ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

marți, 7 noiembrie 2023

Miting de protest la Guvern

                                        MITING DE PROTEST LA GUVERN

JOI, 16 NOIEMBRIE 2023, ORELE 10:00 AM
-In atentia tuturor membrilor si aliatilor SCMD din Bucuresti si Ilfov-

 

    Doamnelor si domnilor,
    Va transmitem rugamintea de a incerca sa-i convingeti si pe fudulii promovati in anii 80 pe criteriile incompetentei, lacomiei si servilismului, intru blocarea capacitatii de reactie a sistemului in fata preconizatei jefuiri ca-n codru a Romaniei si distrugerii natiunii romane, fuduli transformati astazi in babe clevetitoare online si oi in slujba Guvernului, ca, si daca dispar pensiile civile, cele militare raman, cata vreme ne pastram statutul de militari in rezerva/retragere. Pentru asta a luptat, a obtinut in 2015 si asta apara SCMD de atunci incoace – statutul de rezervist. Dar…
     Pensiile civile nu dispar, ci se transforma marxist in “indemnizatii sociale”, egale pentru toti, indiferent de “sfanta contributivitate”. Procesul se deruleaza “pas cu pas” in Tara-cobai Romania, de la lichidarea “cartilor de munca”, la recenta Lege 195/2022, care a impus deja distrugerea statelor de salarii mai vechi de 5 ani si a inceput, recent si in Olanda si Austria. Cu totul separate, pensiile rezervistilor vor ramane, fie si ciuntite an de an, neconstitutional, pensii, chiar daca vom mai avea 2 soldati si 3 agenti de politie la mia de generali si chestori de mucava.
      Spre asta tinde noua si deloc necesara Lege a Pensiilor Civile, amestecate de ani buni cu indemnizatiile sociale, sustinuta de o campanie dementa a televiziunilor si cartitelor online in cuvinte familiare noua, rezervistilor, inca din 2010: “Nici o pensie nu va scadea!” (pentru ca ingheata pe durata existentei victimelor); prin “recalculare” (adica aplicarea, in dispretul oricarui principiu de drept, a Legii in trecut si anularea unilaterala si retroactiva a contractelor de munca); “vom elimina toate inechitatile”; “la vechime si conditii egale de munca, pensii egale”… BLA, BLA, BLA… Am auzit de ‘n’ ori gargara asta. Intr-un cuvant, ca va fi o lege “reparatorie”! Noi am reusit intr-adevar sa impunem una pentru rezervisti, Legea, cu adevarat reparatorie, 223/2015, care nu s-a aplicat insa niciodata in forma promulgata, fiind distrusa prin 12 OUG-uri. Rezultatul a fost haosul generalizat cu pensii militare de stat de la 484 lei, la… 44500 (ale magistratilor militari) si discriminarea noastra se va accentua prin includerea rezervistilor, in mod aberant, in PNRR si recenta “Lege a Pensiilor Speciale”. Noi, rezervistii, fiind cobaii, la fel vor pati si civilii, din 2025 (adica dupa alegeri) incolo: dispar grupele de munca, majoritatea sporurilor, se amesteca voit penibila indexare cu inflatia, cu asa-zisa “majorare” si, in final, le vor sterpeli si Pilonul II (la noi, pensia suplimentara), etc. Totul in conditiile unei inflatii inspaimantatoare si sub lozinca “Austeritatii”. Din nenorocire, mai sunt naivi, ca si la noi, care ii cred si ii slujesc pe guvernantii-slugi ale intereselor exclusiv straine.
        Mai inteligenti, insa, decat babele noastre clevetitoare, cu ifose de maresali, sau invatand, poate, din pataniile noastre, ale rezervistilor, majoritatea civililor au inteles deja ce ii asteapta si reactioneaza.
         Pe 6 noiembrie a.c., au iesit in strada, SANITAS si USS-CFR. Au iesit impotriva Legii pensiilor si a mafiei imobiliare, care vrea sa le distruga spitalele propria. A fost prea din scurt sa-i sprijinim! Dar, pe 16 noiembrie, la orele 10:00 AM, vor fi la Guvern aliatii nostri din CSN-Meridian, Federatiile Sindicale ale Transportatorilor Feroviari si Silvicultorilor. Ei acuza eliminarea din legile lor-Statut, a articolelor referitoare la pensii, a grupelor de munca, sporurilor si cresterea in bataie de joc a varstei de pensionare. Se pregatesc si sindicatele din FNM (ai carui membri suntem, in cadrul CSN-Meridian), care acuza genocidul – pastrarea minerilor in “sut” pana la 65 de ani. Ei cer dispensa de 20 de ani pentru mineri si cea de 13 ani pentru toti cei ce lucreaza in conditii speciale plus abrogarea Legii 195/2022. Pentru aceleasi motive se pregatesc si Asociatiile cascadorilor, care nu se vad dandu-se peste cap cu masinile, la 65 de ani (cu “drept” de prelungire pana la 70 de ani), ei incheindu-si carierele, datorita deteriorarii fizice, la 45-50 de ani.
         Deoarece nici noi nu vedem politisti si jandarmi de 65 de ani alergand peste garduri hoti/teroristi de 18-20 ani, ori vajnici militari in baston conducand avioane de lupta, tancuri, sau atacand la baioneta mercenarii Wagner, SCMD si SNPPC au hotarat sa participe, in sprijin, cu membrii din Bucuresti si Ilfov, la mitingul din 16 noiembrie.
          Intrucat Guvernul a reluat gargara propagandistica a “eliminarii inechitatilor” la pensii, proclamand “pensii egale la vechime si functii egale”, incercam sa profitam si noi, solicitand din nou aplicarea Legii 223/2015 in forma promulgata de presedinte. TOCMAI PENTRU CA ERA O LEGE REPARATORIE APLICABILA. Ea prevedea pentru viitor, in conditiile in care, de la 1 ianuarie 2016, ni se schimba din nou statutul, noi re/devenind rezervisti, pensiile noastre urmand sa se alinieze (nu se “recalculau”, ci se calculau de la 1 ianuarie 2016, in functie de datele noastre personale) la veniturile brute impozabile ale celor care erau la data amintita pe functiile de pe care trecuseram noi in rezerva.
           Convinsi ca babele noastre clevetitoare si anonime, chiar daca au ajuns in retragere, generali si colonei, sunt incapabile sa inteleaga aceste randuri, de la Abecedar incoace ele nemaistudiind decat, eventual, etichetele de pe sticle, va rugam, asadar, sa le lamuriti ca este in interesul lor sa iasa in strada, sa nu mai viseze, “pe puncte”, cai verzi pe pereti si sa nu mai invoce “onoarea militara”, lingand in genunchi clantele stapanilor, sau clevetind pe la colturile unde-si deplang “importanta” avuta in preistorie.
            Responsabili din partea SCMD vor fi vicepresedintele zonal, dl. col (rtg) Florea Cristescu, presedintii de filiale din Capitala si domnii generali cunoscuti deja ca participanti la toate mitingurile noastre.
             Dvs. va transmitem, asadar, rugamintea sa participati cu totii, cu exceptia celor care se vor afla, in deplasare, pe “frontul” din Ardeal, pentru ca politica de “austeritate” a slugilor politice, in interesul comunism-globalismului, ne va ingropa mai repede decat a hotarat bunul Dumnezeu! Scopul lor enuntat este… “Cotizati toata viata, eventual pana la 70 de ani, fiindca media de viata la voi, rezervistii, este de doar 62 de ani si vom scapa de subiectul pensii. N-o sa va mai dam nimic, vom face mari economii la bugetul militar de asigurari sociale (citat gl. Maria Lupu) si nu veti avea parte nici macar de onoruri militare la groapa, ca astea sunt rezervate guristilor si actorilor!”.


Honor et patria! Vae victis!                                                                                                                  
Președintele SCMD
Col(r) dr. Mircea Dogaru