joi, 9 septembrie 2021

In numele dreptului la legitima aparare

 IN NUMELE DREPTULUI LA LEGITIMA APARARE!

-         In atentia participantilor la manifestatia din 16 septembrie a.c., din Piata Victoriei –

 

Doamnelor si domnilor,

De la infiintarea SCMD, noi va atentionam ca zecile de mii de pui si nepoti de securisti si activisti tradatori, spalati pe creier la “studii” in afara, se intorc, urmand a fi propulsati, prin frauda, la Putere, pentru a lichida, in interes strain, tot ce mai are Romania si, in final, insasi Tara! Ca in Franta, Germania, Grecia, SUA, Australia etc., se incearca si la noi vinderea ultimelor active ale statului!

In marile Capitale europene, cetatenii s-au ridicat la lupta impotriva comunism/globalismului, nu impotriva portului mastii si a vaccinarii medicilor, cum ne minte pe noi media imbecila si tradatoare.

Noi am vegetat si am inceput sa pierdem … CFR Marfa, Platfoma Magurele, TAROM, Portul Constanta etc. In plus, pentru ca nu ne-au lichidat nici COVID-ul  nici vaccinul, au inceput sa ne lichideze economic. OUG 226/2020, data hoteste, in Ajun de AN Nou, a inghetat salariile si pensiile. Si am stat ca boii pe coada, speriati de amenintarea ca s-ar putea sa ni le si taie. Nu a fost nevoie, pentru ca au crescut toate preturile, zilnic, la cote nesimtite! Ca si somajul! Si ne-am tratat cu mici, bere si hahaila televizata, in numele imbecilului “Have fun”! Drept care, daca n-au reusit sa ne vanda sau sa ne lichideze pe toti, la bucata, astazi, considerandu-ne inutili si lasi, ne dau lovitura de gratie, lichidandu-ne cu toptanul! In interesul lor (al hotilor interni) si al stapanilor lor (marii asasini economici mondiali)!

Au “liberalizat” pretul la energie, adica la curent si gaze, nemaisustinand gigacaloria, pentru consumul populatiei. Instapaniti pe resursele noastre, pe banii si pe munca noastra, neinvestind nimic in Hidro, Termo si Nuclearelectrica, create de noi, pe vremea lui Dej si Ceausescu, se pregatesc sa-si dea profituri cu 300% mai mari. Urmand ca noi, in imposibilitate de plata, sa facem infarct, apoplexie, sa ne sinucidem, dupa ce ne-am vandut toate proprietatile, in iluzia ca vom putea acoperi impozitele la stat, sau sa ne luam lumea in cap! Vom crapa la iarna de frig, de foame, stress, din imposibilitatea de a ne trata bolile, ne vom vinde ca sclavi sau vom cersi pe la alte porti! S-a intamplat si la case mai mari! In Belgia, de exemplu, unde, de trei decenii, bastinasii sunt platiti de 22, 5 ori mai prost decat slugile comunism/globalismului! Asta daca nu ne trezim, ca francezii, germanii, ungurii, englezii, americanii etc.! Si, daca ne mai lasam prostiti de masuri ticaloase, prezentate mediatic drept solutii! De exemplu “Legea consumatorului vulnerabil”! Adica dam, tot din banii nostri (din taxe si impozite), 5 bani alora care au venitul sub 2000 lei/persoana, compensatie pentru curent si gaze. Lor nu le ajunge, noi platim, in schimb, pana ne vom gasi cu totii in situatia lor, iar hotii isi inzecesc profiturile. Aceasta este  politica actualei Puteri care, in loc sa plafoneze profiturile marilor asasini economici mondiali, le plateste, din banii nostri, ajutoare si stimulente de “Pandemie”!

Pe cale de consecinta, treziti la realitate de perspectiva lichidarii noastre ordonate, iesim in strada! Nu impotriva idiotului sef care nu stie nici ce balmajeste! Nu impotriva guvernului de tradatori si impostori! Impotriva “Puterii”, instalata prin frauda, de propaganda “Pandemiei”, presedinte si serviciile tradatoare: fostii basisti ajunsi “liberali”, care au transformat dictonul “Prin noi insine” in “Pentru noi insine”, UDMR-istii care vor spargerea Romaniei in bucati si comunist/globalistii care vor, in plus, si distrugerea natiunii, a proprietatii, credintei si familiei. Jos, asadar, nu Citu! JOS TOTI!

In zilele circului cu joaca “de-a guvernul”, facut de tradatorii pe care nu-i mai satura Dumnezeu de ciolan, NOI, sindicatele, dezgustate de partide, vrem un Guvern de Uniune Nationala, care sa asigure, constitutional, dezvoltarea economica a Romaniei, accesul egal al tuturor la invatatura si sanatate, transporturi civilizate, locuri de munca pentru tineri, salarii, pensii si indemnizatii (pentru elevi si persoanele cu handicap, nu pentru putori si hoti) decente, Justitie adevarata, Armata, Politie, Servicii de Informatii si Contrainformatii real-nationale! Asadar … “JOS GUVERNUL! JOS IMPOSTORII SI TRADATORII!” Vrem alegeri anticipate si o majoritate constient nationala in Parlament, care sa decida si soarta “Regelui meditatiilor”! Si care sa-si indeplineasca atributiile constitutionale! Intrucat noi aparam dreptul legitim la viata, vom iesi toti cu masti de protectie si vom pastra distantarea … nu “sociala”, cum proclama idiotii Puterii, ci fizica. Nu de teama SARS-COV-2022 sau a amenzilor, ci pentru a nu permite unei media ticalosita sa minta lumea in ceea ce priveste obiectivele noastre, care sunt strict economice, sociale si nationale!

Fara masti vom iesi data viitoare, cand ne vom apara ultimul drept pe care comunist-globalistii ni-l contesta … Acela de a decide singuri cand si cum murim! Deocamdata …

“Traiasca Romania! Traiasca Tricolorul ! Jos tradatorii! Afara, afara / cu javrele din Tara!”.

 

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Bucuresti,

09.09.2021