joi, 1 aprilie 2021

 

MULTUMIRI BIROULUI OPERATIV AL FILIALEI 1 BRAILA

Biroul Operativ al Filialei 1 Braila a adus la cunostinta Comitetului Director al S.C.M.D. ca, din punct de vedere statutar, i-a incetat mandatul, pe data de 22 februarie a.c., fapt constatat in Adunarea Generala a filialei din 31 martie a.c.

Transmitem multumiri deosebite tuturor membrilor B.Op. al filialei, format din: dl. lt.col. (r) Vlad ACHIHAI – presedinte, domnii col. (r) Vasile Viorel LAZAR, col. (r) Constantin GHEORGHE, col. (r) Viorel FILOTE – vicepresedinti, col. (r) Ovidiu IOSIF – responsabil cu relatiile publice si dl. Gheorghe URSE – consultant juridic.

Multumiri pentru intreaga activitate desfasurata de membrii B.Op. dar si de catre toti membrii filialei, in perioada mentionata, indeosebi, in conditiile istorice atipice, in care am fost obligati sa actionam in ultimii 2 ani. Transmitem, insa, multumiri si pentru activitatea pe care domniile lor o vor desfasura, in aceeasi calitate, cu acordul deja exprimat al filialei, de aici inainte, deoarece actualele masuri restrictive nu permit convocarea unei Adunari Generale statutare, de alegeri, cu participarea reprezentantilor conducerii centrale.

Cu aceeasi ocazie, rugam toate conducerile filialelor aflate in aceeasi situatie, sa isi continue activitatea, avand intregul sprijin al conducerii S.C.M.D.. Opinia B.Op.Central este de proprogare a activitatii B.Op. de filiala, rezultate in urma ultimei Adunari Generale de alegeri, pana cand incetarea pandemiei si anularea restrictiilor impuse, vor permite normalizarea activitatii. Cu mentiunea ca prin delegare din partea presedintelui S.C.M.D., presedintii de filiale si B.Op. filiale au intreaga reprezentativitate a S.C.M.D. in teritoriu. Mai mult, conditiile fiind, din punct de vedere politico-administrativ, specifice, in fiecare localitate si in fiecare judet, decizia in privinta modului de actiune in relatiile cu puterea locala, pe linia indeplinirii obiectivelor S.C.M.D., apartine conducerii locale a S.C.M.D. Reafirmam, cu aceasta ocazie, ca, prin decizii consecutive ale C.N.R., S.C.M.D. in ansamblu, nu are simpatii politice, nu sustine partide politice ci se bazeaza pe alesii locali, indiferent de culoare politica, deschisi dialogului si dispusi sa sustina implinirea obiectivelor noastre legitime.

Multumind, asadar, presedintelui si B.Op. al Filialei 1 Braila pentru intreaga activitate, le transmitem, totodata, rugamintea ca, in baza experientei acumulate, absolut necesara in actualele conditii extrem de grele, sa continue, in aceeasi formula!

Honor et patria! Vae victis!

Biroul Operativ Central al S.C.M.D.