vineri, 9 aprilie 2021

Dsipozitivele SCMD/CNSC

 

DISPOZITIVELE SCMD/CNSC LA MANIFESTATIILE SINDICALE

DIN 14 APRILIE 2021

PIATA VICTORIEI, CU INCEPERE DE LA ORELE 11.00

-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC –

 

Doamnelor si domnilor,

Cinci confederatii sindicale au primit aprobarea pentru 5 zone de pichetare in Piata Victoriei, in ziua de 14 aprilie 2021. Adunarea participantilor se va face la orele 10.30.

Participantii SCMD/CNSC vor fi alaturi de FSTFR (presedinte, dl. Maxim Rodrigo-Gabriel), in pozitia cea mai apropiata de cladirea Guvernului, in dreapta acesteia (privind-o dinspre Muzeul Antipa), in parcarea de la intersectia bulevardelor Iancu de Hunedoara si Lascar Catargiu (fost Ana Ipatescu). Adica, acolo de unde dirija hoardele manipulate fostul ambasador al SUA, la celebrul miting “#Rezist” din 10 august 2018.

Al doilea dispozitiv ii are in vedere pe membrii SCMD, care vin din teritoriu cu aliatii nostri din SNPPC si autocarele acestora. Acestia vor fi in alveola din fata Muzeului Antipa.

Facand o gluma cazona, putem spune ca vom sprijini asaltul centrului, printr-o manevra de flanc, cu rasturnare de front. Este o gluma, deoarece, la aceste manifestatii, alaturi de sindicalisti reprezentand toate categoriile socio-profesionale, in linia intai vor fi, ca in Polonia, rezervistii, militarii in retragere si politistii. Cat de spre jandarmi … acestia au scapat pana acuma de “reforma”, adica de desfiintarea prin transformare in civili, doar datorita intensificarii manifestatiilor stradale. Haituiti, batjocoriti, stiu deja ca, in curand, vor ingrosa randurile sindicatelor noastre, incadrandu-se in lupta pentru apararea drepturilor abuziv confiscate de un guvern-fantoma.

Doamne ajuta!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU