vineri, 23 aprilie 2021

N-avem bani de pensii, dar ...

 

N-AVEM BANI DE PENSII MILITARE

DAR …

Avem bani pentru achizitionarea de tehnica militara de muzeu (aducatoare de spagi, pentru ca tehnica noua are preturi standard) …

Avem bani pentru sponsorizarea alegerilor fraudate, organizate de Guvern (oficial 2 miliarde lei date de MApN, pentru 6 decembrie 2020) …

Si avem bani, mai nou, pentru sustinerea unui efort de-a razboi extra-NATO! Numai ca aici se nasc niste intrebari …

Au consultat domnii Ciuca si Aurescu, Parlamentul si CSAT-ul, inainte de a incropi un Tratat Militar cu Ucraina? Sau executa un ordin, si daca “DA” … cine l-a dat?

Pentru Insula Serpilor, cedata URSS, ilegal, printr-un proces verbal, in 1948, de o jigodie kominternista, devenita, dupa ’90, globalista, toata media a facut un scandal enorm in deceniul trecut, pe tema tratatului Romaniei cu Ucraina, acuzandu-i, selectiv, doar pe unii dintre ministrii de externe implicati si ridicandu-l in slavi pe Aurescu, cel care a reprezentat pozitia, adica interesele englezilor, in Marea Neagra. De ce tace media, astazi? Cum e posibil ca un stat membru NATO sa incheie, de capul lui, “uitand” ca angajeaza, practic, NATO, un tratat militar anti rus? Cu alte cuvinte, cum ne permitem, din excesul de zel al slugii proaste, sa angajam NATO intr-o Aventura periculoasa pentru insasi pacea mondiala? Chiar sa fi atins slugarnicia noastra fata de noii stapani efemeri cotele maxime ale jigodismului si dementei politice? Sau executam un ordin, pe post de cobai de sacrificiu? Spre asta ar conduce faptul ca noi actionam “Hais!” si Turcia, alt membru NATO …”Cea!”. Ne mai intrebam si de ce nu reactioneaza CIA ca pe vremea cand Emil Constantinescu batea campii despre contrabanda facuta de Iliescu cu benzina, prin Clisura Dunarii, cu sarbii.

De ce nu reactioneaza nici analistii americani, gen George Friedman si fostii presedinti ai SUA, care ne-au indemnat, insistent, pana acum, sa nu ne distrugem structurile militare si industria de razboi si sa ne deschidem economic catre Rusia? Ce joc antinational joaca, in spatele marionetelor Ciuca si Aurescu, stapanii si manipulatorii lor?

Stiu deontologii nostri ca “U Craina” inseamna, textual, ”La Margine” si a desemnat, pana in 1871, “Tara de la Margine” a Moldovei (44.500 km.p., intre Bug si Nipru, Sud-Kiev si Marea Neagra), rapita de rusi, cu concurs german, la 12 septembrie 1740? Ca serviciile de spionaj germane si austro-ungare au inventat, dupa 1871, in pregatirea Primului Razboi Mondial, prin extinderea denumirii slavone, notiunile de stat “La Margine” (Ucraina), popor “la marginean” (ucrainian) si limba “la margineana”(ucrainiana), desemnandu-i cu noul nume pe polonezii, lituanienii, romanii, balticii si ungurii supusi de rusi deznationalizarii, in teritoriile rapite popoarelor in cauza? Pe tatari nu, ca astia au fost cuceriti (Crimeea, prin desfiintarea Hanatului) abia in 1783 si deportati, abia de Stalin, inainte 1949 si dupa 1945. Stiu aceeasi mancatori de lokum (un soi de rahat  turcesc, mai tare) ai natiei ca inventia “U Craina” a fost preluata de Lenin si Stalin, spre sovietizare, in decembrie 1917 (cu centrul la Harkov, in mediu romanesc, nu la Kiev, unde s-a nascut Rusia sau la Lvov)?

Stiu domnii Ciuca si Aurescu ce teritorii statal-romensti, rapite de rusi si incluse de Stalin, la cererea lui Hrusciov, in creatia statala, artificiala, “U Craina”, sunt astazi supuse celei mai crancene deznationalizari? Le spun ceva denumirile de Transcarpatia, Muncaci, Tara lui Iuga (Ugocea), Berg, Maramuresul istoric, cu Perii limbii literare romane? Au auzit de Rahau si Teaceu (azi Reahiv si Teaciv), de Ivanko – Frankivscul din care se trage familia Putina, care l-a dat pe astazi celebrul Vladimir Putin? Au auzit de Regiunea Cernauti (fost Lencauti), care include si Hertza si Tinutul Hotinului, de Pocutia, Volânia sau Tara romanilor bolohoveni (Voievodat romanesc cucerit de rusi in 1791)? Au auzit de Basarabia istorica (litorala Dunarii maritime, de la varsarea Siretului pana la Chilia) cu Bugeacul situat dasupra, nume extins de tarul Alexandru I, la tratativele cu Napoleon (1807-1810), pe 45.634 km.p. de pamant romanesc situat intre Prut si Nistru? Au auzit de Transnistria (69.000 km.p. de pamant romanesc situat intre Bug si Nistru, rapit de rusi, tot in 1791), mostenita de Stefan cel Mare de la inaitasi ca si “Tara de la Margine” (UCraina)? Ca sa nu mai vorbim de insulele dunarene, rapite in 1947 si de Insula Serpilor, etc. etc. etc. De ce suntem gata sa ne bagam in gura lupului, la el acasa, pentru unii care nu acorda bastinasilor ramasi romani, indiferent sub ce nume sunt cunoscuti (voloki, loscarini, români sau moldoveni), nici cel mai mic drept la prezervarea identitatii nationale?

Declaratiile domnilor in cauza ar fi de plans, daca n-ar fi de ras! In numele caror interese nationale sau macar ale NATO, angajeaza dl. Ciuca resturile unei armate de 3 ori mai ca decat a Romaniei lui Cuza, permament batjocorita si dotata cu piese de muzeu? Si ce rezervisti cheama sub arme, pentru aceleasi interese de neinteles … pe aia care nu stiu, de la 1 ianuarie 2007, ca sunt rezervisti sau pe cei calcati in picioare de 11 ani si care mor, cu sau fara COVID, cate 500-600 pe luna, datorita batjocorii la care sunt supusi, prin eterna calcare in picioare a drepturilor lor legitime (pensii militare si private, tratament medical gratuit si medicamente gratuite pentru ei si familii, acces la bazele de odihna, ajutoare salariale) etc.?

Puterea bipolara americano-rusa, instaurata pe Planeta Pamant, la 3 martie 1944, se joaca, potaile se harjonesc si ele in ograda comuna! In spate nu se afla “Freedom & Democracy”, ci adjudecarea “BURISMA”, marea companie de gaz ucraineana, in care seful Sectiunii “Action” a comunism-globalismului, decrepitul Joe Biden l-a impus pe fiu-su, Hunter, in conducere, alaturi de un acolit al mainii sale drepte, John Kerry. Care este interesul nostru in cazul in speta? Probabil acela de a-i provoca lui Putin un infarct, datorita rasului cu sughituri la aflarea vestii despre mobilizarea lui Ciuca sau acela de a ne face, inca o data, de bacanie in ochii Planetei, in primul rand in ochii polonezilor, ungurilor, bulgarilor, cehilor care joaca normal, ca suntem cele mai tampite slugi ale communism-globalismului!

Intre timp, Joe Biden a renuntat la demonstratiile de forta in Marea Neagra, de frica marinei turce, alt membru NATO, iar Putin a incheiat aplicatia la granita. Stapanii negociaza la masa verde … bietele potai inca latra singure la drumul pustiu, in speranta ca vor fi bagate in seama!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

                  Col.(r) dr. Mircea DOGARU

 

P.S. “Trebuie sa faceti o initiativa regionala. Este o iluzie optica impresia ca UE sau NATO vor avea grija de Romania, care este un stat suveran si trebuie sa isi asume raspunderea pentru viitorul sau politic. Trebuie sa va asumati problema suveranitatii si sa o platiti!”

(George Friedman, presedinte STRAFOR, Declaratie publica, la Bucuresti, 16.03.2013).