luni, 10 martie 2014

In atentia tuturor membrilor SCMD

Doamnelor si domnilor,

Obiectivele SCMD si strategia de atingere a lor in acest dificil an 2014 au fost clar conturate si in unanimitate aprobate de catre organul suprem de conducere al SCMD, Consiliul National al Reprezentantilor (CNR), la Alba Iulia, 29-30.11.2013.

Din pacate, tot ceea ce s-a previzionat atunci, si in plan politic extern si in plan politic intern, s-a intamplat deja.  Decizia CNR a fost ca membrii SCMD sa ramana loiali sindicatului, indiferent de optiunile politice personale, pentru ca harababura din politica romaneasca sa nu afecteze si actiunea noastra pentru recuperarea drepturilor legitime, anulate de regimul Boc-Basescu. 

Pe cale de consecinta va rugam, doamnelor si domnilor, ca in situatia in care va prezentati la filiale spre a va plati cotizatia si sunteti indemnati sa nu o faceti, sau sunteti contactati telefonic de catre diferite persoane care va "sfatuiesc" sa nu platiti cotizatia pentru ca "SCMD oricum dispare" sau ca actuala conducere (BO, CD) s-ar face vinovata de diverse malversatiuni paranoid construite, sa avertizati de urgenta, prin Secretariatul General, Biroul Operativ si CD, pentru a se lua masurile statutare ce se impun impotriva celor care incearca sa procedeze, din ordin sau din orgolii nesustinute, cu SCMD-ul, asa cum s-a procedat cu USL-ul.

In ceea ce priveste clarificarea situatiei legislatiei care ne preocupa, aceasta va fi facuta in scurt timp la televiziune, de catre responsabilii de resort ai Guvernului. Cu probabilitate, miercuri, 12.03.2014, va vom da informatiile necesare.

Honor et Patria! Vae victis!

Biroul Operativ Central