marți, 3 mai 2011

    SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD)
Comitetul Director
Adresa: Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr. 4, Sector 1, cod postal 013705
Mobil : 0725562223,  Fax :  0318177371
Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410
Nr. 566/03.05.2011


Catre,
AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA

In atentia: Domnului Sorin Blejnar, presedintele ANAF
Subiect:      04.05.2011- Mitingul pentru pedepsirea complicilor cetateanului roman
                   tradator Csibi Barna

Domnule Blejnar,

In ziua de 15 martie a.c., ziua aniversarii de catre iredentismul unguresc de tip horthyst a declansarii razboiului de secesiune din 1848 fata de Imperiul austriac, de catre provincia Ungaria, sub conducerea marilor feudali unguri masoni, pentru crearea himericului Regat al Coroanei Sfantului Stefan, un functionar al statului roman, subordonatul dvs, Csibi Barna, si-a permis sa incalce grav Constitutia, sa batjocoreasca Romania si natiunea romana prin spanzurarea la Miercurea Ciuc a unui manechin reprezentandu-l pe Avram Iancu. Declaratiile sale media, rostite exclusiv in limba ungara, desi pentru orice functionar al statului “in Romania limba oficiala este limba romana(Constitutia Romaniei, Art. 13) au constituit un indemn la segregare teritoriala pe criterii etnice, la desfiintarea statului care il plateste, la discriminarea unei majoritati etnice mult prea indulgente.
In mod deliberat, acest functionar al statului roman, subordonatul dvs., a ignorat Legea fundamentala a tarii, pe care trebuia sa o slujeasca si conform careia:

1.     “Teritoriul Romaniei este inalienabil” (Art. 3, al. 1);
2.     “Romania este patria comuna si indivizibila a tuturor cetatenilor sai, fara deosebire de rasa, de nationalitate, de origine etnica, de limba, de religie, de sex, de opinie, de apartenenta politica, de avere sau de origine sociala” (Art. 4, al. 2);
3.     “Statul roman are ca fundament unitatea poporului roman si solidaritatea cetatenilor sai” (Art. 4, al. 1). Asadar solidaritatea si nu dezbinarea!
4.     “Cetatenii romani si apatrizii trebuie sa-si exercite drepturile si libertatile constitutionale cu buna credinta, fara sa incalce drepturile si libertatile celorlalti” (Art. 57)

Incalcand grav drepturile si libertatile intregii natiuni romane, functionarul dvs., platit din banii nostri si complicii sai, cei care l-au sustinut in Parlament, in media si-n institutia dvs, au invocat libertatea de exprimare conform Art. 30 din Constitutia Romaniei. Dar aceeasi Constitutie prevede in mod expres ca “masurile de protectie luate de catre stat pentru pastrarea dezvoltarii si exprimarea identitatii persoanelor apartinand minoritatilor nationale trebuie sa fie conforme cu principiile de egalitate si de nediscriminare in raport cu ceilalti cetateni romani (Art. 6, al. 2). Prin urmare, libertatea cetateanului Barna inceteaza acolo unde incepe libertatea natiunii romane.
Conform legislatiei Romaniei, actiunea si declaratiile cetateanului Barna, functionarul dvs, sunt de natura penala, incalcand grav, in toate punctele, Art. 30, al.7 al Constitutiei care prevede: “sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contra bunelor moravuri”.
Manifestarea cetateanului Barna a fost si obscena si de tip terorist, reamintind manifestarile primitive care au condus la genocid si holocaust fascismul unguresc si nazismul german. Faptul este cu atat mai grav cu cat cetateanul Barna este inalt functionar al Statului, aceasta categorie socio-profesionala ca si aceea pe care o reprezentam noi, militarii, avand obligatii in plus, clar prevazute in Constitutie: “Cetatenii carora le sunt incredintate functii publice, precum si militarii, raspund de indeplinirea cu credinta a obligatiilor ce le revin si, in acest scop, vor depune juramantul cerut de lege” (Art. 54, al. 2). Acesta este motivul pentru care noi, militari in rezerva, ne desolidarizam, pana la pedepsirea vinovatului, de functionarul Csibi Barna, de dvs, si de toti functionarii din subordinea dvs: CETATEANUL ROMAN CSIBI BARNA, FUNCTIONAR AL STATULUI ROMAN, SI-A INCALCAT GRAV JURAMANTUL! UN JURAMANT DE FIDELITATE FATA DE TARA!
Ne-am asteptat sa luati masuri imediat impotriva vinovatului care sa fie deferit justitiei si judecat in procedura de urgenta. Si aceasta deoarece “In Romania, respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor este obligatorie” (Art. 1, al. 5), concluzia fireasca fiind aceea ca “nimeni nu este mai presus de lege” (Art. 16, al. 1). Ori, daca in Parlament interesele meschine de putere au impins majoritatea portocalie, rosie – alba – verde, pana la tradare, in institutia dvs, interese care ne scapa, au condus la promovarea tradatorului Csibi Barna, ca functionar la ANAF Sector 2 Bucuresti.
Nu conteaza ca Csibi Barna nu se va prezenta la noul post, fiind de presupus ca va pleca in Ungaria, unde va fi rasplatit, asemeni altor tradatori, de catre Viktor Orban. In baza Art. 54, al.2, mai sus citat, noi, militarii in rezerva, cerem pedepsirea functionarilor publici care au avut initiativa promovarii tradatorului si scuze publice din partea dvs. catre natiunea romana. In caz contrar SCMD se va adresa justitiei, cerand pedepsirea exemplara a complicilor cetateanului Csibi Barna, de asemenea functionari ai statului roman, pentru un act pe care noi il consideram de inalta tradare si o ofensa fara precedent la adresa onoarei militare, a demnitatii poporului roman si a dreptului inalienabil al natiunii romane la existenta statala in hotarele legitime.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU