luni, 19 iulie 2021

 

LA PARIS A INCEPUT REVOLUTIA...

SA NE PREGATIM VESTELE!

-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC –

Toate revolutiile care au cladit lumea moderna, democratica, in cultul drepturilor omului si cetateanului, au fost, la noi, de import. Pentru ca au izbucnit la Paris, au incendiat Franta, au trezit la viata Europa, apoi au modelat planeta. Si in actualele conditii ale dementei comunist/globaliste, reactia a inceput la Paris, la 21 aprilie a.c., prin chemarea francezilor la rezistenta, de catre rezervisti (”Vestele kaki”) sub conducerea generalilor (r) Christian Piquemont si Emmanuel de Richoufftz. Pentru apararea Frantei, pentru dreptul francezilor la viata, pentru rasturnarea regimului globalist/comunist al gerontofilului Macron! Li s-au alaturat 58% dintre francezi intr-o saptamana si, ceea ce este mai important, militarii in activitate care-l acuza pe Macron de ”tradare”, pe politicieni de ”abandonarea Frantei”, pe toti golanii europenisti la un loc de transformarea tarii lor in ”stat esuat” si de vinderea pe nimic a tuturor ”activelor statului”. Adica de tot ceea ce adeptii intrasexualilor fac, la noi, la adapostul spectacolului ”COVID”, cu incepere de la 30 decembrie 2020.

Acuzandu-si staff-ul, in egala masura de colaborationism si tradare, militarii francezi in activitate (”Generatia focului”) au refuzat sa mai combata, in Republica Centrafricana, terorismul islamic, pe care Macron il protejeaza la ei acasa. Nici o problema! In locul lor, ”Ciuca al nostru” a oferit slugile carpatice care se vor duce sa-si lase pielea acolo, sub conducerea generalilor colaborationisti francezi!

Miscarea ”Vestelor kaki” care se situeaza in fruntea ”Vestelor galbene” s-a extins in Germania, Olanda, Italia, Marea Britanie si S.U.A. In ceea ce ne priveste, SCMD a anuntat ca revolutia, adevarata revolutie anticomunista sau antiglobalista va incepe nu in S.U.A. la 4 Iulie, ci in Franta, la 14 Iulie.

De ziua Frantei, Iohannis si Citu au dat din coada, hamaind osanale la Bucuresti. La Paris, Macron a fost huiduit si i s-a cerut demisia. Iar din 15 iulie, evenimentele au degenerat in lupte de strada, generalizandu-se in intreaga Franta. Profesionist, televiziunile noastre ne mint ca sunt proteste impotriva vaccinarii obligatorii. Fals! Macron n-a decretat ca toti francezii trebuie sa se vaccineze. A sugerat doar ca toti medicii ar trebui sa o faca. Miscarea este asadar sociala si nationala, pentru dreptul la existenta normala, la munca, viata si libertate a poporului francez. S-a intamplat ceea ce militarii in activitate francezi, aderand la Miscarea anticomunist/globalista, la inceputul lunii mai, il avertizau pe Macron cu privire la ”declinul Frantei – Acest declin l-am vazut in multe tari aflate in criza. Precede prabusirea. Anunta haos si violenta si, contrar a ceea ce afirmati ici si colo, acest haos si aceasta violenta nu vor proveni dintr-o rebeliune militara ci dintr-o insurectie civila.”!

Estimam ca revoltele vor escalada si ca vor cuprinde, catre inceputul lunii august si Germania, in conditiile parasirii scenei politice de catre batrana nudista KGB, Angela Merkel!

Ce vom face noi, in noul context european, la Bucuresti? Vom ramane oile blajine care accepta instrainarea ultimelor active ale statului (CFR Marfa si Laserul de la Magurele s-au dus, CFR Calatori si Baza de reparatii Otopeni sunt pe teava, se pregatesc Nuclearelectrica, Termoelectrica, Hidroelectrica, CEC-ul, Posta, Loto, etc.)? Acceptam, dupa inghetarea salariilor si pensiilor, taierea lor sub diferite pretexte, in conditiile cresterii nesimtite a preturilor? Ne mai lasam prostiti de promisiunile mincinoase ale unor retardati, lacomi, perversi, ticalosi si fuduli? Vom accepta dictatura pedofililor si transformarea rebuturilor umane in exemple pentru copiii nostri? Ne vom mai lasa manipulati de lingatorii de clante prezidentiale si ministeriale care nu viseaza decat sa le scrie pe cruci maresali sau amirali in retragere? Vom asista pasivi si la eventuala noua naparlire a calailor nostri, la transformarea lor, peste noapte, de dragul puterii si ciolanului, din globalisti si europenisti, din nou, in ”nationalisti”? Sau vom urma, ca de obicei, exemplul Frantei?

In ceea ce ne priveste, convinsi de ”Ideile Ciuce” ca pensiile noastre nu vor mai creste, atata timp cat mai suntem in viata, ba, mai mult, ca vor scadea sub diferite pretexte, vom propune proximului C.D. al SCMD, pregatirea vestelor pentru cele ce vor urma. Kaki si albastre, pentru ca la noi, spre deosebire de francezi si politistii sunt lunar in strada, de partea noastra a baricadei. Ne pregatim, asadar, sa raspundem taierilor de pensii, indemnizatii, salarii, locuri de munca si distrugerii sistematice a Romaniei, cu mijloacele specifice luptei sindicale. Cu atat mai mult cu cat Dumnezeu ne-a dat un semn! Dupa ce un F-16 a tras la tinta nu cu o racheta ci cu rezervorul de kerosen, ca semn al dezmembrarii de batranete, in aer, un Black Hawk, slabindu-i tot de batranete (era ”promotie” 1979) tatana, s-a asezat pe burta in plina intersectie, in centrul Bucurestilor. I-a stricat astfel bietului ”Ciuca al nostru” spectacolul organizat, sub pretextul Zilei Aviatiei, cu ocazia ”triumfalei” intoarceri a ”pacificatorilor” nostri din Afganistan. In loc de spectacol aviatic vom avea, asadar, maine, 20 iulie a.c., discursuri la sol, la Arcul de Triumf, prin care vom incerca sa explicam triumfalistilor nostri spalati nu pe ci de creier, de ce i-am lasat pe afgani prada talibanilor. Si de ce, din cele peste 20.000 de familii de colaborationisti afgani, care s-au repezit spre elicopterele si camioanele partenerilor nostri strategici, o buna parte vor fi repartizati Romaniei spre aclimatizare in tarile ”democratiei” globaliste. Evident pe banii nostri, rezultati din taieri de pensii, salarii, indemnizatii si intreiri de preturi si de taxe. Dar, in tot raul e si un bine... Bietul elicopter – piesa de muzeu, a sucombat inainte de parada, ca, daca o facea dupa, apucam sa-l achizitionam la pret de trufanda. Si aceasta este dovada ca lui Dumnezeu a inceput sa-i fie mila de noi. Drept care, contrar zvonurilor, noi, membrii SCMD/CNSC nu vom lua parte la festivalul slugilor de la Arcul de Triumf. Ii vom lasa sa se gudure pe cei care s-au generalit pe nedreptatirea noastra sistematica! Noi vom lua legatura, la nivel de tara, cu toate sindicatele, federatiile sindicale si confederatiile partenere si ne vom pregati vestele! Doamne-ajuta, sa scapam de nebuni, de impotenti si de tradatori, ca altfel ne scapa ei, cu totul, de Tara!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU