Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

miercuri, 20 iulie 2022

 

DECES  NEASTEPTAT

Luni 18 iulie a.c. a decedat, la numai 73 de ani, gl.lt. (rtg) Constantin ZECA, fost comandant al Diviziei 9 Infanteriei Marina, (1992-1994), al Corpului 9 Armată „Mărăşeşti”, locțiitor al comandantului Marinei Militare pentru Infanteria Marină (1994-2000), comandant al Comandamentului Operațional Întrunit „Dobrogea”, 2000-2005 din subordinea Statului Major al Forțelor Navale, presedinte al Filialei Județene Constanța ”Horia Macellariu” a ANCMRR si colaborator apropiat al SCMD, prin Filiala 1 Constanta.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

Inmormantarea are loc astazi 20 iulie a.c., la orele 12.00, la Cimitirul Central Constanta.

Conducerea SCMD transmite sincere condoleante familiei indoliate.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

 

 

 

marți, 19 iulie 2022

 

 

A P E L

CATRE TOTI MEMBRII S.C.M.D., C.N.S.C., C.S.N. MERIDIAN SI AI SINDICATELOR POLITISTILOR

 

Excelentele Voastre,

Ne adresam dvs. astfel, deoarece, intr-o democratie reala, puterea apartine exclusiv poporului si nu ”tiriplicilor” propulsati in frunte, in interes strain, de servicii straine, intru transformarea tarii respective in ”stat esuat”, prin distrugere economica, fizica si spirituala. Concluzia apartine ”Miscarii vestelor kaki”, adica rezervistilor francezi, sustinuti (Cinste lor!) de generalii in activitate, care l-au acuzat anul trecut pe comunistul gerontofil Macron ca, prin vinderea ultimelor active ale statului, transforma Franta in ”stat esuat”. Ea a fost insusita, in Tara Plagiatelor, de presedintele nostru, ale carui guverne patroneaza vinderea pe nimic si pe repede inainte a ultimelor active ale statului – Hidroelectrica, TAROM, CFR- Marfa, CFR- Calatori, etc.

Mesajul nostru din 11 iulie a.c., ca propunere de pichetare a resedintelor ”stapanilor” (europeni deocamdata) a bulversat atat de mult ”serviciile”, cu totul obediente intereselor si omologilor lor straini, care taie si spanzura in Romania, incat au produs un text tipic securisto-pupincuristic, lansat in media prin intermediul naivilor cu parapon, in urma caruia ne-am trezit in fata a doua propuneri de actiune:

1.     Sa ne milogim ”Marelui Dulap”, pentru ”dreptate”, chestie inutila, deoarece marionetele danseaza pe sfori si n-au sentimente! Si chiar daca ar vrea, n-ar putea bietul om, pentru ca nu scrie in fisa postului. Asa ca degeaba apar pe la televiziuni, deplangandu-ne, la spartul targului, soarta, batranii utecisti, cu aere de mari comandanti NATO;

2.     Pichetarea non-stop, prin rotatie, a sediilor ”stapanilor”, care este propunerea noastra. La aceasta s-a adaugat, pe langa pichetarea Reprezentantei Comisiei europene la Bucuresti, a ambasadelor Frantei si Germaniei si pichetarea Consiliului Concurentei, ca sa ne explice bugetofagii de partid in cauza cum de permit, prin criminala legislatie a ”liberalizarii preturilor la energie si carburanti”, sa ne concuram noi cu noi, in interes strain, pe propriul nostru gaz, pe petrolul si carbunele care ne apartin sau pe curentul electric produs ieftin de noi, pe care sa le dam pe nimic Comisiei Europene, urmand sa ne rascumparam de la aceasta necesarul, pe preturi ucigase. Evident cu sprijinul media, care sustine, bine platita, inventatele ”apocalipse” numite ”COVID 19” sau ”22”, ”incalzirea globala”, ”criza apei”, ”foametea”, Pericolul Putin” etc.

Tinand cont de perioada, de clima, de iminenta deciziilor politice care ii vor ingropa 50 de ani pe salariatii si pensionarii romani, de spolierea rapida a statului de ultimele active, de trecerea, prin cresterea exobitanta a preturilor, taxelor si impozitelor, la deposedarea noastra, ca cetateni, de proprietati, si de ultimele resurse necesare supravietuirii, se contureaza urmatoarele modalitati de actiune:     

       MANIFESTATII – AVERTISMENT IN CAPITALA, IN ZIUA DE JOI, 25AUGUST        A.C. astfel…

-         Intre orele 09.30-11.00, pichetarea ambasadelor Frantei si Germaniei, a Reprezentantei Comisiei europene si a Consiliului Concurentei. Materialele depuse vor cuprinde solicitarile negociate de noi toti cu Premierul si Guvernul, la 4 mai a.c. si, de nevoie ”acceptate”, vizand modificarea PNRR, aplicarea in integralitatea lor, asa cum au fost promulgate, a legilor salarizarii si pensiilor, si pentru civili si pentru militarii si politistii in activitate, in rezerva si retragere, drepturi conforme obligatiilor pentru civilii din structurile militare si pentru veteranii misiunilor de lupta, stoparea actiunii criminale de vindere a activelor statului si inchiderii de mine (ex. Rosia) ori spitale specializate (ex. spitalele CFR), pedepsirea pentru inalta tradare a initiatorilor, etc.;

-         Intre 11.00-11.30, deplasarea pichetelor la monumetul militarilor si CFR-istilor de la Gara de Nord;

-         Intre 11.30-13.00, manifestatie in fata Ministerului Transporturilor pentru stoparea lichidarii TAROM, CFR-Marfa si CFR-Calatori, companii strategice ale statului, care ar putea aduce mari profituri, in conditiile hemoragiei actuale de calatori si marfuri dinspre Ucraina. Vom cere demisia intregii conduceri a ministerului. Deocamdata!

2.             DECLANSAREA, DIN 8 SEPTEMBRIE A.C., A PICHETARII NON-STOP A         OBIECTIVELOR ENUNTATE, PRIN ROTATIE, pana la caderea Guvernului de           marionete sau anularea masurilor genocidului romanesc.

Excelentele Voastre,

Va reamintim ca: de 13 ani ne adresam Justitiei care inmormanteaza deliberat, la ordinul ministrilor, cauzele noastre, ori dau, din ordin strain, hotarari care contravin oricarui principiu de drept, magistrati facuti la apelul de seara actionand ca mafioti platiti, in dispretul a insasi ideii de justitie; am negociat cu presedinti, premieri si ministri, cu presedinti de partide, camere si comisii parlamentare, care ne-au promis, inclusiv in scris, prin semnatura (in 2012) ca vor actiona in interesul nostru, al romanilor, conform mandatelor lor, si care, numai sub presiunea strazii si electorala, au dat legile solicitate in domeniile salarizarii si pensiilor, legi care ori n-au fost aplicate (284/2010 sau 127/2019) ori au fost aplicate preferential si partial (153/2017) ori au fost anulate chiar inainte de aplicare prin OUG-uri (ex. 223/2015). Drept urmare, nu le mai putem acorda incredere si nu mai putem trata cu slugile, fapt ce explica orientarea protestelor noastre spre adevaratii ”stapani”! Cu cateva exceptii! Pentru ca speranta moare ultima, stabilim ”pacea armata”, pe moment, doar cu domnii ministri Petre Daea, Marius Budai, Vasile Dincu si, mai nou, Lucian Bode, care par a se impotrivi valului politic sinucigas, actionand in sensul solicitarilor noastre. Daca nu cumva, in Tara ”jocurilor” fara ”paine”, nu ne ”traduc” si domniile lor, ca sa stam linistiti pana cand ne vor lovi, in plina iarna, cu o noua legislatie a exterminarii!

In rest, nu mai negociem in plan intern, ca nu mai avem cu cine. Ne multumim sa atragem atentia ”stapanilor” ca politica lor in Romania atinge cotele dementei si ca rezultatele acesteia au inceput sa se vada si la noi, ducand, matematic, spre explozii sociale ca in Olanda, Franta, Germania, Albania, Spania, Italia etc. Si ca nu suntem atat de idioti incat sa-l acceptam pe Putin drept tap ispasitor, cand masurile genocidului au fost luate cu mult inainte sa inceapa el sa-si faca ordine in ceea ce considera propria ograda, iar ”apocalipsele” enuntate, in frunte cu aceea numita ”COVID”, au fost declansate mediatic inca din 2019, pentru ca turmele de oi sa se indrepte, dirijat si fericite, spre abator!

Excelentele Voastre,

Va transmitem, prin prezenta, rugamintea de a va inscrie, cu numar de delegati pe obiective, pentru manifestatiile din 25 august a.c. si de a va anunta preferintele pentru zilele si obiectivele pe care le alegeti pentru pichetarile care vor incepe la 8 septembrie. Excludem cu desavarsire ideea de manifestare ampla, ”cu toate fortele”, pentru ca aceasta va fi cu certitudine deturnata de ”specialisti” si noi – vanati inclusiv de fortele M.Ap.N., actualmente pregatite, anticonstitutional, in acest scop. Basca de militarii francezi, platiti tot de noi, inzecit, sa mentina ordinea ”pe flanc”, nu pe ”frontul”, eventual ”atmosferic”, pe care-l bat zilnic, pe Putin, la televiziunile necrofage, ”respectatii” colonei si generali de mucava, lansati imagologic de comanditarii lui Iohannis. Asta daca vom mai avea militari si politisti in activitate, deoarece nu numai ”hemoragia” pensionărilor a cuprins M.Ap.N. si M.A.I., ci si aceea a demisiilor! Pentru ca mai tinerii nostri camarazi nu sunt nebuni sa lupte pentru himerele comunist-globaliste, pe salariu minim pe economie!

Au distrus, la ordin, Armata si Politia nationala! Si au creat forte de mercenari pe care nu vrem sa-i platim decat cu promisiuni, indemnadu-i sa-si lase oasele aiurea pentru interese straine. Asta ca sa inteleaga si idiotii care ii invidiaza pe militari si politisti pentru soldele si pensiile lor, uitand de pretul sangelui, de restrictii si riscuri, ce invidiaza de fapt, pentru ca asa i-au manipulat ”teleastii”, ”analistii” si postacii platiti pe bani grei de serviciile si ONG-urile intereselor straine!

Neavand o clasa politica reala, ori ii aducem pe ”stapanii” externi cu picioarele pe pamant (ca prea si-au luat-o in cap si se cred dumnezei) ori crapam! Asa sa ne ajute pe noi si sa-i fereasca pe ei Dumnezeu Cel Adevarat!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

luni, 18 iulie 2022

 

ÎI VOM ATACA ”PAS CU PAS”

-         In atentia tuturor rezervistilor –

Stimati camarazi,

Deoarece, invingatori in justitie pe toata linia, asteptam de 4 ani stabilirea termenului de judecata la ICCJ in procesele impotriva ministrilor Apararii si a LOV, in probema pensiilor militare de stat, iar din octombrie trecut, decizia CCR (solicitata de Curtea de Apel Bucuresti) in problema ajutoarelor salariale, am hotarat sa schimbam tactica, inspirandu-ne din gandirea prezidentiala. Ii vom ataca pe cei care-si bat joc de noi, incepand din 2009, ”pas cu pas”, dandu-i in judecata pentru fiecare ticalosie in parte.

SCMD a dat in judecata casele sectoriale de pensii si CNCD-ul, pentru discriminarea vadita si aberatia legislativa numita OUG 130/2021, care numai noua ne-a stabilit o aliniere cu inflatia de doar 2,6% si o contributie la CASS de 10% in conditiile in care, prin legile-statut avem asigurate, in sistem propriu, gratuitatea actului si tratamentelor medicale.

Va punem la dispozitie textul chemarii in justitie, indemnandu-va sa vi-l insusiti si, schimband datele SCMD cu datele dvs. personale, sa actionati similar in justitie. Cand vom bloca tribunalele cu actiuni similare, vor incepe sa gandeasca!

Honor et patria! Vae victis!

Prresedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

 

 

 

 

 

 

                 SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

Sediul social: București, str. Bogota, nr. 6, Sector 1, Cod poștal 013642

E-mail scmdjuridic@gmail.com Site http://sindicatulcmd.blogspot.com

Telefoane mobile: 0736600973, 0736601143, Cont: BRD, Agenția Carol, RO41BRDE441SV79262374410, Cod fiscal: 26096263

 

Nr.______________ din ________________                                                        Ex.nr.___

TRIBUNALUL BUCURESTI                                                                

SECTIA  A II-A CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL

 

 

 

DOMNULE PRESEDINTE,

 

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (în continuare SCMD), cu sediul in Bucuresti, str. Bogota, nr. 6, Sector 1, in temeiul dispozitiilor art. 28, alin (2) din Legea nr. 62/2011, privind dialogul social, in numele membrilor sai de sindicat, in calitate de reclamant, în contradictoriu cu paratii:

 

  1. Casa de Pensii Sectoriala a Ministerului Apararii Nationale, cu sediul în Bucureşti, str. Drumul Taberei nr.7-9, sector 6;
  2. Casa de Pensii Sectoriala a Ministerului Afacerilor Interne, cuu sediul in Bucuresti, str. George Georgescu nr.3, sector 4;
  3. Casa de Pensii Sectoriala a Serviciului Roman de Informatii, cu sediul în Bucureşti, str.Piata Amzei nr.4, sect.1;
  4. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, cu sediul in Bucuresti, sector 1, Piata Valter Maracineanu nr.1-3,

formulam următoarea

 

CERERE DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ

 

prin care solicitam pronuntarea unei hotarari privind:

 

- incetarea platii CASS, respectiv a supraimpozitarii de 10% reprezentand contributie de asigurari de sanatate pentru persoanele care au pensii ce depasesc 4000 lei (CASS-ul s-a calculat individual numai pentru suma care depaseste acest nivel, respectiv diferenta dintre 4000 lei si cuantumul efectiv in plata al fiecarui beneficiar), avand in vedere neaplicarea unitara a dispozitiilor art. 154 alin.1 lit.h, art.155 alin.1 lit.a^1,  art.157^3 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei nr.130/17.12.2021 privind unele masuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum si modificarea si completarea unor acte normative, publicata in Monitorul Oficial nr.1202/18.12.2021;

 

- recuperarea sumelor retinute, incepand cu 01.01.2022, reprezentand supraimpozitarea de 10% reprezentand contributie de asigurari de sanatate pentru persoanele care au pensii ce depasesc 4000 lei , pentru fiecare titular al deciziilor de pensie in plata din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala.

 

Potrivit art. 154 alin.1 lit.h, art.155 alin.1 lit.a^1,  art.157^3 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei nr.130/17.12.2021 privind unele masuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum si modificarea si completarea unor acte normative, publicata in Monitorul Oficial nr.1202/18.12.2021, s-a stabilit o supraimpozitare de 10% reprezentand contributie de asigurari de sanatate pentru persoanele care au pensii ce depasesc 4000 lei, iar CASS-ul s-a calculat individual numai pentru suma care depaseste acest nivel, respectiv diferenta dintre 4000 lei si cuantumul efectiv in plata al fiecarui beneficiar.

Odata cu plata efectiva a pensiilor pe luna ianuarie 2022, am constatat ca s-a procedat la punerea in aplicare a dispozitiilor legale sus-aratate, respectiv supraimpozitarea de 10% reprezentand contributie de asigurari de sanatate pentru persoanele care au pensii ce depasesc 4000 lei, numai pentru cadrele militare in rezerva si in retragere pensionate pana la data de 14 septembrie 2017, inclusiv.

Mai explicit, celor pensionati dupa data de 15 septembrie 2017, care au un cuantum al pensiilor care depasesc 4000 lei li s-a calculat indexarea de 2,6%, prevazuta de art.59 din Legea nr.223/2015 privind pensiile militare de stat, fara sa se aplice supraimpozitarea de 10% reprezentand contributie de asigurari de sanatate.

In aceste conditii, pe langa alte discriminari, am constatat ca diminuarea cuantumului pensiilor in plata s-a facut numai pentru cei care au fost pensionati pana la data de 14 septembrie 2017 inclusiv, o noua incalcare flagranta a egalitatii de tratament juridic pentru cadrele militare in rezerva si in retragere din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala in raport de data pensionarii.

Fara un temeiul legal in baza caruia s-a dispus aceasta masura discriminatorie, am constatat ca aplicarea dispozitiilor art. 154 alin.1 lit.h, art.155 alin.1 lit.a^1,  art.157^3 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei nr.130/17.12.2021 privind unele masuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum si modificarea si completarea unor acte normative, publicata in Monitorul Oficial nr.1202/18.12.2021, s-a facut partial, cu incalcarea prevederilor Constitutiei Romaniei: art.1 alin.5, art.16 alin.1 si 2, art.31 alin.1 si 2, art.53 alin.1 si 2. Modul de aplicare al reglementarilor mai sus-mentionate au constituit o incalcare a principiului egalitatii in fata legii si o diferentiere a regimului juridic.

Toate aceste interpretari in aplicarea dispozitiilor legale au afectat si afecteaza drepturile cadrelor militare trecute in rezerva si retragere, in conditiile in care acestia s-au supus tuturor rigorilor specifice vieţii militare, cu promisiunea certă din partea statului că vor beneficia de un cuantum al pensiei care să compenseze restricţiile pe care le-au suferit.

In opinia noastra, neaplicarea dispozitiilor art. 154 alin.1 lit.h, art.155 alin.1 lit.a^1,  art.157^3 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei nr.130/17.12.2021 privind unele masuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum si modificarea si completarea unor acte normative, publicata in Monitorul Oficial nr.1202/18.12.2021 pentru o parte din beneficiarii pensiilor militare, confirma recunoasterea faptului ca militarii beneficiaza de asistenta medicala gratuita, prevazuta de dispozitiile Legii nr. 80/1995, Legii nr. 360/2002, Ordinului M110/2009, iar in aceste conditii nu se justifica faptul ca numai o parte din cadrele militare pensionate sa plateasca o taxa pentru un serviciu recunoscut cu caracter de gratuitate de legiuitor pentru toti pensionarii militari.

In sprijinul celor mentionate, am formulat plangerile prealabile administrative, la care am primit raspunsuri pe care le anexam in copie conform cu originalul, in exemplarele necesare comunicarii.

           

In consecinta, solicitam admiterea actiunii asa cum a fost formulata si motivata.

 

In drept: Ne intemeiem acţiunea  pe dispoziţiile art. 1, 7 si art.11 si  art.28(1) din Legea nr. 554/2004,  coroborate cu art. 96 C.pr.civ. Anexam prezentei actiuni copii după documentele invocate in actiune, conform cu originalul.

In dovedirea celor de mai sus intelegem sa ne servim de proba cu inscrisuri, precum si orice alte probe prevazute de lege.

 

Depunem prezenta actiune in 5 exemplare, necesare comunicarii.

 

Presedintele S.C.M.D.                                                    

                

 Col.(r)

                dr. Mircea DOGARU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOMNULUI PRESEDINTE AL TRIBUNALULUI BUCURESTI

SECTIA a II-a CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL

 

ANUNT VANZARE MIERE

 Miere de albine de calitate, de la Gura Humorului, la pretul de 35 lei/kg.

Relatii la telefon: 0724001122.

Pretul este valabil pentru rezervistii din Bucuresti, membri ai SCMD

ANUNT : OFERTE DE MUNCA PENTRU REZERVISTI

 

INFORMARE


Societate comerciala privata angajaza, in conditiile legii, colaboratori, rezervisti militari specializati in urmatoarele domenii:

- ingineri electronisti;

- transmisionisti;

 pentru derularea unor proiecte pe Aparare. 


    Relatii la tel.0720114086

marți, 12 iulie 2022

PROPUNERE PICHETARE

 PROPUNERI DE PICHETARE

-Catre membrii SCMD, CNSC, partenerii din CSN Meridian si sindicatele politistilor–

 

Fiind limpede ca, in 32 de ani de indobitocire si degradare fizica si psihica programata, prin distrugerea sanatatii, a invatamantului si culturii, cu sprijinul televiziunilor necrofage si al manipulatorilor online, am ajuns din natiune o populatie de oi care se lasa belita de lupii interni – externi fara sa protesteze si care, incapabila sa puna mana pe par, isi ia lumea-n cap ori se taraie in genunchi la Cuvioasa Parascheva si Sfantul Pafnutie, asteptand sa ploua cu dreptate si carnati din cer,

Constatand ca nu avem vana francezilor, canadienilor, olandezilor, mai nou a tamililor si japonezilor, multumindu-ne sa ne behaim soarta pe la colturi, injurandu-i nu pe pielenii, chiriecii si stapanii lor care ne spun ca nevaccinarea cu apa de ploaie inseamna moarte, ca Putin e nebun si vrea sa ne atace ca sa ne ia ceea ce ne-au furat, demult, altii sau ca trebuie sa bem apa cu pipeta, ci pe aceia , putini la numar, dintre noi, care mai au curaj si incearca sa ne deschida ochii,

Intelegand ca dusmanul nu este nici Putin, nici Euro-Germania care a inlocuit decedata (in 2003) UE, nici NATO ori Partenerul Strategic, ci COMUNISMUL care abia acum incearca, sub numele de GLOBALISM, sa se instaleze pe planeta, adica dominatia capitalului suprastatal, ai carui detinatori dementi lupta sa preia, prin diversiuni apocaliptice, cu ajutorul slugilor cu cas la gura, spalate cu burse si sponsorizari pe creier, controlul total asupra vietii pamantenilor si a dreptului nostru legitim de a trai,

Avand certitudinea ca Romania a fost aleasa drept cobai, datorita lipsei uneoi clase politice nationale si ca se trece, aici, la faza a doua a experimentului – dupa jefuirea tuturor resurselor tarii, jefuirea individuala a fiecaruia dintre noi, pentru transformarea noastra in zombi sacrificabili,

Dupa 2 ani de discutii inutile cu polticienii tuturor partidelor, ministrii Muncii si Apararii, de care depind salariile si pensiile si cu insusi Premierul poreclit “General”, de procese interminabile, din motivul evident al cumpararii Justitiei si politizarii extreme a tuturor institutiilor statului, de la Avocatul Poporului la CCR si Presedintie, dupa sute de manifestatii stradale ignorate de Media cumparata, va propunem ca solutie Pichetarea zilnica, in intervalul 15.08 – 15.09. a.c., prin rotatie, dupa un grafic asumat si cu drept de prelungire, a urmatoarelor obiective:

1.      Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti;

2.      Ambasada Frantei;

3.      Ambasada Germaniei.

De ce? Ca sa ne lamurim! Si pentru ca Istoria se repeta!

Cand clica tradatoare basista a trecut la distrugerea totala, cu metode clar comuniste si la adapostul lozincii “Pensii de 20.000.000” (suma care, astazi, dupa numai 10 ani, este de rasul curcilor), dand vina pe FMI, noi, SCMD si CNSC ne-am dus de doua ori la discutii cu reprezentantii FMI pentru Romania si Bulgaria, intrebandu-i de ce doar in Tara noastra multinationalele si bancile sunt pivilegiate la chirii si impozitare, tot greul crizei provocate fiind aruncat, printr-o politica a genocidului, pe contribuabilul roman, investitor, salariat si pensionar si de ce au dat ordinul taierii salariilor si pensiilor. Raspunsul respectivilor a fost o negare totala, la televiziuni, ei declarand ca au recomandat calea indirecta, adica investitii in productie si locuri de munca, nu somaj si “curbe de sacrificiu”!

Astazi ni se spune, uitandu-se deliberat ca respectiva Comisie nu poate da ordine ci face doar recomandari, ca aceasta este de vina. Asadar, Comisia Europeana le-ar fi cerut slugilor din Romania:

·         Inghetarea salariilor si pensiilor pe 50 de ani, prin PNRR, cand respectivul PNRR a fost incropit pe sest de banda comunistilor neaosi, spalati pe creier, care au prezentat-o Comsiei ca vointa nationala, iar respectivele inghetari de salarii si pensii fusesera deja implementate prin OUG 130/2021, respinsa de noi in CES;

·         Includerea aberanta a pensiilor militare de stat, declarate de PNRR nu “speciale” ci “ocupationale” in procentul de 9,4%, in care nu avem ce cauta, noi avand alt sistem de viata (cu renuntarea la majoritatea drepturilor civile), de plata si de solde de rezervist sau pensii, pentru care AM CONTRIBUIT TOATA VIATA, dar nu la fondul civililor ci direct la bugetul de stat, ultimul politician care ne-a pastrat contributia dar ne-a furat natura juridica a acesteia fiind LOV, prin OUG59/2017. Pensiile militare, furate de ministerele de resort pentru achizitia de armament – piese de muzeu, decurg din contractele nu de munca normata ci de prestare a activitatii la ordin, 24h/24, contracte pe care angajatorul le anuleaza retroactiv, noi, adica “Marea Muta” fiind cobaii tuturor experimentelor … Ne-au luat intai noua pensiile private (suplimentare) … le-au luat apoi si civililor. Ne-au luat noua grupele de munca si ajutoarele sociale … le-au luat si civililor care nu pricep ca aruncarea noastra pe amarata lor Casa de pensii i-ar distruge! Dar cand oaia gandeste pe “principiul caprei” … behaie fericita pana la abator;

·         Neaplicarea legilor organice privind salarizarea si pensiile,  in forma promulgata, nici la civili, nici la militari sau politisti, combinata, la noi mai intai, cu suprataxari ilegale (ex. 10% CASS, cand avem gratuitate in sistemul propriu de sanatate) plus executarea, adica taierea, printr-o noua lege, mai intai a pensiilor militare, in 2022, urmata de taierea celor civile in 2023. Pentru ca noi suntem cobaii!

·         Distrugerea CFR si confiscarea spitalelor CFR in chiar Anul Mondial al Feroviarilor, pentru ca ceferistii sunt “a doua armata a Tarii”, care trebuie distrusa ca si prima;

·         Interdictia de a face autostrazi transcarpatice pentru protejarea gandacilor cu stea rosie in frunte;

·         Inchiderea, in plina criza energetica, artificial provocata, a minelor de carbune, prin urmare a termocentralelor, pentru protejarea viperei cu corn, in conditiile in care, peste tot in UE, s-a reluat producerea energiei pe baza de carbune;

·         Uciderea vitelor si porcilor, mai nou si a gainilor, pentru ca polueaza si trecerea la o alimentatie sanatoasa bazata pe gandaci, viermi si plosnite, ca in “Mondo Cane”;

·         Injectarea obligatorie cu inutile vaccinuri aducatoare de morti premature dar si de triliarde pentru mafia criminalilor in halate albe, in interesul comunistilor dementi ai planetei care vizeaza reducerea omenirii la numarul strict de slugi de care au nevoie;

·         Obligarea renuntarii la proprietati individuale, printr-o politica absolut criminala de taxare, impozitare si interdictii (S-a intamplat in Belgia, in anii ’80, se intampla in Olanda, astazi);

·         Cedarea gazului notru Comisiei Europene care il va repartiza altora dupa nevoi. Adica ce e al lor le apartine, ce e al nostru este doar al lor, jaful fiind botezat “solidaritate energetica”;

·         Furtul practicat de guverne prin legislatia, absurda la noi, a liberalizarii preturilor la energie si carburanti, care a fost promulgata cu mult inainte ca Putin (astazi vinovatul de serviciu) sa treaca la recuperarea teritoriilor rusesti din stanga Niprului si la recucerirea teritoriilor romanesti litorale Dunarii maritime si Marii Negre, furate de tarii rusi, la 12 septembrie 1740 (“Tara de la Margine”, in traducere “u - Craina”, de 44500 kmp, intre Bug si Nipru), 31 decembrie 1791 (“Transnistria”, 69.000 kmp, intre Bug si Nistru), 28 mai 1812 (“Basarabia”, 45634 km, intre Nistru si Prut) sau printr-un “proces verbal”, in 1948 ( Insula Serpilor, 17 ha) si sa bombardeze orasele deznationalizatilor ruteni, romani, polonezi si lituanieni (Transcarpatia revendicata de unguri, tot romaneasca este, cu Rahau, Teaceu, Slatina, Cuhea, Peri etc.), botezati de-a valma, de serviciile germano-austro-ungare, apoi de cele sovietice, in 1917, “la margineni” (ucraineni). Iar noi stam cu destu-n gura, sub conducerea inteleapta a Aburescului, Dulapului si “Generalului”;

·         Sa murim, luptand cu Putin, pentru salariul minim pe economie;

·         Sa inlocuim militarul roman cu mercenari francezi, platiti de 10 ori mai mult. De ce? Ca sa traga in noi, fara remuscari, daca ne cerem drepturile?

·         Etc., etc., etc, etc., etc.!

Iata de ce propunem sa pichetam reprezentanta Comisiei la Bucuresti si ambasadele Frantei si Germaniei, statele in care s-a nascut (9 mai 1950) si a murit (0ctombrie 2003) ideea europeana, ca Europa a egalilor (Vestul cu tehnologia, Estul cu resursele) si unica solutie de rezistenta a europenilor in fata dominatiei mondiale a binomului statal americano-rus.

Vrem sa ii intrebam daca ei au avut ideile comuniste care ne distrug si pe noi romanii, ca indivizi si ca popor! Pentru ca avem “suspiciunea rezonabila” ca idiotii nostri de comunisti mai vechi si mai noi, globalist selectati la Putere, pe criteriul prostiei, lacomiei, servilismului si fariseismului, ne mint! Dovada? … Daca UE da ordine prin Comisie, de ce nu se aplica si recomandarea 1275/2002 de creare a sindicatelor militarilor in activitate? De ce suntem singura tara membra UE in care s-au interzis, neconstitutional, sindicatele militarilor? Ba, mai mult, prin noul Proiect de Lege-Statut, se interzice militarilor in activitate, sub amenintarea cu aspre sanctiuni, nu numai sa sprijine, dar si sa pomeneasca sindicatele. Lovitura este data direct la sindicatele politistilor si la SCMD, ca sindicat al disponibilizatilor, rezervistilor la termen si cadrelor in retragere din toate structurile! La asta le-a dus mintea pe sufletele de slugi ce-si folosesc bocancul pe post de cap! Si pentru ca gandesc cu sireturile, se cred sireti!

Iata, asadar, de ce propunem sa pichetam obiectivele in cauza, avansand si solutii pentru iesirea din criza: sistarea sustinerii de catre buget a finantarii partidelor si ONG-urilor “ de interes public” (in frunte cu ONG-urile botezate ilegal “Casa Regala” si “Masoneria Romana”); interzicerea ONG-urilor Soros in Romania ( ca si in Ungaria, Germania sau Israel); salarii la stat, inclusiv la “deconcentrate”, sub nivelul indemnizatiei prezidentiale; desfiintarea functiilor – sinecura si angajarilor pe criterii, nu de competenta, ci politice etc.

Dar, ca sa primim raspunsurile dorite, va trebui sa fim zilnic suficient de multi si suficient de hotarati, strigand, academic “Muie – UE!”, “Hotii!”, “Asasinii!” etc. Totul sub lozinca, imprumutata de la germani spre a fi pe intelesul impusului nostru presedinte, care va ajunge secretar general NATO cum a ajuns si Basescu in 2014 … “Mai bine un sfarsit cu groaza decat o groaza fara de sfarsit!”. Iar teleastilor nostri necrofagi, sa le strigam in limba lui Erdogan, lider NATO, … “Hai sictir!”. Pentru ca, oricum, slugoii astia ne vor baga in pamant, prin prestatia lor, nu doar antiromaneasca, ci de-a dreptul antiumana!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU