ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

joi, 29 septembrie 2022

S.C.M.D. ÎN DIALOG CU ROMÂNII BALCANICI

 

Ieri, 28 septembrie, la Muzeul Țaranului Român, intre orele 17.00-19.30, in cadrul actiunilor culturale asumate, S.C.M.D. a participat la organizarea intalnirii si la dezbaterile cu lideri ai organizatiilor românilor balcanici, pentru a patra oara in acest an, pe tema ”Cine sunt aromânii?”

Organizatorul actiunii, din partea Departamentului Aparare prin Cultura (DAC) si moderator al activitatii a fost istoricul militar dr. Robert Stanciugel. Reamintim ca actiuni similare s-au mai desfasurat si la Constanta si la Drobeta-Turnu Severin. S.C.M.D. va actiona, in continuare, in cadrul agresiunilor hibride declansate impotriva României, poporului român si structurilor sale militare, utilizand cea mai puternica arma de nimicire a planurilor expansioniste ori segregationiste ale nostalgicilor regimurilor imperial-dictatoriale – Arma Adevarului Istoric.

Honor et patria! Vae victis!

Președintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU








Niciun comentariu: