ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

luni, 8 septembrie 2014

Miting in Piata Victoriei




MITING IN PIATA VICTORIEI
- in atentia celor care doresc sa participe –

Doamnelor si domnilor,

Miercuri, 10 septembrie a.c., asociatiile BNR si Romania Civica organizeaza un miting de protest in Piata Victoiei, intre orele 10.00-14.00. Se reproseaza Guvernului nerezolvarea/tergiversarea pachetului de legi promise diferitelor structuri ale Societatii Civile: piloti, diplomati, grefieri, functionari publici, militari, revolutionari, profesori, mineri, CFR-isti etc.

In ceea ce ne priveste, SCMD l-a informat pe premier ca asteptam votarea si trimiterea, spre promulgare a legilor in cauza, pana la 30 septembrie solicitand negocieri. Dupa aceasta data, vom trece la pichetarea sediilor PSD, conform solicitarii anexate.

Col.(r) dr. Mircea Dogaru,

Presedintele SCMD