vineri, 22 noiembrie 2019

OUG-ul manipularii


ORDONANTA MANIPULARII
-         In atentia tuturor rezervistilor -

Astazi, 22.11.2019, este ultima zi de campanie electorala.
Disperati ca s-ar putea intoarce votul, mizand pe nemultumirea generala a rezervistilor, manipulatorii de profesie au strecurat pe toate platformele de comunicare online si nu numai, textul unei asazise OUG a actualului guvern, in care apar numele premierului Ludovic Orban si ale tuturor ministrilor sai, OUG care ar anula OUG 57, OUG 59 si OUG 114, readucand Legea 223/2915 la forma initiala, promulgata.
Nu s-a discutat asa ceva in nicio sedinta de guvern, nici ieri, nici in cursul noptii, nici in aceasta dimineata. Este un text fabricat dupa textul unuia dintre cele 3 proiecte privind modificarea Legii 223/2015, care se afla in procedura la comisiile parlamentare.
Se mizeaza pe nerabdarea si credulitatea oamenilor, pe invidia sau ura nejustificata a celor care, in deplina necunostinta de cauza, injura SCMD sau unele organizatii ale rezervistilor implicate in procesul de amendare, pe cale parlamentara, a actualei forme, botezata “consolidata” a Legii 223/2015. Cu alte cuvinte, VOTATI VOI, DUMINICA, PE CINE TREBUIE SI VETI VEDEA DE LUNI INCOLO CE-O SA PRIMITI!
Un militar analizeaza situatia si ia decizia dupa ce a adunat toate datele, si despre inamic si despre fortele proprii! Asta nu inteleg manipulatorii, care ne insulta, considerandu-ne “mancurti”!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
         Col.(r)dr. Mircea DOGARU