miercuri, 31 martie 2021

 

VOX POPULI, VOX DEI...

MAI BINE ”EXTREMIST” DECAT COMUNIST!

-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC –

Guvernul de slugi repetente ale capitalului transnational, adica ale comunism/globalismului, a luat, in Romania, pe 25 martie 2021, cele mai ilogice decizii posibile din scurta sa existenta, in privinta Pandemiei. Cu aplicare din 26 martie, initial, apoi, sub presiunea manifestatiei politistilor, sprijiniti de rezervisti, care i-au cerut demisia, din 28 martie seara.

Raspunsul romanilor a constat in iesirea in strada, duminica 28 martie, in 12 mari orase. Apoi, a doua zi, in 70 si, din cea de-a treia zi, fenomenul a luat amploare nationala.

Disperati, ”neoconii”, adica odraslele nomenclaturii, spalate marxist pe creier de zeii capitalului international, uitandu-si trecutul de isterici initiatori ai mitingurilor neautorizate (in sprijinul dreptului magistratilor de a aresta si condamna pe oricine, fara probe, pe baza unui simplu denunt) sau de penibili tulburatori ai sedintelor Legislativului, dedulciti astazi la Putere, au incercat, initial, sa banalizeze evenimentele... ”Sunt nesemnificativi”, au decis ei, apoi, cand au vazut ca se ingroasa gluma, au trecut la anateme comuniste gen ”Sa moara protestatarii! Sunt”... ”huligani, persoane din zona extremismului, a fascismului”! Si au dat ordine presei servile, in care ”Pandemia” a investit 40 de milioane de euro, sa sustina ca revolta se invarte doar in jurul portului mastii si al interdictiei de circulatie dupa ora 20.00.

Fals! Masurile imbecile au fost doar scanteia iar mult injuratul Raed Arafat doar ”piedonele” lui Citu! Dovada ca romanii, purtand masti, au iesit in strada, cu un numar covarsitor de tineri in frunte, scandand ”Libertate” si ”Jos comunistii”! A doua zi s-au concentrat pe ”Jos Guvernul”, iar in cea de-a treia zi au adaugat ”Jos Iohannis”! Ceea ce demonstreaza ca, dupa 31 de ani,minciuna lui Decembrie 1989 s-a destramat! Romanii au inteles, in sfarsit, ca, atunci, au fost loviti sistematic si profesionist nu in drepturi ci in stomac si scosi in strada impotriva socialismului, care era nationalist, tocmai de internationalistii comunisti, care, schimbandu-si numele in globalisti si culoarea, din rosu in portocaliu, au declansat lupta pentru dominatia planetara. Comunisti care, in spatele lozincilor mincinoase despre ”Freedom” si ”Democracy” ne-au distrus toate mijloacele de trai, ne-au furat totul, ne-au facut praf armata, politia si serviciile, transformandu-le in accesorii minuscule si obediente ale stapanilor, adica in auxiliari in teritoriile ocupate, botezate initial ”de mentinere a pacii”, astazi ”teatre de operatii” si ne-au transformat in cersetorii pribegi ai continentului. Si au mai inteles romanii ca, in spatele actualei lozinci... ”Vreti drepturi sau vreti sa traiti?”, se legifereaza rapirea tuturor drepturilor noastre cetatenesti, sub amenintarea mortii! Conditia supravietuirii este, insa, acceptarea statutului de sclav!

Constient sau nu, romanii sunt, asadar, in strada, pentru apararea ultimului drept ramas... acela de a alege cum mor – ca oameni liberi, asumandu-si riscurile reale, sau programat, legati de pat, ca sclavii de odinioara ai galerelor!

Jos tradatorii! Jos agentii straini! Jos comunistii!”. Adica jos toti cei care dau totul strainilor, in detrimentul investitorilor romani, salariatilor si pensionarilor, civili si militari! Acesta este sensul strigatului ”Libertate” care se ridica astazi spre cerul dreptatii, din toate localitatile Romaniei. Si, poate, o contributie cat de mica la aceasta trezire nationala o au si SCMD si aliatii sai din CNSC, care lupta in strada, in justitie si in media, de 11 ani, pentru drepturile tuturor cetatenilor, sub indemnul programatic... ”Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”.

In mod surprinzator, cel putin la Bucuresti, revoltatii din strada au strigat, inca din prima zi... ”Unde sunt sindicatele? Sa iasa rezervistii!”. Raspunsul este, insa... ”Nu inca!”. Pentru ca de 31 de ani daramam, chipurile, guverne, in strada, la alegeri sau la masa verde si ne alegem, de fiecare data cu ”aceeasi Marie, cu alta palarie”! Astazi ne jucam, ca romani, ultima sansa! Guvernul Citu, guvern de repetenti, infatuati si servili exclusiv intereselor straine, este deja o amintire! Dar cu ce il inlocuim? Cu un guvern Citu 3, Ciolos, Ciuca, Segfried Muresan ori alt pregatit in laboratoarele Bilderberg sau ale zisului ”Club de la Roma”?

Noi am iesit in strada, incepand cu 24 Ianuarie, cand am brevetat metoda ”lantului de pichete” si am avertizat ambasadele ca ne-am saturat sa fim cobaii pe care se exerseaza metodele de distrugere a marilor puteri occidentale! Si am cerut atunci militarilor lumii sa se trezeasca si sa ne sprijine, pentru intronarea si apararea democratiei reale! Am avertizat si avertizam, prin urmare, strada, ca, de cand ”Petrov” a creat ”statul paralel”, in interes strain, distrugand complet puterea judecatoreasca si subordonandu-si Executivul si Legislativul, guvernele noastre – marioneta au drept unic scop sa vanda pe nimic strainilor ultimele proprietati ale statului si sa vireze banul public spre bancile care ne inrobesc si multinationale, ca ”ajutor de stat pentru investitiile cu impact major in economie”. Ca vizeaza indepartarea ultimilor profesionisti din toate domeniile si prevenirea aparitiei altora prin aberantul teleinvatamant, distrugerea sanatatii pentru vinderea spitalelor, a ultimelor structuri militare coerente, pentru ”externalizarea Apararii” si nimicirea Rezervei, pentru ca, niste forte militare pseudo-profesioniste, auxiliare si de parada, cu mai multi generali decat soldati, nu au nevoie de o Rezerva Nationala, de profesionisti autentici!

DA! GUVERNUL TREBUIE SA CADA, pentru ca noi toti si Tara noastra sa mai avem un viitor romanesc! Dar nu ca sa fie inlocuit de o alta facatura in interes strain! Caderea sa trebuie urmata de alte doua caderi in Parlament si de ajungerea, pe cale democratica, la ALEGERI ANTICIPATE! Care sa-i scoata pe comunisti/globalisti din Legislativ si sa impuna o alta majoritate parlamentara! O majoritate care sa demareze procesul demiterii capului rautatilor, pentru ca ”pestele de la cap se impute”!

Cum vor reactiona, insa, prea multii nostri stapani externi? Fiindca, dupa diversiunile deja aparute e clar ca si-au bagat coada: o dovedesc acuzele de delapidare a ”fondului operativ” aduse unui sef DGIA (singurul serviciu in subordinea directa a Presedintelui), atacul imund la adresa unei mari doamne a teatrului romanesc, pe buna dreptate speriata de amenintarile cu iz antisemit, profesionist produse si care vin ca o manusa pe mana domnului Barna, sustinandu-i acuzele ca actualii manifestanti ar fi ”fascisti” etc. Oare cati dintre pseudo-analistii nostri sau ai lumii au replicat ca ii arde acum romanului (agresat el insusi de secesionisti, din toate partile), de antisemitism, cum ii arde de cele mai noi dame de consumatie, botoxate si siliconate, aduse ca ”Breaking news”, pe micile ecrane, sa-si hlizeasca fasolea, debitandu-si isteric si prostesc, pe post de ”vedete”, ineptiile!

In concluzie, exista totusi o sansa, unica, pentru noi, o sansa pe care nu ne putem permite sa o irosim! Furtul de alegeri din SUA, iesirea Fuhrer-ului Angela Merkel de pe scena politica si recentele intelegeri, inclusiv in plan militar, intre China, Rusia si Iran, inseamna si pentru noi bulversarea serviciilor si incheierea epocii de dominare a Romaniei (din motive de E4, portul Constanta si BRUAS) in mod violent, de serviciile germane si olandeze! Pana cand se vor instala noii mandatati ai CIA si FSB, ne putem misca!

Cinci dintre marile confederatii sindicale au inaintat deja Primariei Capitalei solicitarile de pichetare multipla a Palatului Victoria, in ziua de 14 aprilie a.c., incepand cu orele 11.00. Atunci vor iesi sindicatele in strada! Pana atunci apele se vor alege si marile puteri vor da curs, poate, indemnurilor noastre din 24 Ianuarie, de a trata, in lipsa unor partide coerente, cu sindicatele din Romania, in interes comun, anticomunist, european si mondial! Si, poate, vor accepta manifestarea vointei nationale romanesti, ca in 1859 sau in 1918! Cu conditia ca strada sa nu cedeze pana atunci si sa nu se mai lase derutata de diversiunile in curs sau de cele care vor fi lansate de tradatorii disperati, de data aceasta nu din dorinta de a acapara cat mai mult ci din aceea de a-si apara pielea!

Revoltatii de astazi vor vedea, asadar, sindicatele, in strada, cu un program real, clar definit, de redresare economica si sociala, pe 14 aprilie a.c. la orele 11.00

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU