duminică, 19 aprilie 2020


PLAGA LUI DUMNEZEU SAU NEBUNIA OAMENILOR?
COVID-19 SI ROMANII


Despre marea tampire programata

Dupa trei decenii de spalare pe creier a romanului, pe ritmul lozincilor gaunoase despre “democratie” si “unitate” europeana, prin distrugerea invatamantului (anihilarea materiilor identitare) si culturii, prin anularea sistemului de valori si promovarea imposturii de catre media, prin seriale fluviu cu elodii, dinci, curve botoxate si bisnitari agramati, prezentati ca dive si vip-uri, iata ca a venit si ofensiva mediatica SARS-COV-2, menita sa ne faca sa uitam sloganul lui Goebbles despre “ciuma rosie”, al lui Stalin despre “ciuma bruna” si al lui Iohannis despre “Anticipate”! Isteria “Coronavirus” a cuprins o media care alerga cu limba scoasa dupa un caz de infectare si in Romania, pentru ca intreaga Europa avea infectatii ei, numai noi nu ii aveam pe ai nostri. Si pentru ca n-aveam, a fost inventat cazul Zgurescu din Prigoria (Gorj)! Drept care, daca tot ne doream sa intram in randul lumii, Dumnezeu ne-a dat si noua pe masura! Pe fondul crizei ni s-au intors nu numai emigratii onesti ai foamei, ci si ciorditorii ramasi fara obiectul muncii in Occident si damele falimentate de Covid-19, alaturi de specialistii in Alba-Neagra (din 1,5 milioane de romani in Spania, doar 350.000 platesc impozite). Ultimii au revenit, evident scoliti la sanul mafiilor transnationale si au dezlantuit balamucul celor doua decrete prezindentiale si al celor 9, pana acum, ordonante militare ale unei adunaturi botezata Guvern, respinsa prin vot de trei ori in Parlament si “intromisa”, nu extrasa, cu forcepsul!

Iohannis zice una, Orban alta! Orban zice una, Citu ori Vela alta! Pe urma se intoarce Iohannis si o ia de la inceput cu spalatul pe maini si interdictia ferma la pupat!

Uite izolarea, nu e izolarea! Uite distantarea sociala, nu e distantarea sociala! Uite carantina, nu e carantina, ca la organizarea pe sest a transporturilor de sclavi spre Germania infectata, si a deseurilor toxice, pe post de “ajutoare” din Italia si mai infectata, spre Romania, suntem asi! Uite mastile, nu sunt mastile! Uite doctorii eroi, uite doctorii dezertori ori demisionari pe linia Orban-Citu-Costache! De fugari nu mai spunem, ca doar in Franta sunt peste 10.000 de romani, cadre medicale! Uite amanarea ratelor, uite dobanda la dobanda! Uite somajul tehnic, nu mai e somajul tehnic! Uite pensia marita, nu e pensia! Uite ajutorul promis firmelor mici, uite ajutorul real dat bancilor straine si transnationalelor! Uite padurea, nu mai e padurea! Uite Invierea, nu e Invierea! Uite popa, nu e popa, ca ii tine locul politaiul Ghita! Uite protejarea prin izolare a romanilor, uite “transfrontalierii” si “sparanghelistii” in exod, pe “Drumul Lemnului”! etc. Intr-atata brambureala mai lipseste doar… “uite pandemia, nu e pandemia”! Ca de “solidaritate” intre noi, sau intre noi si restul europenilor, nu mai poate fi vorba decat pe hartie!

Singurele certitudini

Pentru romanul inchis in casa, pazit de politie si jandarmi pentru ca bisnita sa se desfasoare nestingherita, singurele lucruri reale, pe care le simte pe propria piele sunt:  somajul premeditat; saracirea galopanta; viitorul nesigur; falimentarea tuturor firmelor romanesti, inlocuite cu industria amenzilor (numai de Florii s-au dat in valoare de 4 milioane de euro); lipsa mijloacelor de protectie si a medicamentelor strict necesare, retrase din farmacii, si vandute la specula; amenintarea cu moartea iminenta, alternand, la televiziuni, cu behaielile momentelor “de suflet”; sechestrarea in scopul lichidarii previzibile prin depresie si boli a varstnicilor, generalizarea devalorizarii ideilor de Tara si Natiune, si a fraudelor “baietilor de baieti” (megatepele Romjenslav SRL Berceni, Pop Up, Med, Health Care Project, “bucatareasa din Uzunu” etc.), generand noua elita romaneasca a “imbogatitilor de Coronavirus”; dupa vanzarea Tarii, desfacerea natiunii la bucata, condamnarea la moarte a “inutililor” indiferent de varsta, si la foamete a tuturor, in viitorul apropiat!

Pandemie sau… razboi “hibrid”?

In Romania lucrurile sunt clare! Dupa ce au sacrificat totul “Anticipatelor”, devenite astazi “Amanate”, Iohannis si Orban au luat, cu intarziere, masuri anti-pandemie, in folosul bancilor straine si al capitalistilor “neoliberali” la fel de straini, sau al celor “de cumetrie” neaosi, dar n-au declarat oficial nici macar epidemia, ca sa nu dea sporuri de periculozitate personalului medical care raspunde deja prin greve spontane si refuzul de a intra la munca, ori militarilor, politistilor si jandarmilor pe care ii lauda cu jumatate de gura, in timp ce media, la ordin, ii porcaieste in toate felurile, ca sa nu vina, in final, cu nota de plata!

Restul planetei bajbaie! Unii, din ce in ce mai putini, vorbesc despre infectarea accidentala a oamenilor, in piata de peste din Wuhan, de catre un virus provenit de la lilieci. Majoritatea ii contesta insa, pe motiv ca transmiterea directa este imposibila si ar lipsi animalul de legatura, desi acesta a fost deja indicat – PANGOLINUL. Dupa care, parerile se impart: ar fi vorba despre o arma biologica, un produs de laborator, obtinut prin combinarea virusului gripal cu un fragment de virus HIV si scapat accidental; ar fi o arma biologica letala testata intentionat de “extraterestri” sau de pamanteni… Si aici lucrurile se complica! Vinovatii ar fi promotorii New Age, pe motiv ca virusul este mai nazist decat Hitler, ucigand batranii si bolnavii cronici; vinovat ar fi Partidul Comunist Chinez, potrivit propagandei americane, ori americanii, dupa chinezi! Occidentalii tac, complici, stiu ei de ce, iar rusii se bucura, pentru ca atunci cand doi se bat, matematic, al treilea castiga.

Este adevarat ca cercetarile pe lilieci si Coronavirus se desfasoara de doua decenii in Institutul din Wuhan, sub bagheta Dr. Shi Zhengli, dar… cu colaborarea unor somitati de la Universitatea din Carolina de Nord si cu fonduri vest-europene si indeosebi americane, de stat sau private (George Soros). A fost hilara situatia din 12 aprilie a.c., cand, la emisunea lui Mihai Gadea de la “Antena 3”, invitat fiind, gl.(r) Victor Voicu, cel mai mare toxicolog roman si vicepresedinte al Academiei, acesta a exclus din start “accidentul”, si a inceput sa vorbeasca despre sponsorizarea cercetarilor de la Wuhan de catre statele occidentale cel mai greu afectate astazi, in mod deosebit de catre… si cand sa spuna “SUA”, deontologul realizator i-a taiat macaroana, in stilul deja perceput de toata lumea si a bagat “Publicitate”, cu promisiunea – “Vom reveni”! Si a mai revenit la “calendele grecesti”, pe romaneste, la “Pastele Cailor”!

Este clar, asadar, ca avem de a face cu un virus de laborator, o arma biologica scapata de sub control, intentionat sau nu. A vrut cineva s-o testeze pe chinezi, iar chinezii, dupa ce au gestionat admirabil criza si au iesit mai bogati cu 2 mii de miliarde de dolari (prin rascumpararea actiunilor marilor companii straine care au fugit), au returnat “cadoul” partenerilor lor (ne)loiali? Sau, altcineva a deschis, deliberat, cateva focare in lume (cum s-a procedat cu SIDA sau cu EBOLA “explodate” in Africa dupa trecerea “medicilor fara frontiere”) ca sa poata studia efectele asupra diferitelor grupuri de populatie si sa dea un mega tun facand intreaga planeta dependenta de vaccinul pe care il avea deja? Acestea sunt intrebarile de care se leaga si acuzele FBI la adresa lui Trump, care ar fi oprit, in ianuarie 2019, cercetarile privind vaccinul si tratamentul anti-Coronavirus, acuzele la adresa lui Bill Gates ca a creat, in avans, 7 fabrici pentru producerea a “7 vaccinuri candidat”, urmarind, pe fondul isteriei generale, amplificata de media, vaccinarea tuturor oamenilor cu nanocip-uri controlate prin satelit, care sa-i transforme in “mankurti” (pe americaneste “zombie”), ori cele lansate de Daily Telegraph catre “Fundatia Bill si Melinda Gates”, ca a cadorisit Marea Britanie cu kituri de testare anti-Coronavirus gata infectate (produse de Craft Technologie), ori ca, impreuna cu Forumul Economic Mondial al lui Soros ar fi derulat deja un exercitiu simulat de pandemie, prin “John Hopkins University” cu 6 saptamani inainte de aparitia primului caz de SARS-COV-2 la Wuhan.

Care sa fie scopul “initiatilor”?

Lichidarea varstnicilor si bolnavilor cronici

De cate ori il revedem la televizor pe “deontologul” Basescu, dand solutii din damful intelepciunii, ne aducem aminte de miile de morti pe care i le datoram numai noi, rezervistii, pentru bataia de joc la adresa noastra din anii 2009-2012, cand proclama ca un pensionar trebuie sa traiasca “in medie 6 ani”, dupa care urma “parasirea pe cale naturala a sistemului”. Ulterior, ne-am lamurit ca ideea nu era originala, din cuvintele sefei FMI, Cristine Lagarde, pe care am injurat-o, mai ceva ca pe “Fuhrer-ul” Angela Merkel, ex-nudista de la Mamaia, in zeci de mitinguri. Pentru ca, din inalta pozitie mondiala detinuta, dama Lagarde, directional al nemuritorului Isarescu, a decis: “Batranii traiesc prea mult si este un risc pentru economia globala. Trebuie facut ceva!”. Facut, facut… dar ce? Si sa fie astia doi creierele, sau sunt niste simplii executanti? Evident ca sunt executanti penibili, pentru ca, inca din 1973, geniul diplomatiei planetare de atunci, senilul epocii actuale Henry Kissinger decreta ca “persoanele in varsta sunt consumatori inutili!”, idee sadita cu generozitate si in tartacutele prespalate ale hashtagistilor “postrevolutionari” si globalisti-comunisti, din Romania. Mai ales ca a reinnodat la noi traditia intrerupta acum 1000 de ani si inca ilustrata de dictonul “i-a cazut malaiul in cap”! Cand nu mai puteau munci, batranii din zonele montane aride erau imbracati de sarbatoare, urcati pe un stei, li se punea o turta de malai pe cap, iar urmasii cei mai vigurosi loveau turta cu baltagul.

Iata insa ca vajnicii si nemuritorii tineri si mai putin tineri curati la creier ai planetei au parte de o surpriza neplacuta: COVID-19 rateaza batrani de 103 ani (in Italia) sau 106 (in Anglia), dar ucide si copii de tata, si tineri, si maturi, si batrani de-a valma, pretutindeni, inclusiv in Romania! Sa fi fost deturnat virusul de la programarea initiala, sau este vorba despre altceva?

Genocidul planetar, mit sau realitate?

Deja citatul Kissinger atragea atentia, la 28 octombrie 1973, ca nu razboaiele gen Vietnam ar trebui sa ii preocupe pe americani, ci “DEPOPOULAREA PLANETEI” care “AR TREBUI SA FIE CEA MAI MARE PRIORITATE A POLITCII EXTERNE FATA DE LUMEA A TREIA, PENTRU CA ECONOMIA SUA VA NECESITA CANTITATI TOT MAI MARI DE MINERALE DIN STRAINATATE, IN SPECIAL DIN TARILE MAI PUTIN DEZVOLTATE”! Ca Romania, maestre? Ca pe atunci au inceput si pupaturile cu Ceausescu, si contractele pentru gazul din Marea Neagra, astazi “uitate”! Iar dupa doua decenii, in 1991, dupa ce tarile est-europene fusesera adjudecate deja, matusalemicul diplomat porclama transant, in sictirul democratiei: “populatia lumii trebuie redusa cu 50%”!

Si cum aliatii rusi nu puteau ramane mai prejos, marele apologet al “Perestroika” si “Glasnosti”, pe care prostii lui 1989 il adulau, adica Mihail Gorbaciov, intarea ideea: “criza ecologica este criza populatiei! Reduceti populatia cu 90% iar apoi nu vor mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice”!

Acestea erau opiniile decidentilor politici, dar, ce spuneau savantii? Pai, depinzand de banii si decizia politicului, spuneau, ca de obicei, ce trebuie, prin vocea reprezentantului UNESCO, marele explorator Jean Cousteau, care s-a scaldat si prin Marea Neagra: “in scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie sa eliminam 350.000 de oameni zilnic”!

Asadar, concluzia elitelor, clar exprimata in anii “revolutiilor spontane”, de Martin Lamb, formatorul de opinie al Fundatiei Rokefeller, a fost aceea ca “Pamantul este bolnav de cancer, iar cacerul sunt oamenii”!

Bilderbergii nu puteau ramane mai prejos si senilul print Philip, consortul babatiei de la Londra, a confirmat: “cresterea populatiei umane este, probabil, singura si cea mai grava amenintare pe termen lung, pentru supravietuire”!

Care putea fi solutia gasita de aceste minti “iluminate”, pentru ca, asa cum constata universitarul texan dr. Eric Planka “razboiul si foametea nu sunt eficiente”! Intr-adevar “primaverile” “pragheza” sau “araba”, “revolutiile spontane” concretizate prin prabusirea tarilor socialiste, agresiunea contra Irakului, Libiei, Afganistanului, Egiptului, Siriei, cruciada anti-terorista etc. nu au produs suficiente victime! Trebuia gasit ceva mai eficient!

Vaccinul”… a fost solutia gasita de Bill Gates, care a ramas, pana astazi, consecvent: “astazi, lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste pana la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca am face o treaba foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenta medicala, cu serviciile de sanatate si control al reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10% sau chiar cu 15%.” Buna si experienta dr. Mengele la ceva, dar, cum ar zice raposatul Dem Radulescu, pe post de Gogu in “BD la Munte si la Mare”… “Putin! Extrem de putin”!

Era limpede ca nu vaccinurile ci boala inventata, epidemiile provocate sunt arma eficace visata, potrivit profesorului de ecologie evolutiva dr. Eric Planka: “razboiul si foametea nu sunt eficiente. In schimb, boala a oferit cel mai eficient si mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie sa moara in curand pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90% din populatia lumii este EBOLA, deoarece este extrem de letala si ucide in cateva zile, in loc de cativa ani… Pentru ca cel care supravietuieste, va ingropa mai apoi noua”. Numai ca, in ciuda eforturilor medicilor fara frontiere pe linia EBOLA in Africa si a raspandirii gripei aviara in estul Europei, oamenii au dezvoltat anticorpi sau nu s-au infectat, chiar daca medicamentele le-au fost refuzate, prin distrugerea industriilor farmaceutice bastinase. Trebuia altceva!

Cum s-a nascut solutia SARS-COV-2?

Dintr-un simplu joc de cuvinte! “Eu cred ca suprapopularea umana este Problema fundamentala pe Pamant astazi - proclama politologul american David Foreman- Noi, oamenii, am devenit o boala: virusul-om!”. Deci trebuia creat in laborator, la Wuhan sau aiurea, un VIRUS mai eficient decat SIDA si EBOLA la un loc. Entuziasm la Londra! “Daca m-as reincarna, as dori sa revin pe Pamant ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana”, proclama senilul print Philip, regele “vanturilor” de protocol. Si Dumnezeu i-a dat ce a vrut, pentru ca virusul l-a imbolnavit si pe fiul sau, incornoratul Dianei! Sau e doar o stratagema? Alde Charles, Boris Johnson, Albert de Monaco, nevasta guvernatorului Canadei, mari actori, mari sportivi etc. se “imbolnavesc” (ca sa credem noi, prostimea, ca totul e kusher), dar se vindeca apoi peste noapte, ca Ionut al nostru din Prigoria, Gorj. Ei bine, pana nu da coltul si vreun Macron, nu mai suntem dispusi sa credem, ca prea si-au investit toti banii in cercetarile de la Wuhan si de aiurea!

Ce se urmareste pe langa genocid?

Primele mele trei obiective principale – proclama Dave Foreman – ar fi: reducerea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane in intreaga lume; distrugerea infrastructurii industriale si, in al treilea rand, sa vad cat mai multe zone pustii”!

Cateva zeci de milioane de sclavi, care sa intretina cateva mii de stapani! Acesta se preconizeaza a fi viitorul! Iar spalatii pe creier vor accepta bucurosi sa se ajunga pana aici, daca, asa cum preconiza Henry Kissinger in 1991, la Conferinta Bilderberg de la Evians, li se va spune “in prealabil, ca exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent daca sunt reale sau fictive, care pun in pericol insasi existenta. Aceasta va fi valabil si (in SUA si) in cazul tuturor popoarelor din lume, iar ele vor dori sa fie eliberate de acest rau. Sigurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci cand este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de buna voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de catre Guvernul Mondial.”!

Cam asta se intampla acum, dovada Romania, teren de experimentare si pentru “revolutii” si pentru secesiuni, si pentru distrugere statala (prin autodistrugerea economiei, industriei militare si a constiintei nationale), si pentru testare a vaccinurilor etc.! La initiativa pe sest a tandemului Iohannis-Orban, Romania a suspendat, odata cu Articolul 15 din Constitutie, drepturile si libertatile individuale, de dragul singurului drept proclamat de presedinte, “dreptul la viata”! Evident, la viata de sclav doar pentru tineri, fiindca, in ceea ce priveste varstnicii, se preconizeaza, mai pe toamna, saltarea lor din case si internarea in lagare, pardon hoteluri spre a fi “protejati”. De ce ei si nu copiii care reprezinta, teoretic, viitorul?

Ce inseamna, asadar, isteria, pardon, pandemia “Coronavirus”? Inseamna, dupa David Rokefeller ca “suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora, credibila si natiunile vor accepta NOUA ORDINE MONDIALA”! A 13-a dupa falimentul “Pax Romana”, in anul 476, in opinia noastra si, de departe, cea mai cumplita!

“Teoria conspiratiei!”… vor urla, din toti bojocii, spalatii pe creier, care nu stiu ca realitatea politica este mai cumplita decat orice teorie conspirationista! Pentru ca, spunea F.D. Roosevelt, “in politica nimic nu este intamplator. Iar daca intamplarea, totusi, se produce ea este rezultatul unui plan”. Natangii cu ambitii de Napoleon si Einstein, care nu dau crezare unui istoric bastinas, poate vor accepta, in sensul celor de mai sus, concluzia unui congresman american, Larry P. McDonald, care avea curajul sa sustina public in 1976: “directia pe care o urmeaza Rokefellerii si aliatii lor este de a crea un guvern intr-o lume care sa combine supercapitalismul si comunismul in acelasi cort, toate sub controlul lor… Ma refer la o conspiratie? Da! Si sunt convins ca exista un astfel de complot international in domeniu, aplicat si planificat de mult timp, si care este incredibil de rau in intentie!”.

Ce este de facut?

“Historia magister vitae”, ne-au transmis inaintasii! Tocmai pentru ca se repeta, atunci cand aceleasi conditionalitati reapar! Iar solutiile salvatoare sunt cele pe care inaintasii nostri le-au gasit si aplicat, sau pe langa care au trecut orbi, in nepriceperea, fudulia si egoismul lor. De aceea apreciem ca omenirea se afla astazi in situatia in care se afla Lumea Veche la sfarsitul veacului XV, cand razboaiele pentru Noua Ordine nu dusesera la nimic bun, decat la dezvoltarea tehnologica. Era industriala aparea, populatia crescuse, resursele se imputinau, incepuse explorarea Atlanticului, datorita necesitatilor comertului, meseriile se diversificau, tehnologia avansa indeosebi in domeniul militar, spiritele se eliberau, gratie Renasterii si Umanismului, Biserica pierdea controlul in fata natiunilor in afirmare, iar solutia a fost nu uciderea populatiei Europei, ci revarsarea sa spre Lumea Noua, in cautare de noi resurse si spatii de afirmare. In mod similar, asa cum sustinem de decenii in congrese si colocvii internationale, astazi, solutia este, pentru omenire, deschiderea, cucerirea si colonizarea spatiului, mai intai a planetelor si satelitilor apti de terraformare in sistemul nostru solar, apoi a lumilor indepartate. Nu masacrarea oamenilor, pentru ca razboiul declansat de dementii comunism-globalismului ar putea duce, prin rezistenta naturala a omului ca zoon politikon, la extinctie totala!

Cat ne priveste pe noi, purecii din balamucul pe cale de dezafectare numit Romania, solutia ar fi, la incetarea circului “Coronavirus”, ridicarea imediata si in totalitate la lupta, inclusiv in strada, pentru recapatarea drepturilor noastre cetatenesti si general-umane, deocamdata suspendate, investigarea actiunii serviciilor noastre de specialitate in ceea ce priveste aceasta criza premeditata, a actiunii presedintelui, premierului, Guvernului, Parlamentului si liderilor politici in baza informatiilor primite, daca le-au primit, pedepsirea tradatorilor intereselor nationale si, in egala masura, a speculantilor care s-au imbogatit, calcand pe cadavre!

Sa ne pregatim, asadar, de actiune, la iesirea din arestul la domiciliu, impus de frica, nepriceperea, ticalosia, sau tradarea celor pe care inca ii numim “semenii” nostri! Pana atunci, sa ne bucuram, pentru inca o data (nu pentru ultima data) ca “HRISTOS A INVIAT”! Sa scapam si noi cu bine, din urgie, intariti in speranta ca, dupa saptesprezece decenii, romanii vor gasi, in sfarsit, forta de a-si urma indemnul din imnul national! Desteapta-te Romane!

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D. 
Bucuresti, din arest la domiciliu,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU - in noaptea Invierii