luni, 31 august 2015

In atentia tuturor membrilor SCMD care au fost reprezentati in instanta de dna avocat G. Barla
Doamnelor si domnilor colegi,
Va facem cunoscut ca dna av. G. Barla ne-a comunicat prin adresa nr. 460/25.08.2015, primita in data de 31 august a.c., ca a depus in numele dansei si al Cabinetului de avocatura o actiune in instanta avand ca obiect daune pentru pierderea de imagine suferita prin postarea pe internet de catre o serie de reprezentanti SCMD, ca urmare a nemultumirilor exprimate de membrii de sindicat reprezentati de catre domnia sa, a unor mesaje considerate de dansa ofensatoare.
Solicitarile legate de actiune, precum si de alte demersuri juridice, inclusiv solicitarea unor mari sume de bani (in valuta ? !!!) peste acordul de descarcare convenit intre parti in momentul in care dansa a refuzat sa ii mai reprezinte pe rezervistii membri SCMD, din motive personale, vor fi dezbatute in prima sedinta a Comitetului Director planificata in cursul acestei luni, care va decide masurile de urmare. Cu atat mai mult cu cat demersurile SCMD considerate ofensatoare au fost decise la nivelul Consiliului National al Reprezentantilor in 2013 si 2014, care a aprobat rapoartele de descarcare financiara.
In acest context, precizam faptul ca numai Comitetul Director poate lua decizii in privinta cererilor ultimative ale dnei avocat, fiindu-ne imposibil sa actionam in termenul imperativ solicitat de sus numita.
Pentru Biroul Operativ Central al S.C.M.D.
Presedintele S.C.M.D.

Col (r) Dr. Mircea DOGARU