ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

luni, 27 februarie 2023

MITING PENTRU DREPTUL LA EXISTENTA, AL NOSTRU, AL TUTUROR SI AL ROMANIEI CA TARA

 -         In atentia tuturor membrilor si aliatilor SCMD, rezervisti, politisti si civili –

 Doamnelor si domnilor,

Inca din octombrie 2021, SCMD a pus la dispozitia ministrului Muncii documentatia juridica a renegocierii PNRR, pornind de la lipsa de justificare a introducerii pensiilor militare in procentul de 9,4% din PIB si in Proiectul Legii reformei asa-ziselor “pensii speciale”, desi PNRR-ul le trateaza separat pe cele militare ca “ocupationale”. Demonstratia, pe criterii juridice, a facut-o SCMD la toate intalnirile directe dintre reprezentantii CSN Meridian si Marius Budai sau premierul Ciuca. Deasemenea, SCMD a obtinut, in cadrul discutiilor din CDS si CES, acordul tuturor patronatelor si confederatiilor sindicale privind excluderea pensiilor militare si din PNRR si din proiectul legislativ.

De doi ani, capii politicii romanesti ne vrajesc declarativ, dandu-ne, ipocrit, dreptate, dar nu au luat nicio masura deoarece propunerile nu apartin, in fapt, nici Bancii Mondiale, nici Comisiei Europene, ci le apartin lor in exclusivitate, fiind facute din prostie fudula si servilism dezgustator fata de interesele straine. E inutil sa le spunem ca incalca legislatia NATO si prevederile Tratatelor de aderare, facand praf orice structura de aparare, ordine publica si securitate a Romaniei. Le-a atras atentia si Banca Mondiala, subliniind periculozitatea momentului. In plus, si patronatele si sindicatele civililor au inteles ca, prin excluderea militarilor din cei 9,4% si din lege, se da o speranta cresterii pensiilor civile.

In 2016, cand au facut praf Legea reparatorie 223/2015, au trimis o liota de generali si chestori sa ne prosteasca in toata tara ca “65% din jumatate ar fi mai mult decat 80% din tot”. Expresia ii apartine presedintelui Comisiei de Munca din Camera Deputatilor. Astazi si-au asmutit slugile si masa de decrepiti fuduli si lingatori de clante sa ne explice ca 45% din cateva elemente ale soldei nete in activitate ar fi mai favorabile decat 65% din brut, cu tot cu limita de 85%.

Tinand cont si de inghetarea tuturor pensiilor civile si militare dar si a tuturor salariilor pe 50 de ani, prin PNRR, de refuzul de aplicare a legilor organice privind salarizarea si pensiile care sunt stopate sau distruse prin OUG-uri valabile numai pentru noi, “stupid people”, nu si pentru magistrati, de gargara mincinoasa facuta la posturile de televiziune de toti acoperitii sistemului, noi, impreuna cu federatiile sindicale ale politistilor si politistilor de penitenciare, sprijiniti de federatii ale sindicatelor civile, am hotarat sa organizam, in luna martie, un miting cu efective complete, cu alte cuvinte cu participarea tuturor membrilor valizi. In aceasta saptamana ne vom pune de acord asupra datei si a locatiei, eventual a traseului, deoarece exista mai multe posibilitati: miting cu zeci de mii de oameni, la Ambasa partenerului strategic; miting in Piata Victoriei; miting in Piata Victoriei cu deplasare spre reprezentanta UE si finalizare la Parlament sau mitinguri cu dispersarea fortelor la toate obiectivele.

In momentul in care se va lua decizia o vom comunica, atragand tuturor celor interesati atentia ca, din nefericire, s-a depasit, in mod catastrofal, limita suportabilitatii si ca va fi … ori … ori!

Adica ori noi, romanii care vrem sa mai traim europeneste, intr-o tara numita Romania, ori tradatorii si slugile lor manipulate -- prostii fuduli!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU