vineri, 21 februarie 2020

Comunicat al presedintelui SCMD


COMUNICAT AL PRESEDINTELUI SCMD
21 FEBRUARIE 2020
“Prietenilor mei” de pe Facebook

Doamnelor si domnilor,
Va cunosc sau va recunosc pe multi dintre dvs. si va apreciez ca jurnalisti. Ei cum Dumnezeu puteti, in aceasta calitate, in conditiile in care ma vedeti zilnic in Bucuresti, la sediul SCMD sau UZPR, pe strada, la manifestari de toate tipurile, la televiziuni etc., sa va “imprieteniti” cu o fantoma care pretinde ca numitul Dogaru Mircea “traieste la Targu Mures”?
Repet a mia oara: nu mai apar in presa scrisa de ani buni, pentru ca este “libera” sa execute ordinele de restrictie; consider Facebook-ul extraordinar de important pentru o societate normala si onesta dar, in acelasi timp, un mijloc infect de manipulare pentru cei care  nu au nici o legatura cu democratia sau pentru ambuscatii care, la adapostul anonimatului, improasca in dreapta si in stanga cu laturi, pentru a se simti bine in impotenta si incompetenta lor. Nu utilizez decat mjloacele social media ale SCMD si nu apar decat in emisiuni TV transmise in direct, pentru a evita trunchierile produse de slugile pline de zel si tematoare ale Puterii.
Am sesizat Facebook, cu martori, intr-o engleza nativa, prin intermediul unui cetatean american si ca, de ani buni, una sau mai multe “fantome”, de capul lor sau din ordin, mi-au creat o pagina falsa in care, pe langa materiale preluate de la SCMD sau media, strecoara, sub identitatea mea, mesaje scrise si prost si tendentios politic. S-au luat masuri, dar fenomenul a reinceput!
Drept urmare, va semnalez din nou ca si subsemnatul si SCMD suntem echidistanti politic in mod real, considerand ca in toate partidele din Romania exista oameni adevarati, inteligenti, cinstiti si patrioti, marginalizati, insa, de lichele. Cu patriotii, indiferent de culoare politica, avem relatii de sprijin reciproc in vederea apararii drepturilor socio-profesionale ale militarilor, politistilor in rezerva si in activitate si a intereselor nationale.
Deputatul PMP de Mures, domnul Emil-Marius PASCAN este unul dintre politicienii care sprijina toate actiunile SCMD si in plan social si in plan national. Declaratiile d-sale impotriva politicii secesioniste, practicata pe fata de unii parlamentari iritandu-i, probabil, pe cei care pun intereselor lor meschine, personale deasupara intereselor statutului si natiunii romane. De aici, atacurile pornite din propriul partid impotriva domniei sale.
Pe deplin responsabil, afirm ca, intre domnul deputat Emil-Marius PASCAN si numitul Traian BASESCU, diferenta este ca intre un vultur si o cioara. Ciupitoare si telecaraitoare!
In ceea ce il priveste pe PMP-istul care mi-a furat identitatea pe Facebook il avertizam ca, indiferent de ce grad poarta pe sub camasa sau ce eventuala dubla cetatenie are in dulap, daca ne mai supara, atribuindu-ne propriile opinii, nu-l va spala toata apa Iordanului, Rhinului, Volgai, Mississipiului si Balatonului la un loc!
In concluzie, dragi prieteni reali si imaginari, doriti sa conversam pe Facebook? Adresati-va numai SCMD prin:
1.      Pagina de Facebook denumita ,,SINDICATUL MILITARILOR" cu adresa  https://www.facebook.com/SCMDRR/
2.      Grupul de Facebook intitulat ,,SINDICATUL MILITARILOR" cu adresa  https://www.facebook.com/groups/2045483282349472/

Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,
            Col.(r)dr. Mircea DOGARU