miercuri, 31 octombrie 2012

Negocieri

In atentia tuturor membrilor SCMD

Sunt trei saptamani de cand domnul Prim ministru Ponta a promis, public, rezolvarea problemei salariilor, pensiilor, indemnizatiilor, alocatiilor, etc, abuziv micsorate de Guvernul Boc.

In ceea ce ne priveste, sunt doua saptamani de cand exista si aprobarile si avizele pentru ordonanta de urgenta privind revenirea cuantumului la nivelul din decembrie 2010, si mai mult de o luna de cand s-a promis ca abrogarea Cap. IV din Legea 329/2009 nu este o problema.

Rectificarea de buget s-a facut si orice obiectii ale FMI privind o noua rectificare peste rectificare au cazut sambata, 28.10.2012, cand s-a propus si acceptat transferul de fonduri de la MApN la MAI. 

In aceasta situatie, neintelegand de ce emiterea ordonantelor solicitate treneaza, am solicitat astazi, 31.10.2012, orele 11.25, ca in cursul zilei de maine, o delegatie a SCMD sa fie primita de dl. Ponta pentru clarificari.

Urmeaza ca dl. consilier Remus Cernea sa ne comunice ora si numarul delegatilor. Speram sa se raspunda pozitiv la toate punctele, intrucat s-a comunicat déjà dorinta filialelor din teritoriu de a veni la negocieri la Guvern.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU