miercuri, 22 august 2018


DEZBATERI IN FILIALE PE TEMA LEGISLATIEI PRIVIND PENSIILE MILITARE
INFORMARE
-         In atentia tuturor membrilor S.C.M.D.-
In ziua de 16 august a.c. a avut loc Adunarea Generala a Filialei 1 Galati, avand ca tema dezbaterea din punct de vedere legislativ a situatiei pensiilor militare de stat si reorganizarea filialei. Din partea C.D. au participat presedintele S.C.M.D., dl. cdor. (r) Ilie Truta in calitate de vicepresedinte (int.), coordonator de zona si cpt. cdor. (r) Razvan Sarbu de la Secretariatul General.
In partea a doua a activitatii s-au desfasurat alegerile pentru noul B.Op. al filialei, a carui componenta, votata in unanimitate, este urmatoarea:
§  Plt. adj. sef. (r) Gheorghe Ionita, presedinte;
§  Col. (r) Victor Zelinca, vicepresedinte;
§  Col. (r) Vasile  Ionita, secretar.
In zilele de 20 si 21 august a.c. a participat la adunarile de dezbateri pe tema mentionata, cu membrii filialelor 1 Bistrita si 1 Cluj, din partea C.D.: presedintele S.C.M.D., doamna vicepresedinte (int.) Caloian Monica – sefa Departamentului Juridic si dl. cpt. cdor. (r) Razvan Sarbu.
Dat fiind decesul neasteptat al presedintelui Filialei 1 Baia Mare, col. (r) Hendre Ioan, intalnirea conducerii S.C.M.D. cu membrii filialelor 1 Baia Mare, 1 Simleul Silvaniei, 1 Sighetul Marmatiei si 1 Satu Mare, va fi stabilita ulterior de comun acord cu domnii colonei (r) Adrian Deac, responsabil zonal si Gheorghe Stramb – presedintele Filialei 1 Satu Mare. Pentru moment, conducerea S.C.M.D. intentioneaza sa organizeze dezbateri cu, si sa convoace adunarile generale ale filialelor 1 Ramnicu Sarat, 1 Vaslui, 1 Iasi, 1 Suceava si 1 Botosani.
Honor et patria! Vae victis !
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU