luni, 15 februarie 2010

Multimiri pentru domnul General (r) Popescu Mihail si pentru Excelenta sa, domnul Gheorghe Tinca, fost ministru al apararii

Aducem pe aceasta cale multumiri domnului General (r) Mihail Popescu, membru al Sindicatului nostru, pentru prestatia deosebita avuta la postul de televiziune Antena 2, in seara zilei de 14.02.2010, pe tema Proiectului Legii sistemului unitar de pensii publice.

Este un indemn pentru toti membrii sindicatului din filialele teritoriale de a se exprima liber in media locala si nationala, pentru a edifica populatia Romaniei si natiunea romana despre rolul armatei si al militarilor in societate.

De asemenea, aducem multumiri excelentei sale, domnului Gheorghe Tinca, intrat in istorie ca primul ministru civil al apararii, pentru onestitatea, loialitatea si curajul domniei sale.

In ceea ce priveste prestatiile din Evenimentul Zilei, editia 15.02.2010, ale cateilor domnului Basescu, cu profund respect ii aducem aminte acestuia din urma, ca nu mai este comandantul nostru suprem, aceasta functie fiindu-I transferata, gratie clasei politice conducatoare care a vaduvit Romania de suveranitatea deplina, secretarului general al NATO.

Carol I a putut ramane comandant suprem, la Plevna, altii nu, la “Kabul” in … Basarabia!...

Oricum ii multumim domnului Presedinte pentru ca a binevoit sa ia act de existenta SCMD.

Servim Europa!

Honor et Patria! Vae victis!




SINDICATUL CADRELOR MILITARE,

PRESEDINTE

Mircea DOGARU