miercuri, 29 ianuarie 2020


A P E L
CATRE  MEMBRII  S.C.M.D.  DIN  BRASOV
-                                      Convocare la Biblioteca judeteana joi 30 ianuarie 2020 ora 12.00 –
Doamnelor si domnilor,
Joi, 30 ianuarie a.c., la Biblioteca judeteana din Brasov (str. Iuliu Maniu nr. 6 - in curte cu DGAPC, vis-a-vis de SIF Transilvania), la ora 12.00, Asociatia Europeana „Dimitrie Cantemir” prin col. (r) Viorel CIOBANU – secretar general si S.C.M.D. prin subsemnatul, lanseaza lucrarea „Dimitrie Cantemir si constiinta unitatii romanilor”. De asemenea, dl. vicepresedinte S.C.M.D. col. (r) Adrian DEAC va aduce de la editura „Muresul” volumele: „Intre Alba Iulia si Trianon. Ungaria tuturor cauzelor si razboaiele de succesiune” si „Secuii poporul furat”.
Cele trei carti fac parte din programul S.C.M.D. de aniversare a Centenarului Marii Uniri si de raspuns la propaganda declansata de Viktor Orban prin Proiectul „Trianon 100”.
In urma dezorganizarii Filialei 1 Brasov, de catre fostul Birou Operativ, dvs. actionati ca independenti sau incadrati in filialele din Sibiu, Targu Mures si Sfantu Gheorghe. Evenimentul cultural-stiintific este o buna ocazie sa ne intalnim si sa luam masuri pentru convocarea cat de curand a adunarii generale a Filialei 1 Brasov, in vederea reorganizarii si alegerii unui nou Birou Operativ.
De asemenea, daca sunt rezervisti care vor sa se inscrie in S.C.M.D., acestia o vor putea face direct, la secretarul S.C.M.D. care va fi prezent la aceasta activitate.
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU