marți, 18 februarie 2020

Cea mai recenta arma a Justitiei


CEA MAI RECENTA ARMA A JUSTITIEI…
COTIZATIA DE MEMBRU SCMD
-         In atentia tuturor membrilor SCMD –

Repetam pentru camarazii suparati: ceea ce am obtinut si vom obtine pe cale legislativa este valabil pentru toti rezervistii! Ceea ce obtinem, insa, pe cale juridica, prin procesele deschise de SCMD ministerelor si ministrilor Muncii si Apararii, se va aplica doar membrilor SCMD care sunt parte in proces, prin declaratiile semnate privind gravele prejudicii produse fiecaruia de OUG 57/2015 si OUG59/2017.
Pentru a ingusta aria eventualilor beneficiari de rezultatele favorabile, in procesele ajunse, deja, la ICCJ, de anul trecut completele de judecata au inceput sa respinga dosare pe procedura, pe motiv ca respectivii nu ar fi membri de sindicat, conform Statutului SCMD, cu cotizatia la zi. Din fericire, persoanele in cauza au atasat la dosar chitanta, dovedind plata anterioara sedintei de judecata.
Ca bomboana sa fie pusa pe coliva, spre amuzamentul nostru si al dvs., joia trecuta, la TMB, doamna col.(r) Caloian Monica a trebuit sa prezinte legitimatia stampilata pe anul in curs si chitanta platii la zi a cotizatiei, pentru a putea pleda in proces.
Cand e vorba de bagat bete in roate, se pare ca au o imaginatie fara limite!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
         Col.(r) dr. Mircea DOGARU