luni, 6 septembrie 2021

Deciziile Comitetului Director al SCMD

Deciziile Comitetului Director al SCMD

Oarda, 04 septembrie 2021

Intrunit statutar la Oarda (jud. Alba), CD al SCMD a analizat consecintele masurilor antiromanesti, luate exclusiv in interes strain, de guvernele succescive ale imposturii si tradarii nationale, cu grave consecinte si asupra militarilor si politistilor in activitate, cat si, mai ales, in rezerva, vizand destructurarea noastra national-statala si a luat, prin vot unanim, urmatoarele decizii:

1.      La manifestatiile din fata Guvernului, din data de 16 septembrie a.c. (unde SCMD este coorganizator) si 30 septembrie a.c. (organizator SNPPC), toate filialele SCMD din Capitala si din Tara situate la o distranta de mers de pana la patru ore de Bucuresti, vor trimite participanti. Acestia vor avea asupra lor steaguri tricolore. Deasemenea vom solicita delegati de la toate structurile membre CNSC. Motivatia o constituie masurile clar antistatale si antinationale luate indeosebi de Guvernul Citu, sub pretextul “austeritatii” si Pandemiei, vizand pauperizarea rapida a populatiei Romaniei si aruncarea statului roman in incapacitate de functionare. Dovada o constituie renuntarea, in numele unei “democratii” deviante, inclusiv la simbolurile nationale. In ceea ce priveste Rezerva, umilita, batjocorita sistematic in ultimii 12 ani, este vizibila politica de genocid prin masurile financiar-economice prevazute.

SCMD lupta, asadar, nu numai pentru drepturile salariale si siguranta locului de munca ale militarilor si politistilor in activitate sau pentru drepturile la munca, pensie si conexe ale rezervistilor ci, conform juramantului, pentru drepturile similare ale tuturor cetatenilor si pentru dreptul la existenta democratica si libera al intregii natiuni si al statului roman. Pe 16 si 30 septembrie, orice canalie de pe Terra va trebui sa priceapa, ca si in Romania ca si in Franta, Germania, SUA, U.K., Grecia, Ungaria, Australia etc. “Vestele kaki” se ridica impotriva intentiilor criminale ale comunism-globalismului.

2.           Analizand declaratia din 3 septembrie a.c. a presedintelui PNL, privind desfiintarea, pentru viitor, a asaziselor pensii speciale si “normalizarea”, prin reducere, a celor aflate in plata, CD a luat decizia pregatirii din timp a contracararii in Justitie, in strada si-n Parlament a oricaror noi initiative legislative ale impostorilor guvernamentali vizand destructurarea rezervei si aruncarea acesteia pe Casa Nationala de Pensii. La momentul oportun, actiunile vor fi facute publice pentru orientarea tuturor celor ce vor voi sa urmeze exemplul SCMD.

3.      Desemnarea de catre fiecare filiala a SCMD a unu – doi membri care, sub coordonarea vicepresedintilor cu responsabilitati zonale, sa devina activi pe social-media pentru a contracara atacurile imagologice si psihologice sustinute de agenti de influenta ai intereselor straine impotriva SCMD, astfel incat ultmul analfabet din Romania sa inteleaga urmatoarele: rezervistii au cotizat intreaga lor viata mai mult decat civilii, inclusiv pentru pensii, direct la bugetul de stat; obligatiile militare ale rezervistilor continua, deci pensiile lor sunt, in fapt, solde de rezervist; pensiile lor se platesc nu din cosul comun cu civilii, ci din cei 2% destinati Apararii, conform Tratatului de Aderare la NATO; structurile militare au si castiguri proprii pe langa cei 2%, astfel incat isi permit sa sustina anual, prin donatii, Fondul de Rezerva al Guvernului; pe cale de consecinta, chiar daca toti rezervistii mor intr-o noapte, nici un leu din fondul lor de pensii nu va ajunge la badea Gheorghe, ci la samsarii de armament (de asta lupta SCMD ca rezerva sa nu fie decuplata de la MApN, MAI si SRI si aruncata, fara bani, in carca civililor); noi nu am avut si nu avem contracte de munca normata la 8 ore, cu plata suplimentara, ci contracte de “prestare a activitatii” de militari/politisti, la ordin, 24h/24, soldate, in caz de incalcare, nu cu desfacerea contractului, ca la civili, ci cu arestare la pace si cu executie in caz de razboi; contractele noastre au presupus si presupun pierderea de catre militari/politisti a aproape tuturor drepturilor civile.

Prin dezvoltarea acestei activitati la nivel de filiale, speram sa oprim si atacurile oilor noastre, adica ale fudulilor din ograda proprie care, simtind ca li se apropie funia de par, ar vrea sa ramana in constiinta natiei 1000 de ani si, constientizandu-si propria impotenta, ii ataca pe toti cei care fac si reprezinta tot ceea ce ei ar dori sa faca si sa  reprezinte, dar nu sunt in stare.

4.      Organizarea de catre domnii vicepresedinti responsabili de zona, in viitorul apropiat, a unor intalniri ale conducerii centrale ale SCMD cu presedintii si birourile operative ale filialelor din zona de responsabilitate. Decizia are in vedere ticaloasele masuri care vor fi luate, matematic, dupa congresul PNL, sub pretextul reactivarii COVID-19, in ceea ce priveste restrictionarea adunarilor si manifestatiilor publice.

5.      Declansara actiunilor in Justitie pentru recuperarea sumelor banesti si a bunurilor materiale apartinand SCMD, aflate la dispozitia persoanelor care au dezorganizat filiale ale SCMD, plecand cu acestea la alte structuri organizatorice ale rezervistilor, aflate, vizibil, astazi, pe statul de plata al ministerelor noastre de resort, ale caror interese politice, de slugi antinationale, le sustin.

In concluzie, obtinerea aprobarilor de manifestare pentru 16 septembrie a.c., de catre SCMD si aliatii sai, FSTFR, USS-CFR, SUS CFR-Calatori si SN “Forta Legii” si, pentru 30 septembrie a.c., de catre SNPPC, se vadeste esentiala in actualele conditii ale degringoladei politice. Vom iesi in strada pentru apararea punctuala a drepturilor noastre, dar si a drepturilor natiunii si ale Romaniei, impotriva oricarui guvern de impostori si tradatori, fie el Guvernul Citu, fie altul similar. In acord cu actiunile rezervistilor din statele membre NATO, asa cum am anuntat atasatii militari ai ambasadelor pichetate la 24 ianuarie a.c., ne ridicam la lupta alaturi de sindicatele civile, pentru apararea dreptului nostru sacru, al tuturor, la o existenta normala, impotriva fortelor distructive, ucigase, comunist-globaliste ale capitalului transnational!

Veniti, asadar, cu steaguri tricolore!

Traiasca Romania!

Honor t Patria!Vae Victis!

Presedintele SCMD,

            Col.(r)dr. Mircea DOGARU

Bucuresti,

06.09.2021