vineri, 18 octombrie 2019

Apel catre membrii SCMD/CNSC



Apel catre membrii SCMD/CNSC si alti aliati, indeosebi din Bucuresti si Ilfov
MITINGUL DIN 25 OCTOMBRIE 2019
Doamnelor si domnilor,
 Va asteptam in formatie completa, vineri, 25 Octombrie a.c., in Piata Victoriei!
Este un miting organizat de SCMD cu sprijinul CNSC. SCMD cuprinde rezervisti din MApN, MAI, SRI, SIE, STS, SPP etc., actionand implicit si in interesul cadrelor active, militari si politisti din Sistemul unitar de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala.
Nu este un miting impotriva cuiva, ci un miting pentru ceva. Pentru dreptate sociala si nationala. Pentru ca, dupa 30 de ani, guvernantii sa inteleaga, in sfarsit, ca nu sunt dumnezei nascuti in purpura, ci oameni dintre noi, promovati de noi prin vot, in slujba noastra, pentru asigurarea constitutionala a unui nivel de trai decent pentru toti cetatenii Romaniei. Mandatul lor inseamna locuri de munca, investitii in infrastructura, salarii si pensii decente, invatamant profesionist, acces la sanatate si cultura de nivel si pretentii europene etc.
SCMD i-a chemat si ii cheama pe toti cei nedreptatiti de Legea salarizarii unitare si de legislatia la pensii. Vor domnii guvernanti economii?
·        Sa taie subsidiile inutile acordate partidelor, pentru ca politicienii lupta din “altruism” (?!!!) pentru binele nostru;
·        Sa taie subsidiile acordate ONG-urilor cu functii sinecura pentru slugile politicului;
·        Sa nu mai iasa din criza, exclusiv, pe seama salariatilor si pensionarilor, ci prin impunere la taxare si impozitare a marilor companii straine, la fel cum se intampla la Paris, Londra, Berlin sau Bruxelles;
·        Sa nu mai investeasca, exclusiv, in proiecte si spectacole, ci in actiuni concrete etc.
Solutiile juridice pentru reglementarea situatiei tuturor rezervistilor vor fi prezentate guvernului in functie, pentru a fi sustinute in Parlament, vineri, 25 Octombrie a.c. Delegatia va inmana si solicitarile argumentate juridic ale aliatilor nostri, profesori, CFR-isti, lucratori in sanatate, mineri, revolutionari, pensionari civili, piloti, grefieri etc.
Luptam si pentru dreptate nationala in baza juramantului care ne-a guvernat si ne guverneaza viata! Solicitam guverne stabile si responsabile, presedinti patrioti si responsabili, ministri si parlamentari profesionisti si responsabili! Si, pentru ca nimeni nu este ma presus de lege, solicitam magistrati responsabili si raspunzatori in fata legii! Iar ca militari pe viata, avertizam toti jucatorii externi pe piata jefuirii sistematice si destabilizarii Romaniei ca ne vom impotrivi proiectelor lor prevazute pentru lunile martie, aprilie, mai 2020!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Lasati, asadar, deoparte orice frustrare, orice ambitie personala, “orice parere de mana a doua” (M. Kogalniceanu), ca sa “ne tinem hotariti si uniti sub marele si nobilul steag” al dreptatii sociale si unitatii nationale, vineri, 25 Octombrie, in Piata - simbol al Victoriei!
Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,
                  Col.(r)dr. Mircea DOGARU