miercuri, 24 februarie 2016

CUM VOTATI DVS., ASA VOM VOTA SI NOI !
-         In atentia tuturor parlamentarilor Romaniei –
Doamnelor si domnilor senatori si deputati,
Constitutional, sunteti unicul nostru reprezentant, un model pentru natiune si speranta existentei si afirmarii nationale. Ati girat prin votul dvs. un Guvern neales si nedorit de nimeni. Dar ati facut-o conditionat, de respectarea de catre acesta, a legilor, proiectelor legislative si hotararilor de guvern, avand caracter social reparatoriu, promovate de Guvenul Ponta, ce a reprezentat o majoritate aleasa, inca functionala in Parlament. Or, prima lege asumata de Guvernul Ciolos, promulgata de Presedinte si pe care au distrus-o hoteste, a fost, imediat dupa instalare, Legea pensiilor militare de stat (Legea nr. 223/2015).
In mod nejustificat si anticonstitutional, o intreaga OUG, in 30 de articole, a fost strecurata acolo unde nu avea ce cauta, ca ... articol (Art. 40) in OUG nr. 57/2015, privind salarizarea in 2016. Ati fost astfel insultati si desconsiderati si dvs. nu numai noi si nu ati ripostat. TREBUIA SA INITIATI MOTIUNEA DE CENZURA! Nu sa  dezbateti OUG nr. 57, ca lege!
Va solicitam in mod imperativ, respingerea prin vot a Art. 40 din OUG nr. 57/2015, daca vreti sa relegitimati Guvernul si sa va redobanditi demnitatea in ochii electoratului. Asa cum votati dvs., asa vom vota si noi! Si la locale si la generale!
Guvernul a mintit ca nu exista, apoi a respins Proiectul Ponta al Legii salarizarii unitare. La fel a procedat cu salariul minim pe economie, care trebuia acordat de la 1 ianuarie 2016. Ar fi trebuit SA INITIATI IMEDIAT MOTIUNEA DE CENZURA. Sub presiunea noastra si nu a dvs., proiectele in cauza au fost reluate in discutie, dupa mitingul din 28 decembrie 2015.
A 4-a sfidare a dvs. de catre Guvern, a fost neacordarea, stabilita prin HG a celei de-a 13-a pensii, pentru pensionarii saraci. Trebuia SA INITIATI IMEDIAT MOTIUNEA DE CENZURA. Nu ati facut-o, am intervenit tot noi, cerand prin mitingul din 24 ianuarie 2016, ca aceasta sa fie acordata de Pasti.
Fostul ministru al Muncii si fostul ministru de Finante si-au asumat misiunea initierii unei noi legi a pensiilor, in locul fraudei parlamentare numita Legea Anastase, cat mai apropiata de Legea nr. 19/2000, cu punctul de pensie calculat pe baza a 45% din salariul mediu brut, actualul Guvern respinge, pana la Pastele Cailor, orice initiativa in acest sens. Si dvs. nu ripostati! O facem noi, in strada, pe 6 martie a.c. Mai mult, daca vechiul Guvern a promis relansare economica si creare de locuri de munca, actualul Guvern loveste pe banda rulanta CUG Iasi, SIDEX si Santierul naval Galati, complexele energetice Oltenia si Hunedoara, Ford Craiova, spitalele CFR etc., vizand, practic, destructurarea si distrugerea Tarii, in interes extern, cu ajutorul tradatorilor interni. Si dvs. nu initiati MOTIUNEA DE CENZURA!
Ni se baga pe gat diversiuni de tipul ANAF vs. Antena 3, ciracii lui Soros vs. Iohannis (in ideea ca vor face un “Partid al Strazii”, daca tot incearca sa ni se substituie noua, Societatii civile, cu sprijinul tradatorilor si neavenitilor din servicii) ciracii lui Basescu vs. toate partidele, resuscitarea, de catre baieti de servicii... externe, a fantomelor Revolutiei etc. In tot razboiul mediatic, declansat impotriva institutiilor statului, inclusiv Guvern si Presedintie, a dvs., Parlamentul, a partidelor, vizandu-se instalarea haosului in plin an electoral, pentru a usura sarcina separatistilor, ati produs o singura raza de lumina – convocarea guvernatorului Ciolos in Senat. Dar, cu o floare nu se face primavara! Va cerem sa sprijiniti solicitarile Societatii civile organizate (CNSC) pentru ca aceasta sa va sprijine la randul ei. Inclusiv, in eradicarea, prin votul negativ in Camera Deputatilor, a unei mizerii inexplicabile lasata de vechiul Guvern – OUG nr. 95/2014, care mistifica Istoria si-i batjocoreste pe militari si pe revolutionari, adica cele doua categorii sociale care si-au varsat sangele in decembrie ’89, pentru ca dvs. sa va puteti numi astazi, parlamentari ai Romaniei!
Solicitarile noastre, legitime, vor fi din nou inaintate, ultimativ de data aceasta, in ziua de 6 martie, guvernatorului Ciolos. Pe 6 martie 1945, a inceput, sub ocupatie straina, calvarul poporului roman. Pe 6 martie 2016, se poate sfarsi totul daca dvs. va faceti datoria. Respingeti, prin vot, nejustificatele initiative de austeritate si pro capitalul mondial, ale guvernului strain si initiati MOTIUNEA DE CENZURA!
HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS!
p/ C.N.S.C.
Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU