luni, 27 august 2018

Opinii despre 10 august 2018 (II)


CRONICA UNEI LOVITURI DE STAT IN DERULARE
-         Catre viitoarele generatii de romani –
                                                              Motto:
                                                                                                                                                                                                      “Nevroticii construiesc castele de nisip,
 Psihoticii locuiesc in ele, iar
 Psihiatrii aduna chiriile”
                                                                                                                                                     (Baba anonima pe Strada Pajurei, Bucuresti, 14.08.2018

II (URMARE DIN 14.08.2018)
Un guvern pe care nu-l vrea nimeni - Guvernul Dancila
Dupa doua guverne impuse de Iohannis si liderii tradatori ai Serviciilor noastre, in interesul Euro-Germaniei, guverne pe care si le-a rasturnat singur, PSD, sustinut de ALDE, a adus, pe 29 ianuarie 2018, pentru a-si putea valorifica, in sfarsit, victoria in alegeri, cel mai slab guvern din istoria Romaniei, Guvernul Dancila. Un guvern acceptat cu bucurie de catre reprezentantii Euro-Germaniei la Bucuresti, pentru ca dna. Dancila se prezinta intregii natiuni drept un Romulus Zăroni cu fusta. Si, pentru ca, oricum, are cativa reprezentanti, cum ar fi dl. Mihai FIFOR, care incalca ordinele stapanului american, incheind contracte cu armament, pe sub mana, cu multinationalele aliate politicii germane. Sau, poate, chiar distinsa dna ministru al Muncii care a distrus, practic, in acord deplin cu dl. Fifor, Sistemul de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala, prin OUG 59/2017, botezata de noi, a Marii Tradari Nationale. Putin, extrem de putin! Euro-Germania, adica Germania, Franta, Olanda, Austria etc. vor inlocuirea Guvernului Dancila cu un guvern al lor, doar in aparenta al slugii prezidentiale, care sa se ridice la inaltimea guvernelor Ciolos, Grindeanu si Tudose, adica sa le dea pe mana, gratis, Platforma Magurele, TAROM-ul, Portul Constanta, industria energetica, padurile, contractele pe Aparare etc. Dovada …… exploatarea evenimentelor de la 10 august de catre Austria, prin santajul cu imposibilitatea exercitarii conducerii fictive a constructiei europene de catre madam Vasilica, pe motiv ca nu cunoaste limba engleza. De ras, pentru ca biata de ea nu stapaneste bine nici limba romana!
Alianta SUA - Rusia doreste un alt guvern, credibil, cu parfum patriotic, in masura sa asigure stabilitate pentru exploatarea de catre ele a Romaniei, in proportiile stabilite (50%, fiecare). Economic, alianta americano-rusa doreste scoaterea din Europa de Est a Germaniei, Frantei si a multinationalelor partenere si exploatarea in regim propriu a resurselor Est-ului. Resurse fara de care UE nu ar fi putut fi conceputa si fara de care nici Euro-Germania nu poate rezista! In plus, in plan militar-strategic, Proiectul BRUA, adica exploatarea gazului din Marea Neagra de catre americani si rusi prin intermediari, inseamna si scoaterea definitiva din sfera influentei germane a Bulgariei, Romaniei, Ungariei si Austriei si reorientarea lor spre SUA si Rusia, asa cum suna, de ani de zile, indemnurile lui George Friedman. Iar Proiectul Autostrazii E4, Constanta-Gdansk, inseamna, nu numai adjudecarea comertului cu Asia, ci si trecerea definitiva a Romaniei, Poloniei, Cehiei, Slovaciei si Tarilor Baltice, din sfera euro-germana in sfera americano-rusa (Proiectul Eurasia). Acesta este sensul intalnirilor si intelegerilor dintre Trump si Putin, anuntate de noi inca din februarie, a.c.
Marea Britanie doreste in Romania un guvern favorabil si credibil, in masura sa-i sustina interesele la anul, cand se vor stabili conditiile BREXIT-ului, pe pricipiul romanesc: “Sa se modifice, primesc, dar …. sa nu se schimbe nimic!”
Ungaria joaca la toate capetele, dorind in Romania un scandal generalizat, pentru ca vizeaza, pe fond, zdrobirea unitatii Romaniei in chiar anul Centenarului. Doreste un alt guvern, mai apropiat intereselor ruse, care i-ar garanta, viseaza Orban, actiunile secesioniste, ca in Proiectul Csaky – Molotov, din iulie 1940, sau mai multe guverne, ceea ce ar implica spargerea unitatii de stat a Romaniei si aparitia a noi state (Transilvania, Banat, Moldova), dominate de Ungaria, Vest-ul si Rusia, Est-ul. Evident, cu o enclava ungureasca in zisul Tinut Secuiesc, legata de Ungaria prin 3 autostrazi pe fasia de pamant de 15 km latime, rascumparata de la romani (cu binecuvantarea lui Basescu) si care leaga Odorhei-ul de Debretin. Daca, asa zisii “diasporezi” reuseau sa intre in Palatul Victoria si sa-i dea foc pe 10 august, secesiunea izbucnea la Odorhei.
PSD-istii vor un guvern normal, de profesionisti, ai aliantei PSD – ALDE, fara pupezele lui Dragnea, pentru ca intuiesc disolutia PSD in cazul in care Guvernul, de rasu-plansu, Dancila isi mai continua activitatea. ALDE doreste acelasi lucru, deoarece, poate, acum, sa-l inlocuiasca pe Dragnea cu Tariceanu, la candidatura pentru presedintie.
Opozitia, fara doctrina si program, concentrata toata, de 5 ani, pe lozinca “DEMISIA!”, vrea CIOLANUL, in orice conditii, oarba la schimbarile de paradigma.
Iohannis vrea ce vrea Euro-Germania, dar este puternic presat si amenintat de interesele Administratiei Trump. Interese tradate, in continuare, pana in decembrie anul acesta, de intreg personalul ambasadei SUA la Bucuresti, comunist-globalist in totalitate, aliniat liniei Biden-Neuland-Hillary Clinton-Soros, in frunte cu specialistul in razboaie civile, Hans G. Klemm. Fapt ce explica prezenta lui Klemm, in ziua de 10 august, la orele 18.00, la intrarea in Piata Victoriei, dinspre Romana, in zona gurii de metrou.
Multinationalele, adica globalismul/comunismul, doresc fragmentarea statala a Romaniei si adjudecarea, integrala, a bogatiilor acesteia, fapt realizabil printr-un guvern propriu de marionete. Mizeaza pe partea tradatoare a serviciilor romanesti si pe miile de sclavi, spalati pe creier care, constient sau nu, de la Washington la Bucuresti, le servesc interesele, fiind controlati si determinati financiar (Tot argintii lui Iuda, saracul!).
Rezulta ca doar Liviu Dragnea si baronii legati de el prin interese financiare si dosare sustin Guvernul Dancila! Pentru ca stiu ca, in cazul caderii acestuia, vor dispare din politica si ei si adversarii din celelalte partide, ombilical legati in afaceri, cu consecinte grave pentru viitorul lor apropiat! De ce n-a pus-o, la 29 ianuarie, premier pe Carmen Dan? Pentru ca a confundat, probabil, inteligenta politica si abilitatea diplomatiei cu viclenia taraneasca. Neavand „finesse d’esprit”, n-a inteles ca dna Dancila este, nu numai un scuipat in obrazul romanilor, ci si in acela al europenilor, in general!
Ce pozitie au romanii? Ametiti de o media mincinoasa si sterila, de spectacole triste despre razboaie in Justitie, Kovesi-Coldea, „binoame” si alte gaselnite, ignora cu totul implicatiile externe, absorb 100% lozincile care ii impiedica sa gandeasca si transforma niste pigmei autohtoni, hoti si servili, in genii politice de care ne-ar depinde soarta.
Ce gandeste noua generatie? Vaduvita de locuri de munca si de viitor, superficial educata de farsorii din invatamant si de media, manipulata, uraste fara explicatii actuala guvernare care i-a distrus si pe ei, si pe parintii si bunicii lor, prin legile LOV – Valcov. Nu are explicatii, doar uraste cu pasiune, nu stie ce poate fi pus in loc, vrea doar sa fie mai bine!
Guvernul Dancila este, asadar, condamnat, fara drept de apel! Orice prelungire a existentei sale pune in pericol insasi existenta Romaniei ca stat si a romanilor ca natiune!

Pozitia SCMD
In mai 2017, SCMD a avertizat conducerea PSD ca aberantul Proiect al Legii Salarizarii Unitare ii va distruge electoratul prin indepartarea majoritatii salariatilor de stat, a rezervistilor, pensionarilor magistrati, grefieri, piloti, functionari publici etc. Dragnea a reactionat si Art.40 din proiect, care se referea la pensii, nu la salarii, a fost indepartat, LOV amenintand ca „vor vedea domnii colonei, in toamna”. Au urmat marile miscari, inclusiv stradale, ale profesorilor, personalului din Sanatate, transportatorilor, CFR-istilor si, bineinteles, ale SCMD si ale aliatilor sai, din 29mai, 30 mai, 6 iunie si 7 octombrie.
La jumatatea lunii iunie 2017, SCMD a avertizat intreaga clasa politica, intreaga societate civila dar si media asupra consfatuirii secrete a komiternistilor, adica a comunistilor autentici care isi transmit doctrina din tata in fiu, de la Timisoara, in zilele de 3-6 iunie. Cu mare influenta asupra Departamentului de Stat American – linia globalista, acestia au decis: subminarea si distrugerea PSD din interior, prin marele numar de infiltrati; anularea rezultatelor alegerilor si aducerea la putere a unui nou guvern globalist, camuflat in guvern de uniune nationala; desfiintarea tuturor sindicatelor prin utilizarea legii basiste a Dialogului social, pentru ca vor salarii decente, in frunte cu SCMD care, in plus, este si nationalist; desfiintarea tuturor ONG-urilor nesorosiste prin concentarea lor in megastructuri organizatorice, aflate sub papucul ministrilor; politica de austeritate reala in ceea ce priveste salariile si pensiile.
Dragnea nu a tinut seama si a sprijinit OUG 59/2017 a LOV, care a dezintegrat sistemul militar si a inghetat pensiile militare. Abia in seara zilei de 9 august 2018, de frica mitingului, a admis ca OUG 59 este descriminatorie, trebuie anulata si a invitat sindicatele la discutii „in primele zile ale lunii septembrie”.
In februarie si martie 2018, la B1TV si RTV, dar si prin comunicate general difuzate, SCMD a avertizat asupra urmatoarelor: asazisele „Criza diplomatilor” si „Criza siriana” au fost simple divesiuni, menite sa-l albeasca pe Trump in ochii americanilor si sa pregateasca cele doua intalniri ale marilor aliati, Trump si Putin, care sa puna la punct impartirea sferelor de influenta in Europa, adjudecarea bogatiilor Est-ului si anihilara pretentiilor Euro-Germaniei si ale globalistilor; vor fi doua intalniri Trump – Putin, prima in jurul datei de 15 iunie (ne-am inselat, a fost pe 16 iulie), in Europa si a doua, ulterior, la Washington (a fost, deja, acceptata, fiind legata de victoria partidei Trump in alegeri); consecinta punerii de acord a aliatilor americano-rusi va fi, pentru Romania, atacarea Guvernului Dancila, incepand cu luna mai 2018, pana la caderea lui si inlocuirea cu un guvern de aparenta nationala, care sa stabilizeze situatia; sub diferite pretexte, Euro-Germania, multinationalele si slugile lor vor reactiona, mergand pana la sfartecarea Romaniei pentru   a-si pastra si adanci pozitiile. Acesta a fost scopul Euro-German al actiunii din 10 august. Si, pentru ca SCMD este Kassandra pe care nimeni n-o asculta, avertizam, deja, ca, daca nu se renunta la Guvernul Dancila, evenimentele se vor repeta, cu consecinte dramatice pentru Romania, in perioada 10-16 octombrie  si pe 1 Decembrie 2018.
In concluzie, in evenimentele pregatite pentru 10 august a.c., de catre toti interesatii externi si slugile lor interne, s-a avut in vedere utilizarea, in vederea sacrificarii a unei imense mase de naivi din „poporul lui Petre Tutea”, utilizarea ca perdea de fum a elementelor declasate si a caror distractie este „hai sa mergem la bataie!” si, pe post de „mandrine”, adica de oi ale deschiderii drumului spre prapastie, a unor profesionisti, de o parte si de alta, pregatiti de BND, DGE, MI6, GRU, SPETZNATZ si OMON, SEAL si Legiunea Straina, AVO, CIA etc. N-au fost mai multi de o suta la mia de turbulenti, dar a fost suficient pentru a da peste cap protestul pasnic a 60.000 de romani, care nu ar fi putut fi manipulati doar de reprezentantii partidelor doritoare de „CIOLAN”. Esentiala, insa, a fost „pregatirea de artilerie”, adica atmosfera pregatita din timp, in mod profesionist. Dar, despre toate acestea, in cele ce vor urma.

27.08.2018
 (VA URMA!)

Vae Victis! Honor et Patria!
Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU