joi, 4 aprilie 2019

CULMEA TUPEULUI



CULMEA TUPEULUI
“Pe Adrian TUTIANU il mananca pielea si vrea sa fie scarpinat”
(LOV dixit)
Dar pe Lia Olguta Vasilescu ce o mananca?
-         In atentia tuturor rezervistilor –

In data de 3 aprilie a.c., la cateva minute dupa ce fostul ministru al Apararii, dl. Adrian TUTUIANU, astazi senator defector de la PSD la partidul lui Victor PONTA (ProRomania), a iesit cu un comunicat privind plafonarea pensiilor militare prin OUG59/2017, doamna Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii si (In)Justitiei Sociale, a umplut Internetul cu un atac furibund si suburban la adresa numitului senator. Pe scurt, il acuza pe acesta ca ar fi initiatorul OUG 59/2017 si ca, in ceea ce o priveste, nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase.
Hai sa restabilim adevarul!
Cine a declansat in ianuarie 2017 o campanie ticaloasa la posturile de televiziune care aveau ordin sa o promoveze, pe tema pensiilor militare? Lia Olguta Vasilescu!
Cine ne-a insultat in toate felurile, ignorandu-ne obligatiile si atacandu-ne drepturile, cu metodele egalitarismului bolsevic (stalinist – stahanovist)? Lia Olguta Vasilescu!
Cine mentiona in fiecare zi, de 2 - 3 ori, dand ca exemplu pensiile magistratilor ca fiind ale militarilor, “Legea speciala 223/2015”. amenintandu-i pe “DOMNII COLONEI” (Se pare ca are domnia sa un OFF! personal cu gradul asta…. o fi dezamagit-o vreun colonel, cine stie….) cu initiative legislative extreme? Lia Olguta Vasilescu!
Cine a bagat, in luna mai 2017, in Proiectul Legii salarizarii unitare (astazi Legea 153/2017) celebrul Art.40, care desavarsea distrugerea produsa de OUG57/2015, inghetand la minim pensiile militare? Lia Olguta Vasilescu!
Cine a aparut pe 17 mai, in declaratie de presa, la orele 12.00, comunicand intregii media ca a trimis Proiectul de lege in Parlament si ca a rezolvat si pensiile speciale ale “domnilor colonei”? Lia Olguta Vasilescu!
Dupa ce, la orele 13.00, in aceeasi zi, un “desant” al SCMD a avut loc la Camera Deputatilor, subsemnatul si colonelul (r) Valeriu PRICINA protestand in fata conducerii PSD impotriva autoarei “Legilor haosului” si acuzand-o pe Diva ca va destructura Sistemul national de aparare, distrugand electoratul PSD, cine a aparut cu declaratie de presa, la ora 14.00, anuntand cu ura ca “La cererea conducerii partidului, am eliminat Art.40 din Proiectul Legii, DAR VOR VEDEA DOMNII COLONEI, IN TOAMNA!”? Lia Olguta Vasilescu!
Cine a aflat, din procesul intentat de SCMD, ca nu mai are atributii, de la 1 ianuarie 2016, asupra militarilor? Evident, Lia Olguta Vasilescu! Pentru ca, dupa ce i-am trimis o multime de scrisori deschise dlui Dragnea, atragandu-i atentia ca LOV este pentru el, ceea ce a fost Dalila pentru Samson, la 6 iulie s-a dat si la 15 septembrie s-a aplicat OUG 59/2017 a “Marii Tradari Nationale”, care a scos peste 20.000 de cadre din Sistem. Iar pensiile militare, intai, au fost facute praf si apoi inghetate in spiritul LOV, pentru care salariul avut acum 30 de ani este tot una cu cel actual si pensiile trebuie “recalculate” in functie de acesta, ca si cum in Romania nu ar fi avut loc, in 30 de ani, nici o inflatie si paritatea leu-dolar ar fi aceeasi de pe vremea lui Ceasca. Avand toate declaratiile ei probe la dosar, SCMD a dat-o in judecata, si asa a inceput doamna in cauza sa o faca pe mimoza, dupa ce a aflat, din cererea noastra de chemare in judecata nr.48/15.01.2018, inregistrata ca Dosar nr.1218/3/2018, ca nu are nici o competenta saupra militarilor si politistilor. De atunci, tot spune ca nu are “calitate procesuala pasiva”, iar noi nu am avea “calitate procesuala activa”. Cu alte cuvinte, ca am dat-o in judecata degeaba, ea, saracuta, neavand nicio vina. Am intarziat atat, pentru ca nu ne-a venit sa credem! Fara implicarea totala a SCMD, LOV nu ar fi ajuns primar al Craiovei, in 2012. Si, chiar daca, drept multumire, in 2013 si 2014, nu s-ar fi implicat in actiunile de destructurare a SCMD, sprijinind ambitii interne, am continuat sa o sustinem pana la inceputul lui 2016, chiar si cand a fost abuziv retinuta, din ordinul lui Kovesi.
Toate declaratiile ei publice impotriva militarilor sunt probe la dosar. Astazi, culmea tupeului, se declara “nemultumita” de plafonarea pensiilor militare! De bataia de joc in ceea ce priveste salariile militarilor, de egalizarea Sefului SMA cu un balerin la Opera de Stat si cu secretara pimariei din Falticeni, nu spune, insa, nimic. Mai mult, uitand ca a actionat ca ministru potrivit principiului basist “Ciocu mic! Acuma noi suntem la putere si facem ce vrem!”, arunca totul in carca domnului TUTUIANU.
Dl. TUTUIANU a fost singurul ministru al Apararii care a chemat SCMD la discutii, din proprie initiativa, solicitand adevarul in privinta situatiei noastre. L-am lamurit, impreuna cu unul dintre cei mai puternici generali activi, care a amenintat ca si ei, cei in activitate, vor iesi alaturi de noi, in toamna, daca nu este oprita campania furibunda a LOV impotriva militarilor. I-am cerut sa dea avizul pe OUG 57/2015, pentru ca aceasta sa fie respinsa la vot in Camera Deputatilor. Omul a fost de acord, s-a certat cu LOV in sedinta de guvern, acuzand-o ca-si baga nasul unde nu-i fierbe oala si, drept urmare … a fost demis.
Cat despre declaratia senatorului Adrian TUTIANU, care a trezit furia LOV, aceasta este, textual, materialul transmis de membrii SCMD, tuturor parlamentarilor, indiferent de culoarea politica si insusit, deja, de multi dintre acestia, indiferent de partid.
In concluzie, referitor la LOV, reluam apelul din 2017, lansat catre toti rezervistii, ca va trebui sa ne mobilizam si sa-i “reperam onoarea”!

Honor et Patria! Vae Victis!

Col.(r) dr. Mircea DOGARU,
Presedintele SCMD