sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Protest cu banderola

Conducerea SCMD, lideri ai revolutionarilor de la Timisoara si liderii diasporei romanesti din Germania au avut concomitent aceeasi idée: o zi de protest, in care oamenii din intreaga tara, membri sau nu ai SCMD, membri sau nu ai CNSC, sa protesteze fata de regimul corupt si dictatorial purtand o banderola alba. In curand, SCMD va primi ca sponsorizare din Germania 1000 de astfel de banderole, pe care scrie “Jos Basescu!”.
Gasind ideea romanilor din Germania mai completa si mai aproape de sufletul a 90% dintre cetatenii Romaniei, propunem tuturor membrilor SCMD si, in acelasi timp, propunem tuturor ONG-urilor si sindicatelor care constituie CNSC, sa ia in calcul aceasta forma de protest, pe care sa o adoptam ca actiune de lupta in cadrul razboiului imagologic cu Puterea, la urmatoarea sedinta a delegatilor CNSC.
In ceea ce ne priveste, consideram ca intreaga luna martie ar trebui sa fie o luna a protestului cu banderola.
Va informam, totodata, ca, paralel cu protestele care continua in Tara si in Piata Universitatii, SCMD a organizat pichetarea zilnica a Palatului Cotroceni, la “Monumentul Leu”, actiune care va continua si in luna februarie.
Jos dictatura!

Cu stima,
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU