vineri, 31 august 2012

“Plimbarea verde” la Cotroceni, astazi 31 august 2012

In atentia tuturor membrilor SCMD si a partenerilor din CNSC

Referitor la manifestatiile de ieri, 30 august 2012, datele furnizate de televiziuni au fost contradictorii. Au fost circa 1000 de persoane alaturi de senatorul Ioan Ghise, in mars continuu in jurul Palatului Cotroceni. Sunt cei pe care i-a vazut si cu care a discutat Mircea Badea, realizatorul  de la ANTENA 3.  In acelasi timp, datorita lipsei de informatii, au fost circa 1500 de persoane in protest static impotriva Demisului, in fata intrarii principale, la intersectia str. Dr. Marinescu cu  Eroii Sanitari. Stationarea este periculoasa pentru ca fortele de ordine au pretextul legal de interventie. Recomandam prin urmare tuturor celor ce vor sa sustina acesta miscare, a carei amploare creste de la o zi la alta, sa urmeze actiunea d-nului Ioan Ghise – plimbarea in jurul Cotrocenilor. Este o actiune care poate fi preluata si in celelalte mari centre ale tarii. Cand se va ajunge la un milion de cetateni care se vor plimba in jurul Cotrocenilor, probabil ca televiziunile vor catadicsi sa dea cifra de 2-3000 de participanti, intrucat se pare ca matematiciana Roberta Anastase a facut prozeliti.
Tot ieri a continuat raspandirea de straifuri, invitand lumea sa vina la Monumentul Leu, astazi 31 august 2012, la ora 19.00. I-am anuntat pe toti cei prezenti sa nu vina acolo, pentru ca este o diversiune a SPP-istilor lui Basescu. Ne-am trezi cu fortele paramilitare, cele cazate in secret la Caminul de fete de la Jandarmi, in ianuarie, si care, in uniforma de jandarmi, au agresat multimea. Astazi ar veni “in civil”, ca antibasisti convinsi, urmand sa-i agreseze pe jandarmi si pe politisti. Scopul este evident – incriminarea SCMD si a BNR. Nu credem ca de noi se ocupa cei mai fideli oameni ai lui Pahontu, col. Domenico Tugurlan si Lt. Col. Capata Bogdan, pentru ca acestia sunt afectati direct filarii lui Ponta. Probabil ca de noi se ocupa d-alde pedelistul Dubreu Mihai, fost tapiter auto la RATB, actualmente maior SPP.

In consecinta, recomandam:
NIMENI NU STATIONEAZA ASTAZI IN ZONA COTROCENI SI IN MOD DEOSEBIT IN PIATA LEU. MAI MULT, RECOMANDAM TUTUROR SA PLECE IN MOMENTUL PLECARII SENATORULUI IOAN GHISE. DERBEDEII DE PORT VOR SANGE. NU-L VOR AVEA! PRIN URMARE, INDIFERENT CE SE INTAMPLA, NIMENI NU VA INSULTA SAU AGRESA JANDARMI SI POLITISTI, BA, DIMPOTRIVA! DACA ASTFEL DE GESTURI SE VOR PRODUCE, RECOMANDAM PARTICIPANTILOR LA PLIMBARE SA IZOLEZE IMEDIAT PE PROVOCATORI, SA-I FOTOGRAFIEZE, SA-I FILMEZE SI SA-I PREDEA JANDARMILOR.

In ceea ce priveste pichetarile SCMD, ne vom pune de acord cu senatorii Ioan Ghise si Victor Socaciu, carora le vom oferi posibilitatea, ca invitati, sa se adreseze cetatenilor, pe spatiul nostru, la statia noastra de amplificare, in cazul primului, si sa lanseze noul cantec compus pentru societatea civila, care va fi preluat de noi ca imn, in cazul celui de-al doilea.

In rest, transmitem salutul nostru celui mai bun prieten al ultimului comunist roaman, Traian Basescu, tovarasului Jose Manuel  Durao Barroso, unul dintre liderii intemeietori ai miscarii maoiste MRPP (Miscarea de Reorganizare a Partidului Proletariatului) tranformata in PCTP – Partidul Comunist al Muncitorilor Portughezi. Pentru ca nu a fost ales ci numit ca functionar in actuala functie europeana, si deci nu avea dreptul sa faca ceea ce a facut, il felicitam pentru curajul dovedit, pentru sfidarea Europei democratice, in sustinerea tovarasului lui de idei, Traian Basescu. 

Marile spirite se reintalnesc peste granite, la umbra neegalatului Mao! 

Jos comunismul! Jos Basescu!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

PS: De tovarasa ex general STASI, Angela Merkel, ne vom ocupa ulterior, mai ales ca a schimbat la 180 de grade directia, ocupandu-se astazi, in spiritul nemuritorului Adolf, de reorganizarea Europei, dupa “Daily Mail”, in cel de-al “4-lea Reich”.

Heil Merkel! …