miercuri, 27 iunie 2018

SCRISOARE DESCHISA




SCRISOARE DESCHISA
Silviei – Claudia MIHALCEA
Secretar General al Camerei Deputatilor
Pustoaico,
Astazi, 27 iunie 2018, ai executat, intocmai si la timp, ordinul Stapanului, chiar daca este un ordin stramb si anticonstitutional.
Te felicitam, dar gandeste-te ca mai exista si un maine si ca vei mai dori functii - sinecura de la stat si peste ani, cand actualul Stapan va fi oale si ulcele!
Pe scurt, Constitutia prevede ca orice cetatean, cu buletinul in mana, poate sa intre in Parlament pentru a asista la sedintele deschise ale Camerei Deputatilor, Senatului sau  Camerelor intrunite. Voi, functionarii publici in slujba noastra, ati politizat totul, anuland dreptul, pentru ca ati introdus intr-un Regulament securisto-stalinist sintagma – participare “in limita locurilor din balcoane” si, mai nou, “in ordinea solicitarilor”.
Este mai mult de o saptamana de cand 65 de rezervisti, apartinand sindicatelor si ONG-urilor din Armata, Interne si Servicii, au solicitat, prin Secretarul “Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala” a Camerei Deputatilor, dreptul de a participa astazi, 27 iunie a.c., doar la dezbaterile si votul din plenul Camerei, intre orele 10.00-12.00 a.m., strict pe Proiectul legislativ de inlocuire a proiectului de adoptare ca lege a neconstitutionalei OUG59/2017.
Nu ti-ai dat aprobarea si ne-ai interzis intrarea, la ordinul Stapanului care a decis, luni, sa umple, astazi, balcoanele cu gospodinele dnei. Vasilica, aduse din toata tara si PSD-isti tineri, putin cunoscuti, din judetele limitrofe, pentru a boicota sonor dezbaterile si votul pe Motiunea de cenzura.
Pe noi, balciul politic nu ne intereseaza, cata vreme avem o clasa politica plina de vasilici. Paguba-n ciuperci! Drept care iti vindem un pont! Cand ii vei raporta, radioasa, Stapanului, de executare, informeaza-l si ca, in secunda votarii ca lege a OUG59/2017, ne vom adresa in scris Presedintelui, reamintindu-i promisiunea facuta noua, tot in scris, in toamna trecuta, ca o va ataca la Curtea Constitutionala. Si mai avem o promisiune de acelasi fel, in rezerva.
Matematic vom castiga pentru ca, daca Stapanul tau il santajeaza pe Presedinte cu obligativitatea acestuia de a executa deciziile CCR si ICCJ, si noi vom arata Guvernului pisica aceleiasi obligativitati de a executa deciziile CCR si ICCJ favorabile noua, care impun un tratament egal, din punct de vedere legislativ, pentru magistrati si rezervisti.
Drept urmare, recomandandu-ti mai multa prudenta pentru viitor, in executarea ordinelor stapanilor vremelnici, iti transmitem, pana la intalnirea noastra, cu ocazia viitorului miting pe care il vom organiza la Parlament ………
Pupici si moderatie!
Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU