Camarazi,
De peste doua decenii, aveti un deficit de personal care va face munca imposibila. Deficit care se acutizeaza de la guvernare la guvernare si de la OUG la OUG, fiind dublat, aproape, de OUG 59/2017. Sunteti folositi la astuparea “gaurilor”, nu pe profil, ceea ce duce la deprofesionalizarea dvs. si la permanentizarea esecului constant in munca. Iata un prim motiv sa iesiti in strada, pe 25 Octombrie, alaturi de noi! Noi, cei care v-am sprijinit la fiecare manifestatie organizata de dvs!
Daca folosim sintagma “personal calificat”, deficitul dvs. de personal este catastrofal! Profesionistii au fost obligati, prin campanii de zvonuri, discriminare la locul de munca si OUG-uri, sa ia in considerare parasirea Sistemului si, scarbiti, majoritatea au facut-o. In locul lor v-au fost “implementati” politici penali sau numai sinecuristi fara pregatire, pe post de colegi la inceput, dublu platiti fata de dvs., sefi ulterior, care executa ordine politice, cu impact mediatic inspaimantator asupra dvs. ca profesionisti! A se vedea Cazul Pitesti pentru Justitie si Cazul Caracal pentru Politie. Iata alte motive sa va alaturati noua, pe 25 Octombrie!
Legea salarizarii unitare a provocat grave discriminari intre politisti si militari pe de o parte si civili pe de alta, militarii si politistii, ca si muncitorii si revolutionarii (adica fortele care, manipulate, au iesit in strada in Decembrie 1989, facand posibila “democratia”), fiind rejectati la marginea societatii. In plus, prin OUG 57/2015, OUG 59/2017, OUG114/2019 si actualele tentative de OUG ale ministrului Teodorovici, Legea pensiilor militare de stat a fost total golita de continut, pensiile militare fiind ilegal “calculate“ sau “recalculate”, in dispretul deciziilor obligatorii ale ICCJ si CCR care stabilesc egalitatea de tratament juridic intre noi si magistrati, fiind, practic, inghetate pe viata. Ne-au transformat in cobai, masurile luate impotriva noastra generalizandu-se ulterior asupra pensionarilor civili (ex. anularea alinierii pensiilor cu inflatia, obligatorie in luna ianuarie a fiecarui an). Daca faceti prostia de a iesi la pensie astazi, veti face infarct, vazand diferenta, pe “fluturas”, intre cat ar fi trebuit sa primiti si cat primiti in realitate. Basca, diferentele catastrofale intre noi, cei iesiti inainte, si dvs, pe care le veti simti peste cativa ani, cand va iesi urmatorul lot in rezerva! Iata “N” motive de a iesi alaturi de noi, pe 25 Octombrie, in Piata Victoriei! Nu mai aveti perspective nici in cariera, nici ca rezervisti!
SCMD are in componenta, la ora actuala, aproape 50%, membri din MAI, Justitie si Servicii. Intrebati-i cum se comporta ministrii de resort, sefii serviciilor dvs. de personal, arhive, juridice si financiare, cu ei. Bataie de joc in interior, jigniri, minciuni, supunerea mediatica la oprobiul public in relatia cu societatea! Asta va asteapta! Deci, aveti alte motive pentru a fi alaturi de noi, pe 25 Octombrie!
Pensiile militare fiind inghetate datorita LOV si OUG59/2017, in cativa ani dupa trecerea in rezerva, veti ajunge, datorita inflatiei, cersetorii tarii. Pentru ca, in conceptia slugilor servile ale intereselor straine, care constituie clasa noastra politica, ne apara NATO si inauntru si in afara, iar rezultatul se vede! Au fost distruse aproape toate capacitatile de productie, ni s-a furat tot ceea ce se putea fura, iar astazi suntem vanduti la bucata, ca sclavi pe piata muncii, in timp ce copiii nostri cad prada dezaxatilor sexuali ai Europei si traficantilor de organe. Iar vina este aruncata asupra dvs., mediatic, datorita incompetentei sau complicitatii sinecuristilor politici de toate culorile, care v-au infestat. Sunt suficiente motive sa iesiti in strada pe 25 Octombrie? Daca nu, va mai oferim unul! Cel care ar trebui sa constituie principalul motiv pentru orice cetatean al acestei natii, care a depus un Juramant de credinta pe drapel!
Camarazi,
Armata Tarii a fost distrusa sistematic si programat pana la 1 ianuarie 2007, cand s-a atins apogeul prin suspendarea la pace a obligativitatii stagiului militar. A urmat destructurarea fortelor de ordine interna, desavarsita prin OUG59/2017, cand s-a declansat si destructurarea Serviciilor de Informatii si Contrainformatii ale Tarii. Cum de a fost posibil? Prin politizarea de sus in jos si neconstitutionala a structurilor militare! Prin promovarea, extern programata, in fruntea statului a unor agenti de influenta ai intereselor straine. Dupa Declaratia de la Cluj din Anul Centenarului, privind intemeierea de autonomii teritoriale straine pe teritoriul Romaniei, s-a trecut, in ritm alert, la distrugerea ultimelor forte militare romanesti, pregatite pentru lupta – jandarmii! Acuzati in mod aberant, dupa 10 august 2018, jandarmii traiesc astazi sub amenintarea de a deveni civili si a intari randurile Politiei! Adica ultimii 28.000 de luptatori specializati impotriva gherilelor urbane vor sfarsi ca politsti de proximitate. Si aceasta in conditiile in care, la sfarsitul unui an electroral si la inceputul celui de al doilea, s-ar putea sa nu avem nici Guvern functional, nici Parlament. Prin grija factorilor externi, s-ar putea sa avem, in schimb, in fruntea Tarii, un agent de influenta al BND, al AVO, al MI6 ori FSB. Si stim din experienta avuta cu doi sefi de Executiv reprezentand interesele Serviciilor franceze, la ce ne putem astepta! Daca in martie, aprilie, mai 2020 se vor auzi focuri de arma si explozii de grenade sau cocteiluri Molotov undeva in centrul Tarii, tot ceea ce ni se intampla va deveni relevant ca act de inalta tradare din partea varfurilor noastre politice. Daca nimeni nu-si poate obtine drepturile sociale si siguranta persoanei intr-o Tara intregita, ce drepturi veti avea in 2, 3 ciosvarte de tara? Si acesta este principalul motiv pentru care va trebui sa fiti, nu numai dvs., ci noi toti, in strada, pe 25 Octombrie!
Camarazi,
Fara Guvern, fara majoritate parlamentara clara sau, poate, chiar fara Parlament functional, cu “presedintele care este” ca sa-l citam pe dl. Vanghelie, nu vom obtine, pe 25 Octombrie, decat ceea ce obtinem de obicei – PROMISIUNI ELECTORALE. Or, noi ne-am saturat de promisiuni, vrem fapte palpabile, parlamentar consfintite si pe urma negocieri in perspectiva alegerilor. Atunci, de ce trebuie sa fim toti in strada pe 25 Octombrie? Pentru ca aspirantii nostri politici, indiferent de culoare, sa fie sensibilizati de singurul lucru care ii intereseaza – VOTUL. Sa isi aduca aminte ca impreuna, militari si politisti, activi, in rezerva si in retragere, cu familiile noastre reprezentam 1,5 milioane voturi. Iar, daca ni se vor alatura toti aliatii nostri, adica membrii Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), in egala masura nemultumiti de distrugerea economica sistematica a Romaniei, de politicile sociale antinationale si de statutul de sluga a intereselor straine, vor intelege si multiplii stapani externi ca toti la un loc suntem majoritatea, adica TARA! Si, daca-i pune Dracul sa se gandeasca sa ne mai parjoleasca putin, ca in Decembrie ’89, sa se gandeasca de doua ori pentru ca, datorita noua si mijloacelor de comunicare online care le-au scapat de sub control, parjolul s-ar putea extinde si in ograzile lor.
Sa fim, asadar, cu totii, pe 25 Octombrie, in Piata simbol al VICTORIEI!
Am onoarea sa va salut,
In numele Consiliului National al Reprezentantilor SCMD,
Col.(r) dr. Dogaru Mircea,
PRESEDINTE