ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

joi, 5 septembrie 2024

 

PRIMELE PROCESE PE DISCRIMINARE DESCHISE DE SCMD

-         In atentia membrilor SCMD –

 

De ce doar a membrilor SCMD? Pentru ca cine nu joaca nu castiga! Asadar…

Stimati camarazi,

Ieri, 4 septembrie 2024, SCMD a deschis, la sugestia CNCD, la Tribunalul Bucuresti, Sectia a VIII-a Conflicte de Munca si Asigurari Sociale, actiunea impotriva Caselor de Pensii Sectoriale, solicitand restituirea catre membrii sai a sumelor neconstitutional retinute, cu titlul de impozit, cu incepere de la 1 ianuarie a.c.

Consideram ca includerea noastra in Legea 282/2023 si impunerea discriminatorie la un impozit progresiv, s-a facut cu rea credinta, prin fals si uz de fals, pe baza imbecilitatii promovate de diversi analfabeti functional (ajunsi, pe intelesul tuturor, in functii nemeritate), din politica si presa, ca nu am fi avut contributivitate. O aberatie sustinuta, papagaliceste si propagandistic, exact de cei care nu au nici o legatura, nici cu informatia reala, nici cu munca sau cartea, pregatirea lor inscriindu-se la rubricile ”Abandon scolar” sau ”Ca gasca prin apa”!

Membrii SCMD care nu au trimis inca Declaratia privind prejudiciul adus de infama includere a noastra in PNRR si in Legea 282/2023, mai au timp pana la primul termen.

Tot ieri, SCMD a deschis actiunea impotriva Casei Sectoriale de Pensii a MAI, care, incalcand Legea 125/2014, acuza c. 60.000 de rezervisti de propria greseala, impunandu-le returnarea unor sume primite pe parcursul a aproape 8 ani, la Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-a Contencios Administrativ si Fiscal. Membrii SCMD proveniti din MAI pot trimite in continuare actele solicitate, acestea urmand a fi incluse in dosar pana la primul termen. Urmeaza actiunea impotriva ANAF pentru stoparea executarii silite.

A treia actiune pe discriminare va fi impotriva Guvernului, pe OUG 26/2024 (Plx 262/2024) vizand nealinierea soldei de grad a rezervistilor la noile cuantumuri. Asteptam rezolvarea situatiei, ori prin amendarea Plx 262/2024, ori prin OUG, convinsi insa ca si daca vor accepta, sub presiunea manifestatiilor stradale ale rezervistilor, vor incerca nu o aliniere reala ci, ca de obicei, o aruncare de ”praf in ochi”!

Cu aceasta actiune in justitie, dar si cu ocazia manifestatiei din 25 Octombrie, vom aduce la cunostinta tuturor idiotilor (in)utili ca: exista doar 2 sisteme de pensii, PUBLIC si PRIVAT, ambele gestionate prin mai multe legi; pensiile militare, fapt confirmat de recentele decizii ale ICCJ, fac parte din sistemul public; in ceea ce priveste contributivitatea, introdusa ca unic principiu de Legea 19/2000, cu incepere de la 1 ianuarie 2001 si desfiintata cu incepere de la 1 septembrie 2024, de Legea 360, si militarii si politistii in activitate au avut contributivitate (spre deosebire de civili) si pe vremea lui Ceausescu, si contribuie mai mult decat civilii, din 1990 incoace, dar la propriile Bugete de asigurari sociale.

Departamentul Juridic al SCMD va continua sa elaboreze si sa va transmita instructiunile necesare pentru fiecare actiune in parte.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU