marți, 15 decembrie 2015

RESPINGAND BUGETUL DE AUSTERITATE, TRANTITI GUVERNUL !
-         Parlamentarilor Romaniei, indiferent de culoare politica –

Doamnelor si domnilor senatori si deputati,

Va informez prin prezenta ca ieri, 14.12.2015, s-a produs primul din preconizata noua serie de decese in randul rezervistilor. La aflarea vestii modificarii neconstitutionale, prin Art. 36 din OUG nr. 57/2015, a Legii Pensiilor Militare de Stat, a incetat din viata, in urma unui dublu infarct, la numai 61 de ani, Mr. (r.) Ghiulai Grigore, membru al SCMD, Filiala 1 Pitesti. Dumnezeu sa-l odihneasca! Si aceasta pentru ca permiteti guvernului de marionete Soros sa-si incalce partea din contractul care le-a asigurat legitimarea – respectarea si aplicarea intocmai a legilor votate de dvs. si deja promulgate.

Doamnelor si domnilor senatori si deputati,

De peste un an de zile se desfasoara impotriva dvs., extern orchestrat, un razboi psihologic si de imagine fara precedent, similar doar celui declansat impotriva militarilor si politistilor de regimul Basescu-Boc in 2009. Sunteti prezentati in bloc drept incapabili, corupti, manati doar de interese personale, lacomi etc. scopul fiind ca, dupa “Guvernul meu” sa vina si “Parlamentul meu”. Evident nu al lui Iohannis ci al lui George Soros, cel care uraste Romania de cand s-a nascut.
Situatia fiind extrem de grava, pentru ca se vizeaza prin functionarii cu manecute adusi de la Bruxelles, nu numai stoparea cresterii economice si relaxarii fiscale a Romaniei ci, in fapt, dezagregarea noastra ca tara si ca natiune. Este motivul pentru care ne adresam dvs. cu rugamintea de a lasa la o parte ambitiile si neintelegerile politicianiste si de a reactiona toti, unitar, conform Art. 61 Al. 1 al Constitutiei ca “organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii”.

Doamnelor si domnilor senatori si deputati,

Ati legitimat prin vot, din ratiuni care ne scapa, o abjecta lovitura de stat si un guvern neales de nimeni si nereprezentand pe nimeni in interiorul tarii, cu asumata conditie ca acesta sa finalizeze hotararile si legile initiate de guvernul anterior si sa aplice intocmai legile reparatorii deja promulgate. Or, guvernatorul Ciolos a refuzat Legea salarizarii unice care trebuia sa se aplice din ianuarie 2016, marirea salariului minim pe economie, a 13-a pensie pentru nevoiasi, si, ceea ce este mai grav anuntand nejustificat un program de austeritate si-a batut joc de militari si politisti, distrugand practic Legea nr. 223/2015, o lege organica promulgata in luna iulie, printr-o intreaga ordonanta de urgenta, strecurata in mod ticalos si necunstitutional ca articol (36) in OUG nr. 57/2015 privind ... salarizarea.
Ca dovada a faptului ca ati inteles situatia, cu alte cuvinte ce ni se pregateste si noua, “stupid people” si dvs., va rugam sa respingeti ca neconstitutional Art. 36 al respectivei ordonante, sa constatati pierderea legitimitatii de catre guvern si sa scapati Romania de gravul pericol care o pandeste. RESPINGETI BUGETUL DE AUSTERITATE PENTRU A PRABUSI GUVERNUL SI A PROMOVA PROIECTUL DE BUGET ANTERIOR!

Doamnelor si domnilor senatori si deputati,

Puteti conveni un guvern de uniune nationala care sa gestioneze aplicarea legilor si hotararilor reparatorii ale guvernului Ponta ca si alegerile, PSD, PNL, ALDE si UNPR urmand sa asigure portofoliile de ministri si secretari de stat proportional, conform vointei nationale, constitutional exprimata in 2012.
In situatia in care veti avea curajul de a va face datoria fata de natiune si a va redobandi demnitatea in ochii corpului electoral, vom transmite tuturor partenerilor societatii civile organizate care este adevarata societate civila, indemnul de a face zid in jurul Parlamentului si a respinge orice noua actiune destabilizatoare externa, desfasurata cu sprijinul tradatorilor si manipulatilor interni.

NU OUG nr. 57/2015! NU bugetului de austeritate! NU suprematiei FMI si a celorlalti asasini economici!

Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele S.C.M.D.,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU