marți, 28 februarie 2023

Victorie in Justitie a SCMD

  O prima victorie a SCMD

In procesele pentru recuperarea banilor furati prin OUG 130/2021

-  Asteptam reactia grupului infractional constituit de catre statul paralel –

 

Stimati camarazi,

SCMD a actionat in justitie, in februarie 2022, reclamand furtul calificat comis prin impunerea la plata CASS a rezervistilor care au, prin legi organice, asigurata gratuitatea actului medical in spitalele si policlinicile proprii.

Actiunea a fost adusa la cunostinta tuturor pentru a fi preluata, in nume propriu, si de membri si de nemembri ai SCMD in toata tara, deoarece, pe baza experientei, avem suspiciunea rezonabila ca forta de manipulare a statului paralel se exercita zdrobitor in primul rand asupra instantelor din Capitala. Dealtfel si magistratii pensionari, care ne-au imitat, au castigat definitiv, pe 17 ianuarie a.c., la Curtea de Apel Craiova.

Noi am solicitat exact ce au solicitat si obtinut deja magistratii pensionari: restituirea banilor ciorditi din pensii, de gainarii guvernamentali, cu dobanda, alinierea cu inflatia si penalitati. Acesta este motivul pentre care infractorii politici se grabesc sa ne restituie banii cu taraita, fara dobanzi, fara penalitati, fara alinierea cu inflatia dar … dublu impozitati.

Va rugam sa cititi mesajul transmis de un membru SCMD care a castigat in provincie. Nu ii dam numele, ca sa nu “beneficieze” de ordinul dat de ministrul Justitiei instantelor sau de gaselnita, artificial aplicata, numita “intoarcere la executare”.

 

“UURRAA, pe „fond” se poate câștiga în fața statului și a structurilor aservite!!! E drept, urmează recursul și așteptăm. …  Iată decizia și pronunțarea de azi:

 27.02.2023

Ora estimata: 09:00

Complet: 6FCIV

Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite acţiunea precizată. Obligă pârâta Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Apărării Naţionale să plătească reclamantului drepturile reprezentând actualizări cu indicele de inflaţie de la scadenţa lunară la data plăţii şi dobânzi legale penalizatoare aferente aceleiaşi perioade, calculate la sumele reţinute cu titlu de impozit peste cuantumul pensiei de 4.000 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Prahova. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei în data de 27.02.2023.

Document: Hotarâre 358/2023 din 27.02.2023 …

Cu miile de mulțumiri distinsei doamne Caloian care m-a consiliat și îndrumat!!! Cu siguranță fără concepția dumneaei, nu aș fi avut nici o șansă. Fii sigur comandante* că 90% din acest prim câștig îi aparține minunatei noastre consilier juridic. Îți mulțumesc și ție pentru faptul că în permanență ai fost receptiv și mi-ai oferit o legătură permanentă și extraordinar de oportună cu sindicatul și mai ales cu doamna jurist. Ceea ce spui este perfect adevărat pentru că, de unul singur, într-o țară devenită „junglă”, nu ai niciodată viitor. Sunt convins că pe mai departe se pot face multe împreună, multe în regim sindical și niciodată din „confortul familial” sau din fața „facebook”. Mulțumesc! …

Întregii conduceri a SCMD, tuturor camarazilor sindicali, multă putere și încredere în faptul că numai ÎMPREUNĂ putem să facem față acestei „pecingini” statale, acestui „buboi” rău famat și urât mirositor, acestor nemernici trădători de neam și țară!”

 

Honor et Patria! Vae Victis!

                     Presedintele SCMD,

                            Col. (r) dr. Mircea DOGARU

* Mesajul a fost adresat vicepresedintelui SCMD de zona, unul dintre cei mai activi lideri ai Sindicatului.