joi, 22 iulie 2021

 

AVAND COMPLICITATEA CCR, GUVERNUL COMUNIST/GLOBALIST SE PREGATESTE SA DESFIINTEZE PENSIILE MILITARE DE STAT

-         Exclusiv in atentia domnilor vicepresedinti SCMD responsabili de zone, presedinti de filiale si grupuri de initiativa –

Stimati camarazi,

Ati aflat deja ca au aparut cazuri de desfiintare retroactiva (dupa 7 ani) a dreptului la pensie. Zelosii au furat startul, stiind ce contine Decizia 256/2021 a CCR, publicata in M.O. (713) abia la 20 iulie a.c. – respingerea tuturor obiectiilor de neconstitutionalitate aduse de noi modificarilor catastrofale facute prin OUG-uri articolelor esentiale ale Legii 223/2015. Domnii magistrati au tinut sa precizeze ca pensiile militare pot fi facute praf, retroactiv, oricand si ca doar ale lor sunt intangibile!

Fata de aceasta noua mizerie juridica, facem urmatoarele precizari:

Ø exista doar 2 categorii, mari si late, de pensii... civile, bazate pe contracte de munca normata la 8 ore si pe contributivitate la sistemul de asigurari sociale si militare, bazate pe contracte de activitate la ordin 24h/24 si contributii direct la bugetul de stat. Ca atare, nimic nu justifica o lege separata pentru magistrati fata de ceilalti civili! Pentru militari, insa, DA, intrucat isi desfasoara activitatea in cu totul alt context juridic;

Ø CCR a fost inventata din maimutareala si servilism politic fata de Occident, in conditiile in care aveam deja ICCJ. Daca simteam nevoia unei structuri specializate in verificarea constitutionalitatii proiectelor legislative si legilor, puteam creea CCR ca sectie a ICCJ, nu ca o oligarhie deasupra Parlamentului, Guvernului si Presedintelui, care sa-si aroge, neconstitutional, atributii politico-jurisdictionale, ea fiind in fapt un instrument de politie politica, de tip stalinist, format pe criteriul apartenentei politice a membrilor, nu al specializarii in drept constitutional;

Ø complici ai puterii politice, in ceea ce priveste anularea drepturilor cetatenilor, neprofesionistii CCR sustin dreptul guvernelor globaliste de a anula retroactiv inclusiv drepturile patrimoniale dobandite. In speta noastra, noi nu ceream sporuri pe care nu le-am avut! Noi ceream sa priceapa si ”dornenii” de la CCR ca, la 31 decembrie 2015, toti rezervistii si militarii in retragere eram, juridic, asistati social cf. Art. 6 (neconstitutional) al Legii 263/2010, iar la 01 ianuarie 2016 am (re)devenit, juridic, rezervisti si militari in retragere, conform Legii 223/2015 care prevedea nu ”recalculari” ci ”aliniere”. Alinierea noastra privind calculul soldei de rezervist la venitul salarial brut al celui aflat, la 01.01.2016, pe functia de pe care am trecut noi in rezerva. Cu datele noastre de varsta, vechime si grad! Doar asa puteau si pot dispare gravele inechitati si discriminarile din sistem!

Dar nu este cazul sa polemizam cu slugile care se considera super-magistrati si mai infailibili decat Papa!

Ordinele vin, via Bruxelles, de la Comandamentul comunist/globalist mondial si sunt traduse, cu exces de zel, in practica, in ceea ce ne priveste pe noi, militarii si politistii, de slugile din fruntea M.Ap.N. si anticamarazii nostri din Directiile Generale Juridica si Financiara ale M.Ap.N.

Asadar, dupa inghetarea de salarii si pensii, se pregateste, la incheierea vacantei judecatoresti si parlamentare, asa cum va anuntam din 3 ianuarie a.c., trecerea la taieri efective de salarii, pensii si indemnizatii. Cu toata ofensiva mediatica ticaloasa impotriva noastra, a rezervistilor, pentru ca suntem periculosi, prin profesionalism si educatie patriotica, pentru telurile comunism/globalismului!

In aceasta situatie, va transmitem rugamintea de a-i scutura de apatie sau deznadejde pe camarazii nostri, cerandu-le sa nu abandoneze lupta, ca sa nu ne innecam, tocmai acum ca... ”blondul” la mal.

Deoarece Parlamentul (ca institutie) este unicul nostru reprezentant, va rugam sa continuati transmiterea catre toti parlamentarii a cerintelor noastre – revenirea la textul initial promulgat al Legii 223/2015, prin amendamentele propuse de SCMD la Plx- 199/2020, utilizand, pe durata vacantei parlamentare si Institutia prefectului, asa cum au procedat filialele 1 Tg. Jiu si 1 Rm. Valcea.

Va transmitem, de asemenea, rugamintea ca, pana la 1 septembrie, sa convocati adunarile generale ale filialelor si grupurilor de initiativa pentru a stabili numarul de participanti (preferabil toti cei deplasabili) la urmatoarea chemare generala la Bucuresti, in Piata Victoriei, asa cum a procedat deja filiala 1 Constanta. De asemenea, sa luati legatura, in acelasi scop, cu filialele locale ale asociatilor rezervistilor dar si ale sindicatelor politistilor si ale sindicatelor civile partenere!

La Bucuresti negociem o participare masiva cu partenerii din CNSC, sindicatele, federatiile sindicale, confederatiile si ONG-urile inca neaflate sub control/santaj politic.

Va trebui sa tinem cont de faptul ca Guvernul va folosi din nou ”Arma pandemiei” si va proclama al ”n”-lea val COVID 19, probabil martian, pentru a impiedica manifestatiile asa cum incearca deja, inutil, guvernul Macron in Franta. Impreuna vom gasi solutia si in acest caz, asa cum am procedat la 24 ianuarie a.c.!

In conditiile lichidarii definitive, prin santaj, amenintari si corupere politica a oricarui rudiment de Justitie, a cumpararii media cu peste 240 milioane euro, ne raman la dispozitie, in concluzie, doar 2 posibilitati de manifestare – Parlamentul si strada! Si, din pacate, de data aceasta, din cauza infestarii Parlamentului cu elemente comunist/globaliste, strada va fi hotaratoare! Luna septembrie ni se contureaza, asadar, ca decisiva pentru apararea dreptului nostru la viata normala, ca indivizi si ca Tara! Avem o luna si jumatate la dispozitie sa-i facem pe toti camarazii si aliatii nostri sa inteleaga ce urmeaza sa ni se intample dar si sa ne organizam pentru actiune. Decizia finala va fi luata, in urma negocierilor cu partenerii, de catre CD al SCMD in primele zile ale lunii septembrie.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU