vineri, 4 februarie 2022

 

                      OSANALE SI MITINGURI DE PROTEST
                                         Radiografia Zilei de 2 Februarie 2022
                                   - In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC-



Pe 2 februarie a.c., in timp ce Parlamentul, baricadat la propriu, aducea osanale defunctei UE, devenita, intre timp, o Euro-Germanie, comunist-globalista cu aspiratii faraonice, politistii, lucratorii din penitenciare, si rezervistii nederutati de manipulatorii de profesie ai serviciilor aservite intereselor straine, au umplut Piata Victoriei, blocand apoi, prin marsul lor de protest, Piata Revolutiei si principalele artere pana la Palatul Parlamentului. Si-au manifestat astfel dezacordul fata de initiativele legislative tradatoare, anti-sociale si anti-nationale, ale clasei politice.

Media necrofaga, adica aceia care, pentru un “ajutor in Pandemie” de sute de milioane de euro, ne abate zilnic atentia de la adevaratele stiri si probleme vitale pentru toti romanii, spre crime, violuri, jafuri, batai conjugale, accidente, incendii, decese, Covid, etc., facand din gainarii agramati si drogati - eroi, si din curve - vedete, a banalizat, ca de obicei, evenimentul! A adus si ea osanale, dar nu UE si implinirii a 15 ani de la integrarea noastra prin dezintegrare, ci bravilor militari NATO anuntati ca vin sa ne ”apere” de propria noastra prostie, in contextul jocului de glezne pe care Biden si Putin il fac pentru “BURISMA” (Compania ukraineana de gaze) si pentru minele de carbuni din Donbas. Si a balmajit ca ar fi fost ba 2000, ba “mai multe mii” de manifestanti, refuzand sa admita ca politistii si militarii romani protestatari erau de peste zece ori mai numerosi decat oaspetii anti-constitutionali amerciano-franco-germani, autoinvitati!

Singurele posturi TV care si-au informat corect telespectatorii au fost “Dobrogea”-TV si “Metropola de Constanta”, carora le transmitem multumirile noastre pe aceasta cale. Ca si d-lui vicepresedinte SCMD, cdor (r) Ilie Truta, pentru buna cooperare cu media locala! De asemenea, se cuvine mentionat postul national Kapital TV care, prin emisiunea d-lui Titi Sultan, “Realitatea in Politica”, a consacrat, in ajun, doua ore evenimentului, permitand dezbaterea pe larg, de catre reprezentati ai SCMD/CNSC si CSN-Meridian a problemelor economice, sociale si nationale, de o gravitate exceptionala, care au condus la iesirea in strada a politistilor, rezervistilor si aliatilor lor.

Dezbaterile au pornit de la cele 10 puncte programatice ale protestatarilor, vizand aplicarea legilor organice ale salarizarii si pensiilor, militare si civile, in integralitatea lor, si in forma promulgata, anularea OUG-urilor saracirii tuturor romanilor si discriminarii rezervistilor, anularea “liberalizarii” criminale a preturilor la energie, cedarii pe nimic a ultimelor active ale statului, condamnarii pe 50 de ani la pauperizare, sub limita supravietuirii a tuturor salariatilor si pensionarilor romani prin prevederile anticonstitutionale ale PNRR, retinerea, judecarea si condamnarea pentru inalta tradare a vinovatilor, etc.

Revendicarile au fost depuse, in dimineata zilei de 2 februarie, de SCMD, la Guvern si, cu mare greutate, la baricadata Camera a Deputatilor, in atentia presedintelui acesteia.

In ceea ce priveste participarea, aceasta trebuie evaluata in contextul valului de fake-uri, de insulte la adresa participantilor, de minciuni laudative la adresa premierului si apeluri ipocrite la “demnitate” si “onoare”, care au invadat mijloacele online, dar si micile ecrane, unde au prestat atat lingai “in civil” ai Puterii, cat si unii in uniforma, pe care au purtat-o fara drept, doar pentru a da greutate defunctelor lor iluzorii functii NATO, existente doar pe hartie. Toate, in scopul demobilizarii si readucerii, prin manipulare a protestatarilor la conditia de “Mare Muta”! Propaganda s-a derulat in paralel cu penibil de entuziasta gargara a politrucilor globalist-comunisti, vechi si noi, despre “deplasarea” sau “mobilizarea impresionanta de forte NATO la granita Ucrainei!”

Adica aducerea a doua mii de pifani euro-americani la “granita NATO” l-a dat pe spate de spaima pe Putin, dar prezenta la “granita” Parlamentului a peste douzeci de mii de politisti si rezervisti romani, nu i-ar fi impresionat pe politicienii asasini ai Romaniei, prea preocupati, in interiorul cladirii, sa ridice osanale, prin intermediul ambasadorilor si ministrului francez pentru Europa si Afaceri Straine, defunctei UE!

Organizatorii marsului de protest si ai celor trei Adunari Populare din Piata Victoriei, Piata Revolutiei, si Alveola Izvor din fata intrarii la Camera Deputatilor, au fost, conform Protocolului 2922/189/260/2022, FSNPPC si Sindicatul National Pro Lex. A participat insa, printr-o mobilizare exemplara la nivel national, cvasi-totalitatea sindicatelor politistilor si lucratorilor din penitenciare. Si aceasta in ciuda faptului ca liderul principal, d-l comisar sef Vasile Zelca a fost “carantinat”, ca suspect de Covid. In ciuda apelurilor fariseice ale slugilor Puterii sau ale idiotilor de serviciu, la “onoare”! In ciuda ordinelor primite de Jandarmerie, in ajun, de verificare a participantilor si amendare a celor care nu au “Certificatul Verde”, a dezinformarilor si minciunilor, astfel incat, speriati, liderii beneficiari de onoruri si indemnizatii, adica lingaii de clante ministeriale din fruntea ONG-urilor preferate de domnii Ciuca, Balu, Maciu, Jianu, Rosu, etc., au fost siliti sa-si trimita “raportori” la fata locului, pentru a-i identifica pe membrii proprii care au raspuns chemarii SCMD.

Si rezervistii au fost, asadar, prezenti in numar neasteptat de mare. Pe langa cei veniti pe cont propriu, inclusiv din tara, grupuri organizate au avut SCMD si LAPDM, ultimii fiind, in multe situatii (ex. Constanta si Targu Jiu) adusi la Bucuresti de filialele SCMD, in cadrul cooperarii locale, asa cum si membri ai SCMD au fost adusi de filiale ale SNPPC sau EUROPOL. De asemenea, dovada ca “Marea Muta” se trezeste incet dar sigur, refuzand statutul de ovina sau vita manata in tacere spre abator dupa 12 ani de manifestatii SCMD in strada, media, Parlament si tribunale, am avut placerea sa vedem si alte ONG-uri ale rezervistilor. O intraga “companie” cu insemne proprii a Ligii Aeriene Romane, a dat glas prin vocea generalului sau vicepresedinte opiniei tuturor: “Nu am crezut ca voi ajunge vreodata sa-mi apar drepturile in strada, in Tara pentru care am jurat sa ne dam viata”!

Sub conducerea vicepresedintilor de zona si a presedintilor de filiale, carora le aducem multumirile cuvenite, au participat, organizat si masiv, filialele SCMD din zonele S-E, S, si S-V aceasta din urma fiind mobilizate de presedintii filialelor 1 Targu Jiu, 2 Craiova si 1 Ramnicu Valcea. Cat priveste Zona 8, adica Bucuresti si Ilfov, mobilizata de vicepresedintele zonal si presedintii filialelor Sector 4 si Sector 6, participarea a fost masiva, dupa multi ani reaparand si doamnele ofiter sau subofiter in rezerva, dar… “fara insemne”, desi majoriatea vestelor, banderolelor, steagurilor si panourilor SCMD s-au distribuit in Capitala. Ici-colo cate o vesta, o sapca sau o banderola! “Razboiul” fiind psihologic si de imagine, solicitam tuturor filialelor SCMD ca din procentul de 40% din cotizatii care le revine sa-si comande veste SCMD si materiale pubilicitare, sau sa le reinscriptioneze pe cele vechi, asa cum am vazut la filialele sindicatelor politistilor, cu adaugarea numelui filialei. De exemplu, sub “SCMD” sa se scrie “Filiala 1 Giurgiu” sau “Filiala Sector 2 Bucuresti”, etc. “Inamicul” oricum ne filmeaza si ne identifica, asa ca nu are rost sa ne ascundem!

Cat priveste membrii SCMD care, desi nu au fost “mobilizati”, au venit din proprie initiativa, pe cont propriu, din restul tarii, solicitam presedintilor de filiale ca, pentru viitor, sa ia deja legatura cu filialele locale ale sindicatelor politistilor si lucratorilor din penitenciare, sau cu sindicatele CSN-Meridian, in vederea unei cooperari extinse. Pentru ca au fost cazuri, inca din 2010 spre exemplu, cand politistii n-au putut participa la propriile actiuni, fiind blocati cu intentie la serviciu, locul lor luandu-l rezervisti din SCMD.  

Tuturor participantilor le multumim pentru efort si determinare! In mod deosebit multumim celor veniti din Tara, de la distante mari si celor care, doborati de varsta si boli, s-au dus, tinand sa fie prezenti, direct la Parcul Izvor, asteptand ore in sir, in frig, venirea coloanei de mars!

Daca politicienii si arivistii nostri “kaki” sau “albastri” nu au bun simt si incearca sa ne banalizeze, sa nu credeti ca omologii nosti americani, britanici, germani, francezi, italieni, canadieni, etc., nu observa totul! Mai ales de cand, pe 24 ianuarie anul trecut, am pichetat ambasadele! Ne-au asigurat atunci de sprijinul lor, apreciind ca “nu va mai dura mult”! Sa dea Dumnezeu! Deocamdata, insa, jigodiile comunist-globaliste autohtone au mai marcat un punct, obtinand de la Comisia Europeana acceptul ca si pensiile militare de stat, desi sunt platite din cei 2%, nu din fondul de asigurari sociale al civililor, sa intre in acel procent de 9.4% din PIB, stabilit, prin PNRR, pentru urmatorii 50 de ani pensiilor civile, amestecate in mod ticalos cu ajutoarele sociale si indemnizatiile de merit. Si asta desi pensiile militare sunt definite chiar de PNRR drept “ocupationale”, si provin din surse proprii!

Se implinesc 2 luni de cand SCMD a pus la dispozitia politicienilor analiza aspectelor de neconstitutionalitate ale PNRR, solicitand renegocieri. In caz contrar, toti salariatii si pensionarii Romaniei, civili si militari, sunt condamnati pe urmatorii 50 de ani la subzistenta sub pragul saraciei! Drept urmare, timpul fiind scurt, va propunem ca, la urmatoarea mare iesire in strada anuntata de FSNPPC cu ocazia votarii in Parlament a legilor criminale decurgand din PNRR si instrainarea industriei energetice romanesti, devenita romanofaga, sa participam alaturi de ei dar si sa solicitam, noi, SCMD, impreuna cu aliatii din CNSC si CSN Meridian sa pichetam, in paralel, sediul Comisiei Europene la Bucuresti si principalele ambasade occidentale. Si va vom cere tuturor sa fiti prezenti cu insemnele sindicatelor membre!

Daca ne vom strange 50-60 de mii, televiziunile necrofage vor admite, poate, ca am “depasit 3 mii”, politicienii tradatori vor da dosul de frica, asa cum s-a intamplat la 24 ianuarie 1859, iar omologii nostri occidentali, rezervisti si politisti, care sunt in strada de peste un an de zile, in toate marile capitale, luptand ca statele lor sa nu fie declarate “esuate”, de presedintii comunisti-globalisti, ne vor accepta drept camarazi ai lor, egal indreptatiti!

Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD

Col(r) Mircea Dogaru

 

P.S.: Nu am mai dat numele vicepresedintilor zonali ai SCMD si presedintilor de filiale implicati, ca sa-i protejam de “binevoitorii” cu “glas de sirena” care i-ar inoportuna, susurand serpeste si degeaba… “ideile ciuce”! Coloneii Mircea Dogaru, Valeriu Pricina, Ilie Truta, Caloian Monica, Adrian Deac si alti cativa, suntem deja “obiective”!