vineri, 27 iulie 2018

MITING ROMANESC IN PIATA CONSTITUTIEI, 29 IULIE A.C., ORELE 17.00




MITING ROMANESC IN PIATA CONSTITUTIEI, 29 IULIE A.C., ORELE 17.00,
URMAT DE MARS DE PROTEST LA COTROCENI

-         In atentia tuturor membrilor SCMD si ai structurilor din CNSC din Bucuresti si Ilfov -

Doamnelor si domnilor,
Forumul Civic al Romanilor din Covasna, Harghita si Mures (FCRCHM) si Asociatia “Calea Neamului” (ACN) organizeaza, duminica, 29 iulie a.c., la orele 17.00, un miting de protest in Piata Constitutiei din Bucuresti. Acesta va fi urmat de un mars pe directia Piata Unirii – Piata Universitatii, cu depuneri de coroane la statuia lui Mihai Viteazul, Domnul Primei Mari Uniri – Cotroceni.
Protestul este generat de includerea, de catre iredentisti, pe fondul inculturii si incapacitatii politicienior nostri, prea preocupati de lupta pentru ciolan si de sfasierea reciproca, in chiar anul aniversarii Centenarului Marii Uniri, a unei prevederi in Proiectul de lege al Noului Cod Administrativ, care oficializaza limba maghiara in administratia a aproape jumatate din localitatile Tarii. Este un act care sfideaza, intr-un mod inadmisibil si fara precedent, Constitutia Romaniei!
Scopul contestatarilor este de a-i atrage atentia presedintelui sas al Romaniei, in traditia lui Stephan Ludwig Roth, ca aici este Romania, stat national unitar, pentru infaptuirea caruia     s-au sacrificat milioane de romani si ca promulgarea unei astfel de prevederi legislative echivaleaza cu o sinucidere politica imediata si fara drept de apel.
Doamnelor si domnilor,
Intrucat, o buna parte dintre participanti, membri ai FCRCHM si CAN, sunt si membri ai structurilor noastre, va adresam rugamintea de a ne sprijini camarazii prin participare.
Pentru a nu periclita actiunea, permitand diversionistilor in slujba unor interese straine sa deturneze manifestatiile, ca de obicei, in interes politic meschin, va solicitam sa aveti asupra dvs. legitimatiile si insemnele noastre (pentru legitimare), dar nu la vedere si, daca se poate, sa ne grupam in jurul reprezentantilor SCMD - CNSC.
Si nu uitati un lucru ….. “Patria este norodul, iara nu tagma jăfuitorilor!”. Indiferent de culoarea politica afisata de “balaurii care ne inghit de vii”!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col.(r)dr. Mircea DOGARU