ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

luni, 10 octombrie 2022

 

A P E L

CATRE MILITARII SI POLITISTII IN ACTIVITATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE

Stimati camarazi,

Din 2009, in conditiile unui extrem de murdar razboi imagologic si psihologic declansat impotriva Armatei si Politiei romane, suntem cobaii unui experiment care, daca reuseste, se va extinde si asupra omologilor nostri din toate statele membre NATO si UE.

SCMD i-a avertizat pe camarazii din statele mentionate, in scris sau cu ocazia manifestatiilor organizate in fata ambasadelor, prin materiale de presa ori dialog deschis, in 2011, 2012, 2014, 2017, 2020 si anul acesta. Tot in acest an, FSNPPC a ridicat problemele noastre in cadrul manifestatiilor de la Bruxelles ale politistilor. Amintim si demersurile facute direct la Bruxelles de catre SCMD in 2011 sau la intalnirile militarilor in activitate cu veteranii, organizate in 2014-2017 in Italia si Bulgaria, sub egida NATO.

In Justitie, SCMD a castigat pe linie impotriva conducatorilor SAOPSN si a unui ministru al Muncii, pana la ICCJ, care, de 3,8 ani nu ne stabileste termenul de judecata, fiindca actiunea noastra nu poate fi respinsa.

Celor pacaliti de unii, in interes personal, sa ne urmeze exemplul, pentru ca, in situatia in care in mod cert vor pierde sa se invoce autoritatea de lucru judecat si sa se faca inutila victoria SCMD, le reamintim ca am castigat zdrobitor la Curtea de Apel in problema ”ajutoarelor salariale”, neconstitutional suspendate din 2010, dar, pentru ca hotararea sa ramana definitiva, tribunalul a cerut opinia Curtii Constitutionale. Si se face un an de cand CCR a ramas ”in pronuntare”. Disperarea lor este atat de mare, incat ministrul Justitiei si-a riscat din nou capul recomandand judecatorilor sa nu tina cont de deciziile obligatorii ale CCR!

Discutii purtam de 13 ani cu ministrii de resort, premieri, presedintele Romaniei si cu Avocatul Poporului. Am primit si primim vagoane de promisiuni, niciodata onorate, indiferent de culoarea politica a respectivilor. Pentru ca EI EXECUTA, CU EXTREMA SLUGARNICIE, ORDINE EXTERNE!

Alaturi de sindicatele politistilor si de CFR-isti, cerem, de la declansarea Diversiunii COVID-19 in strada, aplicarea legii salarizarii (153/2017) si pentru SAOPSN, cu luarea in calcul a obligatiilor civililor din structurile militare si aplicarea, pentru pensionari si rezervisti, tot in forma promulgata, a legilor 223/2015 si 127/2019. Fiindca guvernele au preluat atributiile Parlamentului si ori nu aplica legile organice, ori le distrug prin OUG-uri! Iar cand ajungem la capatul rabdarii si iesim in strada, ne prostesc promitandu-ne alte legi, care, presupunand (prin absurd) ca se vor aplica, pe noi, rezervistii nu ne privesc, decat daca ni se va schimba din nou, ca in 2010, statutul juridic.

SCMD rezista prostirii sistematice exercitata on-line de diverse ”bufnite” ale Puterii ca ”sa trecem pe contributivitate”, adica pe modul de calcul al pensiilor civile, aratand ca noi am avut intotdeauna contributivitate, mai mare decat civilii si ca si astazi ni se iau ilegal impozitul de 10%, prin dubla impozitare (deoarece pensiile se calculeaza din NET) si CASS-ul, tot de 10%, noi avand gratuitate prin legile-statut. Iar gagautilor care viseaza ”legea civila”, le atragem atentia ca foarte putini dintre ei vor avea 1 (unul) punct de pensie, in conditiile raportarii acestuia la actualul salariu mediu BRUT pe economie. Cati dintre ei au avut salarii de peste 6500 lei? In plus, calculul nu se mai face pe 20 de ani vechime completa ci pe 35.

Absolut toate revendicarile noastre au fost dezbatute cu premierul la 4 mai a.c. si, ulterior, trimise UE prin ambasadele Frantei, Germaniei si Reprezentantei CE la Bucuresti, cu ocazia pichetarilor. Drept care, consideram ca, a lua-o de la capat cu discutii cu alde ”Cacareaza Gheorghe”, pus de partide pe functii sinecura in ministerele noastre, este inutil!

Am avut deplina incredere in ministrul Budai, caruia i-am pus la dispozitie intreaga argumentatie privind excluderea pensiilor militare de stat din PNRR si din procentul de 9,4%, ele fiind rezultatul unor contracte de prestare a activitatii la ordin, 24h/24, nu de munca normata la 8 ore, dar NICI-O SOLICITATE SCRISA, IN ACEST SENS, NU A FOST INREGISTRATA, OFICIAL, LA BRUXELLES!

Avem inca incredere in ministrul Vasile Dîncu, cel caruia SCMD i-a pus, ab initio, la dispozitie intreaga argumentatie privind haosul programat de la pensiile militare si singurele solutii posibile: promovarea prin vot, in Camera Deputatilor, a amendamentelor inspirate de dl. Toni Grebla, fost judecator la CCR, pedepsit pentru curaj, sau printr-o OUG, in forma Proiectului legislativ initiat de fostul presedinte al Senatului, actual vicepresedinte, dl. Robert Cazanciuc.

Stimati camarazi,

Am obtinut, cu greutate, alaturi de 16 federatii sindicale ale CSN MERIDIAN, aprobarea de manifestatie la Guvern, in ziua de 25 Octombrie, incepand cu orele 10.30 si va invitam sa participati, pentru ca suntem in ceasul al paisprezecelea! Ca ultim stalp al statului, structurile militare au fost facute definitiv praf, conturandu-se IDEEA EXTERNALIZARII APARARII. Prin scandalurile de homosexualitate (Ciudat deoarece CE ne recomanda calduros educarea copiilor in acest sens, inca de la gradinita) s-a trecut, la faza finala (anuntata de noi de ani de zile) a DISTRUGERII BISERICII, CA ULTIM STALP AL NATIUNII.

Dovezi…

-         In plina gargara mediatica despre razboiul lui Putin cel vinovat de tot ce ni se intampla, am fost supusi genocidului inca de anul trecut, 2021, cand Putin inca nu stia ca va face ”operatiuni speciale” in fieful Rotschilzilor, prin LEGILE LIBERALIZARII PRETURILOR LA ENERGIE SI CARBURANTI, PNRR-ul executat de un tradator si OUG 130/2021 care a inghetat salariile si pensiile;

-         In plina gargara mediatica despre un Putin care, desi ia bataie zi de zi, de zi, ca Aspenter-ul, va veni peste noi, ne-am desfiintat: industria de armament, scotand la vanzare ultimele active, Centrul de instruire parasutisti (forte speciale), Centrul de instruire artileristi si Facultatea de pregatire a ofiterilor de artilerie (in conditiile in care ni se povesteste ca artileria ucraineana lichideaza si tantarii din zbor, nu numai rachetele, avioanele si dronele rusesti), aviatia, prin sabotarea relicvelor zburatoare cu Afacerea Kerosen, Institutul de Cercetari Medico-Militare, singurul in masura sa ne ofere protectie impotriva loviturilor nucleare, biologice si chimice, etc. In plus, am pierdut 1/3 din efectivele ridicole ale Armatei, militarii angajati plecand prin demisie deoarece li se pare absurd sa-si riste pielea pentru salariul minim pe economie (prin neaplicarea legii 153/2017), si aproape 40 % dintre politistii pregatiti, inlocuiti astazi cu birlici tatuati, de pe strada. De asemenea, au fost decimate corpurile de comanda ale Armatei si Politiei prin trecerea rapida in rezerva a cadrelor, de frica unei noi legi a pensiilor, care, prin punerea in practica a ”ideilor ciuce” sa injumatateasca, sau si mai rau, cuantumurile actuale. Si aceasta in conditiile in care, de la Executia LOV (OUG 59/2017) si Executia Teodorovici (OUG 114/2018), pensiile militare de stat, facute praf de OUG 57/2015, nu mai cresc nici macar cu rata inflatiei, cu atat mai mult cu inflatia!

-         In plina gargara mediatica despre criza energetica, provocata de guvernele liberale la ordin, pardon, de Putin, s-a trecut la inchiderea minelor de carbune (in timp ce Germania si Polonia si le-au redeschis) fiindca o mucoasa schzofrenica a profetit despre incalzirea globala,ceea ce a dus la actuala inchidere ori vanzare pe nimic a termocentralelor (de la Mintia la Paroseni si Iernut). In plus, ca odinioara la desfiintarea COMTIM, televiziunile naimite au trecut la asaltul asupra hidrocentralelor, vorbind despre craparea barajelor. Un domeniu strategic facut praf, printr-o gargara pentru idioti – industria energetica;

-         In plin razboi care ar bate la usa, am distrus si domeniul strategic al transporturilor. Am facut praf CFR-Marfa, care putea cara, pe bani buni, graul american din Ucraina si am trecut la distrugerea CFR-Calatori si a TAROM, care puteau cara, tot pe bani buni, milioanele de dezertori din Ucraina, care incalca, ei si Mertanele lor, ordinul ”cabotinului” de la Kiev, iar astazi, dezertorii, adica milionarii rusi care ar incalca ordinul ”nebunului” de la Moscova. Scl, scl, scl!

Iata de ce iesim in strada pe 25 Octombrie, cinstind prin lupta jertfa inaintasilor pentru o Romanie care, astazi, este distrusa ”pas cu pas”… Spre a-i intreba pe domnii guvernanti… ”De-a ce va jucati ba, pe spinarea noastra? Nu cumva voi faceti jocul lui Putin, ca ala sa nu mai cheltuie bani pe rachete si drone, cand o veni incoace, ca i-ati netezit voi calea, distrugand totul?”.

Si iata de ce, toti cei care mai sunt credinciosi juramantului de sange depus, trebuie sa iasa in strada pe 25 Octombrie, la Guvern, alaturi de cei pe care au jurat sa-i apere ”chiar cu pretul vietii”…muncitori, ceferisti, sanitari, silvicultori, profesori, mineri, elevi, studenti etc. Aceeasi datorie  o au si revolutionarii din 1989 pentru ca impreuna am topait atunci in strada urland, de bucurie, in Decembrie, ”Glasnosti si Perestroika” iar din ianuarie ”Freedom and Democracy”, lasandu-i pe tradatori sa se strecoare ca sobolanii, printre picioarele noastre, si sa-si infiga coltii in cascavalul Puterii, in interesul marilor asasini economici mondiali care ne-au furat totul, iar astazi trec la lichidarea noastra, ca ”inutili”.

Prostilor fuduli, celor care toata viata au gandit cu bocancul si au lins clante, ca sa ajunga ”generali-doctori” fie si in retragere, nu le cerem sa vina. Sa serbeze ziua mancand fasole cu carnati, band posirca si laudandu-se singuri, la monumentele adevaratilor eroi, cat de grozavi au fost! Atat de grozavi ca s-a ales praful si de Armata si de Tara! Pana si la 25 Octombrie 1944 au fost slugi penibile! Au stat in fata Carei-ului, cu arma la picior, intrega zi de 24 octombrie, ca sa-i inchine eliberarea ”ultimei brazde”, fiului sefului garzii regale a regelui Greciei, tradatorul de la 23 august, asasin al Maresalului si al Romaniei. Unde nu-i cap si nici coloana vertebrala, vai de bocanci!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu: