luni, 28 noiembrie 2022

 

S.C.M.D. ȘI PARADA MILITARĂ DE 1 DECEMBRIE

-         In atentia tuturor membrilor SCMD –

Doamnelor și domnilor,

De cateva zile, pe toate mijloacele on-line, au aparut indemnuri exaltante ca rezervistii sa iasa in strada pe 1 Decembrie, eventual in uniforme, ca sa-si manifeste nemultumirea cu ocazia venirii la Bucuresti a ministrilor de externe ai statelor membre NATO si a Secretarului General al organizatiei.

Este de inteles disperarea celor care nu mai suporta batjocura la care suntem supusi de ani de zile si minciunile pe care jigodii programate sau doar idioate le debiteaza la televiziuni pe seama pensiilor militare, confundate voit cu ale magistratilor care, in activitate fiind, si-au batut si ei joc de orice principiu de drept, in procesele noastre. Ca militari si politisti trebuie sa intelegem insa si manipularea la care suntem supusi in cadrul agresiunii psihologice si imagologice care ne are drept tinta de decenii.

Dupa cum stiti, din 2011, SCMD s-a adresat in repetate randuri Secretariatului General al NATO si guvernelor tarilor membre, denuntand nerespectarea clauzelor Tratatului de Aderare, in ceea ce ne priveste si masurile luate de toate guvernele noastre, de distrugere sistematica a capacitatii de riposta militara a Romaniei. De asemenea, impreuna cu sindicatele politistilor, ori separat, SCMD a comunicat direct ce se intampla in realitate, cu ocazia pichetarii ambasadelor care conteaza, a Reprezentantei CE si a sediului CE de la Bruxelles. Asadar, aliatii nostri cunosc adevarul, fapt demonstrat de toate declaratiile (ignorate de media, ale) lui George Friedman, fondatorul STRATFOR, facute cu ocazia vizitelor sale la Bucuresti. Prin urmare, a da curs manipularilor si a întina manifestatiile de Ziua Nationala, ar fi o prostie si o jignire din punct de vedere general românesc, oferind pretextul calcarii in picioare a actiunilor noastre de impunere a respectarii prevederilor Tratatului de Aderare, in ceea ce ne priveste. Am pierde toate punctele deja marcate si le-am justifica distrugerea definitiva a noastra, ca ”putiniști”, ”varșoviști” etc, peceți care, cronologic s-ar potrivi nu noua ci generatiilor anterioare, postbelice, dar spalatii pe creier de astazi n-ar sesiza ca, de fapt, generatia noastra de militari si politisti a adus,  România in NATO si UE. Dovada ca, la primele indemnuri manipulator facute on-line, televiziunile noastre sponsorizate politic s-au si ”autosesizat” si au inceput sa inflameze mintile simple ca rezervistii s-ar pregati sa boicoteze manifestarile de Ziua Nationala.

Pe cale de consecinta, transmitem tuturor membrilor SCMD urmatoarele rugaminti-indemn:

v Daca participati la manifestarile de 1 Decembrie de la Bucuresti ori Alba Iulia, sa o faceti ca simpli cetateni romani patrioti, fara insemnele SCMD, deoarece aceasta zi nu a fost si nu este o zi simbol al luptei pentru dreptate sociala si nu reprezinta nici o victorie militara impotriva dusmanilor interni/externi ai Unitatii romanesti, ca 24 Ianuarie 1859, cand 30.000 luptatori inarmati, la comanda fratilor Bratianu, au atacat Dealul Mitropoliei, impunand, cu complicitatea dorobantilor, dubla alegere. 1 Decembrie este o zi a parțialei impliniri, pe cale democratica si pasnica, in baza principiilor de drept international enumerate de presedintele Wilson al SUA in celebrele ”14 puncte”, a Unirii. In mod pasnic, asadar, natiunea româna reteza atunci, ”pentru eternitate”, pretentiile ”latrones gentium” adica ale ”hotilor de popoare” unguri, ”germani-austrieci” si rusi. O implinire partiala, deoarece asa zisa Românie Mare a ramas o Românie inconjurata de teritorii românesti sub ocupatie straina si de români bastinasi supusi deznationalizarii salbatice, sub diverse nume ca vlahi, voloki, nistreni, moldoveni, loscarini sau … ”budos olahok”. Mai mult, trebuie sa spunem intregii lumi ca istorica ”Declaratie de la Alba Iulia”, act juridic cu valoare de drept international, a fost calcat in picioare de marile puteri, cand au decis sa ne recunoasca numai jumatate din Banatul eliberat, in vara lui 1919, de trupele franceze (care au stopat genocidul declansat impotriva românilor de armata de ocupatie sârba si pretentiile unguresti) si ne-au retras granita de pe Tisa, la Trianon (4 iunie 1920), in pozitia actuala, lasand prada maghiarizarii fortate 800.000 de români care au fost deznationalizati in numai 10 ani;

v Daca participati la manifestari, avand nostalgia vremurilor cand eram o natiune si aveam o Tara si o armata nationala, va rugam sa aveti asupra dvs. si dictionare ”multirol”, pentru ca eroicii nostri ”aparatori” care vor defila, nu cunosc limba româna si nu va vor intelege ovatiile. Iar daca nu pricepeti ce se intampla, va spunem noi… Politicienii nostri, indiferent de culoare si televiziunile, in egala masura antinationale, dupa ce ne-au justificat prin lozinci despre ”Glasnosti si Perestroika”, apoi ”Freedom and Democracy” distrugerea ori furtul a tot ceea ce ne definea ca Tara si natiune, pregatesc de decenii, cu largul concurs al unei populatii disperate si nauce si EXTERNALIZAREA APARARII;

v In situatia in care vor apare provocari si, dupa cum se anunta pe micile noastre ecrane, de catre domnisoarele care ”stiu totul”, dar in ochii carora se poate vedea pustiul Sahara, chiar vor apare, va rugam sa va retrageti imediat, lasandu-i pe provocatori ca la Campionatul Mondial la care participam doar ca telespectatori… in ofsaid! Ca ne-au mai pacalit odata, tot intr-un decembrie, si am vazut ce a iesit!

Acestea fiind zise, va uram un calduros ”LA MULTI ANI!”, de 1 Decembrie si României sa mai reziste putin, ca stat! Macar pana se vor limpezi apele, odata cu incheierea spectacolului criminal pus in scena de catre competitorii la dominatia planetara, impotriva europenilor in ansamblu si a bietilor ucraineni in mod special. Prin urmare, nu protestati, nu va retrageti banii din banci si nu cumparati tone de ulei, zahar si carne! Marii asasini mondiali vor sa ne arunce in haos, de parca nu am fi noi destul de amarati!

LA MULTI ANI romani! LA MULTI ANI ROMANIA!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU