marți, 22 noiembrie 2022

 

ACTIUNE D.A.C. LA CONSTANTA

19 NOIEMBRIE 2022

Sambata, 19 noiembrie a.c., Departamentul de Aparare prin Cultura al SCMD a organizat, cu sala de festivitati arhiplina, la Casa Brâncoveneasca din Constanta, lansarea a doua volume, pe linia ripostei specifice la agresiunile hibride care ne vizeaza ca Tara, natiune si structuri militare:

1.     Glorie și dramă. Marina regală româna, 1940-1945, autori – cdor. dr. Jipa Rotaru si cdor. dr. Ioan Damaschin, cunoscuti istorici militari. O lucrare monumentala care constituie nu un epitaf pe mormantul Marinei române ci un indemn la actiune, in chiar momentele luarii in discutie a desfiintarii Universitatii de Marina, care ar fi trebuit sa o ia pe urmele sutelor de unitati militare desfiintate, ale Institutului de Cercetari Medico-Militare, Facultatii de Artilerie, Centrelor de pregatire ale artileristilor si parasutistilor, Industriei de Aparare, etc.

2.     Frunze-n vant, autor – cdor. ing. Iorgu Paraschiv. Un titlu care definesta exact si soarta noastra, a rezervistilor romani, de cobai-sociali, intr-o tara distrusa sistematic, jefuita salbatic si ajunsa ea insasi cobai al monstruoaselor experimente comunist-globaliste, antiumane.

Cu aceasta ocazie au fost prezentate si scopurile si liniile directoare ale strategiei noului Departament al SCMD.

Multumim tuturor participantilor, români si români vechi (armâni din Țara si din Macedonia), organizatorilor, dl. cdor. Ilie Truta, vicepresedinte SCMD si presedinte al Filialei 1 Constanta si dl. Robert Stanciugel, istoric militar, din partea D.A.C., dar si, nu in ultimul rand, reprezentantilor zonali ai media care ne-au sprijinit, ca de obicei, prezentand, pe larg, evenimentul: Dobrogea Tv si ziarele Amprenta si Ordinea!

Intr-o epoca de instaurare a idiotocratiei, cand minciuna este principala arma a ofensivei psihologice si imagologice impotriva fiintei umane in general si a noastra, a rezervistilor, in mod special, ii anuntam pe aceasta cale pe ”regizori”, adica pe latrones gentium, preluand mesajul pasoptistilor care au creat, pas cu pas, impotriva adversitatii intregii Europe politice, statul numit România, ca ”Am inceput, domnilor, abia am inceput. Ramane sa continuam si sa terminam!”.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU