joi, 18 februarie 2010

Domnisoara deputat Alina GORGHIU – receptiva la problemele militarilor rezervisti

Domnisoara deputat Alina GORGHIU este un reprezentant de baza al Partidului National Liberal, care isi desfasoara activitatea intr-o zona din Bucuresti unde locuiesc multi dintre camarazii nostri - cadre militare active, dar si multe cadre militare in rezerva (Izvor – 13 Septembrie – Panduri si strazile adiacente). Receptiva in permanenta la problemele care framanta, mai ales in ultima perioada de timp, aceasta categorie sociala, in ziua de 17.02.2010, domnisoara deputat s-a intalnit cu un grup de ofiteri in rezerva, membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.
Problemele abordate au fost cele legate de Capitolul IV din Legea 329/2009 (si multitudinea de conflicte generate) si proiectul Legii unitare a pensiilor depus la Senat in data de 16.02.2010. Jurist de profesie, domnia sa a inteles esenta problemelor ridicate de militarii rezervisti si modul in care le sunt acestora afectate drepturile LEGAL CASTIGATE.

In consecinta, ne-a promis sprijin categoric, in lumina prevederilor Constitutiei Romaniei, a dreptului comunitar, dar si tinand cont de faptul ca acum Romania este tara membra NATO si U.E.

Asadar, sloganul electoral “Alina GORGHIU – avocatul tau in Parlament” nu ramane doar la nivelul cuvintelor.

Multumim domnisoarei deputat si speram sa ramana mereu alaturi de noi!