joi, 21 ianuarie 2010

Informare privind debutul procesului in justitie al SCMD versus Statul roman sau declansarea operatiunii MAREA TERGIVERSARE

Astazi la Tribunalul Municipiului Bucuresti a avut loc prima infatisare in Dosarul nr. 49689/3/2009 – SCMD vs. Statul roman, prin Ministerul de Finante.
SCMD a fost reprezentat de presedinte si de avocat iar Statul roman, ca de obicei, de nimeni.
Noroc cu domnul judecator Iulian TARTAU care, incercand in zadar sa provoace un viciu procedural, a “reperat onoarea Guvernului”, incercand sa se autorecuze!... Practic a declarat ca aceasta cauza nu ar fi de competenta Sectiei a IV-a Civile si ca propune sa o trimita la Sectia a VIII-a Conflicte de Munca.
Avocatul SCMD a obiectat pe loc, atragand atentia ca nu este vorba despre un conflict de munca ci despre neconcordanta dintre legislatia romana si legislatia europeana, deci tine de Sectia a IV-a Civila.
In aceasta situatie, domnul judecator a ramas sa mai studieze “cestiunea”, dat fiind vorba de “falitii europei si nu de ai nostri…”, si sa se pronunte ulterior.
Se fac pronosticuri: dosarul va fi trimis la Sectia a VIII-a, care il va trimite inapoi de unde a venit, dupa care va fi trimis la Curtea de Apel si tot asa, pana cand se va gasi un judecator neatins de pulpana catifelata a politicului, cu indrazneala data de competenta si probitatea profesionala si care va judeca aceasta cauza.
Nu-i nimic, urmeaza tot acolo, pe data de 27.01.2010, al doilea proces intentat de SCMD Statului roman si abia asteptam si acest debut!...
Asadar MAREA TERGIVERSARE a inceput iar Justitia romaneasca va fasai, ca de obicei, la CEDO.

Honor et Patria! Vae victis!

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU