ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

luni, 16 septembrie 2024

MAINE, 17 SEPTEMBRIE 2024, PICHETARI LA SEDIILE CENTRALE ALE PNL SI PSD

 

-          Apel catre rezervistii din Bucuresti si Ilfov -

Camarazi,

Domnii presedinti Marcel Ciolacu si Nicolae-Ionel Ciuca ne-au promis, inclusiv la TV, in direct, ca se vor intalni cu noi in problema acordarii soldei de grad rezervistilor, proiect aflat in nelucrare la Parlament, din aprilie a.c.

Nu este politicos sa-i lasam sa astepte! Domniile lor nu-si vad capul de treburi, deci vom proceda conform sfaturilor unui vechi stapan pe care elita noastra l-a slujit pana la 9 mai 1877: "Daca Mahomed nu merge la munte, va merge muntele la Mahomed"!

Le vom demonstra ca este vorba despre onoare si demnitate, mai mult decat de bani, care vor veni din bugetele ministerelor noastre, costul cu "mentenanta" rezervistilor fiind mai mic decat cel al mentenantei pentru "Patriot".

Veniti asadar intre 10.30 si 11.00, la sediul central PNL din Modrogan! Apoi vom merge la PSD, unde nu vom "urla" ci vom sopti, plini de bun simt, ca apartenenta la NATO impune nu numai obligatii ci si drepturi.

Sa nu ne lasam manipulati de parsivenia slugilor Puterii, carora, daca ne fac sa renuntam la proteste, li s-a promis ca va ploua cu stele pe 25 Octombrie, ca sa avem cu ne ne făli in Ghencea 3, ca bani de coliva oricum nu vor mai avea ai nostri, incepand de la anul.

Honor et patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU