duminică, 15 ianuarie 2012

24 Ianuarie – Piata Victoriei, miting urmat de mars asupra Televiziunii Antiromane si Antinationale



-         - In atentia tuturor participantilor din partea Societatii civile –


Doamnelor si domnilor, membri ai Consiliului National al Societatii Civile,

Ceea ce se intampla in aceste zile, in Capitala si in toata tara si, speram sa continue pana in 23 ianuarie, se numeste “Pregatirea de artilerie”. Noi, semnatarii Programului de actiune numit Platforma Civica, am anuntat inca din 7 octombrie, la mitingul organizat cu prilejul Zilei Internationale a Muncii Decente, ca sporirea nejustificata, ca numar si cuantum a taxelor si impozitelor, cresterea la fel de nejustificata a preturilor, scaderea dramatica a veniturilor, cresterea nesimtita a sumelor datorate la intretinere, pe fondul lipsei de bani dupa sarbatorile de iarna, restrangerea accesului la medicamente si actul medical pentru majoritatea romanilor, vor scoate lumea in strada in ianuarie 2012, momentul culminant fiind atins dupa 20 ianuarie. Ca atare, SCMD a anuntat inca din 7 octombrie, ca isi asuma, in cadrul si pentru toti membrii Consiliului National al Societatii Civile, format astazi, deocamdata, din 103 sindicate (independente sau organizate in federatii) si ONG-uri (fundatii, asociatii, uniuni) organizarea manifestarilor de protest din 24 ianuarie.
Incercand dezamorsarea evenimentului, prin devansare si provocari menite sa-i permita inasprirea legislatiei, cel autoales presedinte al Romaniei a hotarat sa deschida, la cacealma, o partida de poker cu natiunea. Antrenat de o echipa specializata in diversiune, evident straina, cu ani in urma, a recurs la teoria “supapelor”, lazaroii lui chemand lumea dezorganizat, pe grupuri mici, in devans, prin utilizarea Internetului, sa-si exprime nemultumirea, dar … a pierdut! Reluarea in mic a scenariului Decembrie 1989 a esuat, pentru ca Raed Arafat nu este Laszlo Tokes ci un profesionist si un umanist autentic, de mult bun simt, iar in strada s-a manifestat si continua sa se manifeste disperarea unei intregi natiuni si ura in cea mai pura stare. O ura indreptata nu impotriva unei persoane sau a unui grup de personae, ci, instinctiv, impotriva unui REGIM CORUPT SI ANTINATIONAL care trebuie sa dispara!
Ziua aleasa a fost, ca de obicei, o zi cu semnificatii – 13 ianuarie, asadar o zi a ghinionului. Ghinion pentru ei , nu pentru noi!
Inca din 13 ianuarie, televiziunea antinationala, prin TVR Info, a anuntat ca la toate manifestarile, in toate orasele, participa membri ai SCMD. Sigur ca participa, dar nu organizat si ca urmare a unui plan, ci individual, ca cetateni ai Romaniei, mai disperati poate decat toti ceilalti, pentru ca, incalcandu-se “Principiul sperantei legitime”, au fost indemnati sa se indatoreze la banci, pe motiv ca au stabilitate financiara iar astazi veniturile lor au fost facute tandari. Dar noi avem educatie militara, stim cum se organizeaza si se duce o batalie, drept care, imbratisand propunerea venita de la Filiala 1 Craiova a SCMD, solicitam pe aceasta cale, tuturor filialelor SCMD din tara, dar si tuturor sindicatelor si ONG-urilor componente ale Consiliului National al Societatii Civile, sa ceara rapid primariilor aprobari pentru mitinguri si pichetari, pentru zilele urmatoare, pana la 23 ianuarie inclusiv.
Noi, Consiliul National al Societatii Civile, avem un program concret, cu obiective concrete. Acesta se afla la tradus si va fi transmis lumii in limba engleza. Varianta in limba romana o gasiti pe pagina de Internet a SCMD. In plus, luni, 16 ianuarie, delegatii sindicatelor si ONG-urilor componente ale CNSC, se vor pune de acord asupra preambulului (expunerii de motive) care va insoti acest program ce urmeaza a fi depus oficial la Cotroceni, Guvern si TVR pe data de 24 ianuarie. Preambulul nu va contine numeroasele incalcari de catre Putere (presedinte, Guvern, majoritatea parlamentara) ale Constitutiei Romaniei si legislatiei europene, ci, in primul rand, solutiile vizand schimbarea rapida a unui regim putred si corupt:
1.    Demisia presedintelui Romaniei;
2.    Organizarea de alegeri anticipate SEPARATE, dupa cum urmeaza:
-         Alegeri locale pe data de 1 mai (zi libera);
-         Alegeri generale pe data de 1 septembrie (sambata)
-         Alegeri prezidentiale pe data de 2 decembrie (duminica).
Sau, daca unora le plac atat de mult comasarile, alegerile generale si prezidentiale, sa se desfasoare concomitent pe data de 1 septembrie 2012, astfel incat noua sesiune parlamentara din toamna sa ne gaseasca cu un nou paralament si un nou presedinte.
3.    Interzicerea votului electronic, prin corespondenta, a urnelor mobile si a votului in alta localitate. Voteaza cine este prezent in localitatea de resedinta si atat. Ii vom ruga respectuos pe romanii aflati la munca sau stabiliti in afara granitelor sa renunte la acest drept, pentru ca prin manipularea voturilor lor, rezultatul ticalos nu-i va lovi pe ei, ci pe noi, cei aflati in tara, adica pe copiii si pe parintii lor.
4.    Asumarea de catre clasa politica a celor 12 puncte ale programului numit Platforma Civica, drept expresie a vointei nationale.
In ceea ce priveste participantii la manifestarile din 24 ianuarie, ii vom ruga in mod deosebit pe reprezentantii marilor “armate” din cadrul CNSC, care au venit alaturi de armata rezervistilor – ne referim la ceferisti, mineri si revolutionari – ca delegatii lor sa participe grupat, sa fie vigilenti, sa identifice rapid provocatorii regimului, spre  neutralizarea si predarea acestora fortelor de ordine.
Scopul nostru nu este sa organizam un “caft” cu politistii si jandarmii, cu alte cuvinte cu viitorii nostri membri de sindicat. Reamintim tuturor ca 10.500 de lucratori din MAI au fost disponibilizati, intr-o bataie de joc de nedescris, in 2011. Drept urmare, cei care ne-au pazit, in tot cursul anului 2011, sunt astazi dincoace de “gard”, in randul nostru. In 2012, alti 10.500 de lucratori din MAI vor fi dati afara. Prin urmare, cei ce ne vor pazi pe 24 ianuarie, sunt viitorii nostri membri.
Scopul nostru este sa daramam un regim ticalos si sa-i aducem in fata justitiei, individual, pe cei vinovati de genocid si subminarea statului, pentru a plati macar (din buzunarul propriu) daune morale si despagubiri victimelor.

Doamnelor si domnilor,

Indiferent de conditiile meteo, mitingul va avea loc. De asemenea, marsul pe distanta scurta, de la Piata Victoriei catre str. Pangratti, deoarece, se stie, “cu televizorul s-a mintit poporul!”. Si se minte in continuare! Nu mai putem accepta revolutii “spontane”, “emanati” si datul cu parerea pe mai departe, despre starea natiunii, de catre unele figure eternizate in sustinerea propagandei regimului pe care il uram cu totii. Intrucat noi platim Televiziunea Romana, ii vom obliga pe kominternistii de acolo sa difuzeze documentul numit “Vointa societatii civile romanesti”, format din expunerea de motive (preambul) si “Platforma Civica”.
Doamne-ajuta!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU