luni, 6 martie 2017

TREI NOI FILIALE S.C.M.D. IN COVASNA, HARGHITA SI MURES
In atentia tuturor membrilor S.C.M.D. si a noilor rezervisti

Vineri 3 martie a.c. a avut loc la Sfantu Gheorghe (Covasna) adunarea de constituire a Filialei 2 Sfantu Gheorghe, grupand militari si politisti, trecuti in rezerva in perioada 2014-2017, ale caror obiective prioritare sunt recuperarea “ajutoarelor” si calcularea pensiei in conformitate cu Legea 223/2015 si nu cu Art. 40/ OUG 57/2015. Au fost insa prezenti zeci de rezervisti si din judetele Harghita, Brasov si Tulcea.
Din partea S.C.M.D. au participat: presedintele SCMD, d-na vicepresedinte col. (r) Caloian Monica, dl. vicepresedinte-coordonator de zona- col (r) Tudosie Stefan si din partea Secretaratului General, responsabilul cu evidenta membrilor SCMD – col. (r) Stefan Adrian-Mihail.
In conformitate cu prevederile statutare s-au infiintat:
  1. Filiala 2 Sfantu Gheorghe, cu 69 membri fondatori;
  2. Filiala 2 Miercurea Ciuc, cu cei 18 membri ai delegatiei rezervistilor din Harghita;
  3. Grupurile de initiativa pentru crearea Filialelor 2 Brasov si 2 Tulcea.

In ziua de 4 martie a.c., in prezenta acelorasi reprezentanti ai C.D. al S.C.M.D. si a presedintelui Filialei 1 Targu Mures - dl. lt. col. (r) Nagy Petroniu Tiberiu Vasile, s-a infiintat la Targu Mures, Filiala 2 Targu Mures (19 membri fondatori).
La Filialele 2 Miercurea Ciuc si Targu Mures, Birourile Operative vor fi completate cu vicepresedinti, in functie de numarul rezervistilor care si-au anuntat deja intentia de aderare, cu ocazia adunarilor generale din luna aprilie a.c.

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU